CCC Polkowice 82:49 AZS Meblotap Azoty Chełm
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Przyłączam się do gratulacji, jak widać Polkowice mają bardzo silną ekipę w tym sezonie i powinni powalczyć o najwyższe trofeum - a porażkę w Gorzowie można zakwalifikować jako wypadek przy pracy.. Brawa dla trenera Nowakowskiego, który bardzo dobrze poukładał te klocki w CCC.
..you got to lose, to know how to win..
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zyzia pisze:majoneez pisze:oooooooja cóż to się stało z Meblotapem ? Kolejny blamaż sędziów i PLKK z pewnością
![]()
![]()
OOOOOOOOOOOOOa z ŁKS co się stało? Udało wam się przekupić sędziów?
![]()
![]()
![]()
Nie nie musielismy, powiedzieli że normalnie LKS przgrałby ten mecz dzięki jednemu gwizdkowi w odpowiednią stronę, ale po tym jak przeczytali post matiiego, krew ich zalała i postanowili oddać nam zwycięstwo -podobnego zdania były zawodniczki i trenerzy AZS
wracajac do meritum tego tematu, niestety wbrew statystykom i zapowiedziom przedmeczowym, Meblotap nic nie zagral... wygladalo to tak, jakby od momentu wyjscia na parkiet czekali na ostatni gwizdek i jak najnizszy wymiar kary. nasza przewaga ani mrzez moment nie podlegala dyskusji; graly wszystkie dziewczyny, a przewaga caly czas rosla (jedynie drugie 5 min. II kwarty troszke slabsze i nerwowe w naszym wykonaniu). genialnie rozgrywala Agata Nowacka, raz po raz idealnie obslugiwala kolezanki. widac, ze doszla juz do siebie po 'wakacjach z kadra'. grala na wielkim luzie i bardzo widowiskowo. brawo AGATA!:) pod tablicami rzadzila Ela Trzesniewska (troche slabiej dzis - Czesia...).
reasumujac, mecz bez historii, ale moze to i lepiej, bo na wpadki nie mozemy sobie pozwolic.
pozdrawiam
reasumujac, mecz bez historii, ale moze to i lepiej, bo na wpadki nie mozemy sobie pozwolic.
pozdrawiam
-
Matii-nzl
majoneez pisze:oooooooja cóż to się stało z Meblotapem ? Kolejny blamaż sędziów i PLKK z pewnością
![]()
![]()
to Ty napisales. Ja w przeciwienstwie do Was, lks-iakow nie zabieram glosu w sprawie meczu ktorego nie widzialem. Pogratulowalem Polkowicom zwyciestwa i tyle... A to ze Wam sie udalo wygrac, szkoda... bardzo mi przykro z tego powodu, ale mam cicha nadzieje ze wszystko sie naprawi i bedziecie niedlugo zamykac tabele.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Udało się nam tak samo jak wam w Łodzi. Niedługo gramy z Jelenią i obawiam sie że znowu może być ci przykro... A co do zamykania tabeli to chyba sam nie wiesz w co wierzyszMatii-nzl pisze:
A to ze Wam sie udalo wygrac, szkoda... bardzo mi przykro z tego powodu, ale mam cicha nadzieje ze wszystko sie naprawi i bedziecie niedlugo zamykac tabele.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”