Przed meczem ŁKS Siemens - AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 listopada 2005, 13:33

bedzie niezmiernie trudno: ŁKS jest zdeterminowany by przzerwac zla passę, a nasz zespol? nasz zespol to ja sam nie wiem co zaprezentuje :/ wielka niewiadoma:/ za Habera bylo mozna przypuszczac jak zaprezentuje sie AZS, a teraz?(tzn. za Szajka) - jedna wielka rosyjska ruletka :?
reloaded :]

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 12 listopada 2005, 13:52

Mikey pisze:
Matii pisze:
Lisu pisze:My poprostu musimy wygrać ten mecz bo 6 porażka z rzędu jest nie do przyjęcia. :twisted:

Mam cicha nadzieje ze zespol z Łodzi da mi dzis powod do radosci i przegra z Poznaniem :twisted:
Nie większą niż mi zespół z Chełma, który mam nadzieję na całej linii zostanie zdemolowany w Polkowicach :twisted:

Przez starego ełkesiaka Andrzeja Nowakowskiego i inne ełkaesianki: Elę, Gusię, Edkę - tak żeby nam było jeszcze milej. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 12 listopada 2005, 13:53

Ten mecz musimy wygrać!
Dlaczego? Ba takiego zdania są dwie wybitne postaci żeńskiej koszykówki w ŁKS Józef Żyliński i Daiva Jodeikaite, których poprosilismy o ktrótką ocenę szans ŁKS w dzisiejszym meczu przeciwko AZS Poznań.

Oceniam bardzo wysoko szanse naszego zespołu na wygraną, bo rośnie forma, i ustabilizował się skład, co było widać po sparingu z Polfą Pabianice – powiedział popularny „Ziuna”.
Wygramy, bo takie mam przeczucie, tak podpowiada mi „babski” szósty zmysł. Poza tym dziewczyny są zdrowe, nie męczę ich choroby jak przez kilka poprzednich kolejek. Jeśli zespół zagra w obronie jak z Polkowicami, to przeciwnik nie ma szans ich pokonać. – uważa Daiva.

(pm)
www.lkskosz.liga.pl

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 12 listopada 2005, 14:10

Azs Poznań MUSI WYGRAĆ....!!!!Nie ma innej opcji.... 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 listopada 2005, 15:31

Seba pisze:Taka całkiem "śmieszna" historia - jedna zawodniczka jedzie na wycieczkę krajoznawczą do Łodzi (bo nie ma wyboru), by przesiedzieć pewnie mecz na ławce, choć w tym samym czasie jej zespół będzie grał mecz w Koninie, w którym ona zagrałaby ok. 30-35 minut... polska rzeczywistość - dbałość o rozwój 16-latki.

Po pierwsze Olimpia poradzi sobie bez niej w Koninie!
A ona przyda sie AZSowi w walce z ŁKSem w Łodzi.
I gdzie ty widzisz niedbałość???
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 12 listopada 2005, 15:41

MARAS pisze:
Seba pisze:Taka całkiem "śmieszna" historia - jedna zawodniczka jedzie na wycieczkę krajoznawczą do Łodzi (bo nie ma wyboru), by przesiedzieć pewnie mecz na ławce, choć w tym samym czasie jej zespół będzie grał mecz w Koninie, w którym ona zagrałaby ok. 30-35 minut... polska rzeczywistość - dbałość o rozwój 16-latki.

naprawde nie rozumiesz ???

pewnie w tym ze 16-letnia dziwczyna MUSI grac a nie siedziec na lawie...

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 12 listopada 2005, 16:02

lepiej napiszcie mi czy ktos będzie relacjonował ten mecz???
My court my rules !!!

Awatar użytkownika
Daven
Nowy na forum

Postautor: Daven » 12 listopada 2005, 17:46

mecz jest w tv toya

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 listopada 2005, 20:54

pietroc pisze:
MARAS pisze:

naprawde nie rozumiesz ???

pewnie w tym ze 16-letnia dziwczyna MUSI grac a nie siedziec na lawie...

Powiem tak - KUR..... AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Niech się wali ten pier... klub!!!!!!! DWIE j...... MINUTY!!!!!!!!!! :( Po cholerę kazać jechać jednej z najlepszych w Polsce zawodniczek w tej kategorii wiekowej (16 lat) tylko po to, żeby zapełnić sobie protokół???????????????????? ... żeby cały mecz przesiedziała na ławce, gdy w tym samym czasie jej koleżanki, z JEJ druzyny toczą w osłabieniu (bez własnie Wery i bez Karoliny Budeń... ) ciężki mecz z trudnym dla nas rywalem. Zamiast zagrać te 30-35 minut i podnosić umiejętności nabawiła się odcisków i zniechęciła do koszykówki :( BRAWO PANIE SZAJEK!!! Chce Pan zapełniać protokół? To niech pan zapłaci te kilka groszy i zgłosi kilka takich zawodniczek, którym siedzenie na ławce w takim meczu krzywdy nie zrobi! Cieszę się BARDZO, że AZS przegrał... może ktoś w końcu w tym badziewiu zacznie myśleć... nas już praktycznie nie ma, AZS padnie bardzo niedługo jeśli dalej będą postępować tak logicznie... zostanie Jabłoński i patologia sportu :( Ale to Poznań... czyli normaaaaaa... żeby się rozwijać koszykarsko trzeba wyjechać z tego miasta :(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”