Przyszłość Olimpii

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Saletra Norweska

Postautor: Saletra Norweska » 11 czerwca 2004, 13:48

sluchajcie olimpie moze uratowac tyko wywalenie ludzi biernych nic nie robiacych aby pozyskac nowych sponsorow ci ludzie to m.i. trzykala gabalski i rychu cudak olimpia jest moim najukochanszym kulbem od wielu lat chodzilem ja jej mecze nie moge patrzec co sie teraz wyrabia ....przydalby sie nowy zarzad ale niestety malo jest prawdziwych zapalencow zyjacych sprawami klubu .. brakuje legen jak mieta mikolajewicz w wisle........

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 czerwca 2004, 14:30

Pozwoliłem sobie, w oparciu o powyższy wpis Saletry, utworzyć nowy temat. Myślę, że wiele osób z niepokojem zastanawia się, jak będzie wyglądała przyszłość jednego z najbardziej zasłużonych polskich klubów koszykówki żeńskiej. Ten wątek mam nadzieję będzie właśnie miejscem dyskusji o tym, jak widzimy dalsze istnienie sekcji, co nam się podoba, a co mniej. Gorąco zapraszam do wyrażania poglądów!

Co czeka Olimpię ...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 11 czerwca 2004, 22:26

Seba dzieki za podjecie watku i wykorzystanie jako topica moj nastepny wpis to juz wpis szeregowego forumowicza :)) no ale do rzeczy podejmujac moja wczesniejsza mysl uwazam iz jedna szansa jets totlna wymiana zarzadu... no ale nie oszukujmy sie kto zajmie ich miejsce????? niestety nie ma osob ze starszego pokolenia ktore podjelyby sie takiej roli : piotras langosz juz dawno wycofal sie z zycia publicznego myslalem swojego czasu o irence lince bylej zwodniczce lecha poznan ale ona jest teraz nauczycielka wuefu w jednym z pozanskich liceow:) kazek leewandowski z kolei po przygodach z quayem powiedzial pas pan kazmierczak nie powinein juz sie zabierac za tworzenie zespolu przybylski sie wypali w quayu i spalca dlugi.... mysle ze zlym pomyslem bylo wywalenie z olimpii jablonskiego - co by nie powiedziec zlego o tym trenerze to jednak byl gwarantem jakiegos wyniku sportowego no ale niestety nastawienie pana strzykaly spowodowalo rozbrat i jabol odzszedl do muksu - moim marzeniem jesyt zeby olimpia polaczyla sie z muksem wywalila stary zarzad i powierzyla kierownictwo zarzadowi muksu uzupelnionym o paru starych fachowcow wyjadaczy ( z tymze no wlasnie ktorych wyjadaczy :?:)) i ksztalcalc mlodziez zawns do ekstraklasy i pozskanie jakiegos chociazby w miare solidnego sponsora no i przede wszystkim rzeszy kibicow ktorej niestety brakuje na browcu przychodzilo w tym sezonie zalosnie malo ...a wierna gwardia z lat ubieglych popadla w marazm albo przeszla na lecha ...... pozdro dla Seby i innych kiboli Olimpii wypowiadajcie sie moe wspolnie cos wymyslimy :())

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 czerwca 2004, 10:18

Saletra pisze:(...) byl gwarantem jakiegos wyniku sportowego no ale niestety nastawienie pana strzykaly spowodowalo rozbrat i jabol odzszedl do muksu - moim marzeniem jesyt zeby olimpia polaczyla sie z muksem wywalila stary zarzad i powierzyla kierownictwo zarzadowi muksu uzupelnionym o paru starych fachowcow wyjadaczy(...)

Nie będę się rozpisywał - o rozłamie zadecydowała postawa obu stron, wina była podobna. Pan J. może i wyniki sportowe ma, ale ... NIGDY nie zgodziłbym się, żeby moja córka, koszykarka (gdybym ją miał) miała coś wspólnego z klubem, w którym byliby tacy ludzie jak między innymi pan J czy też pan Sz. !!! NIGDY!!! I tyle ...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Inne kluby”