Dzień pózniej - tzn w niedzielę, nasze juniorki na Chwiałce zmierzą się z MUKSem (według terminarza godz. 12).
MKS AZS Konin - Olimpia Maczki AZS Poznań
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
MKS AZS Konin - Olimpia Maczki AZS Poznań
Mecz już w najbliższą sobotę (chyba)... o 14,30 (chyba)
Co prawda przeciwnik poniósł ostatnio dwie wysokie porażki, ale jest to trochę mylące, bo na przykład ciężko się spodziewać, by Koninianki w meczu z nami znowu miały takie przestoje, jak z Ostrovią. Raczej o prawdziwej ich sile świadczy bardziej pierwsza kwarta tego spotkania, kiedy to wynik cały czas oscylował wokół remisu, a faworytki "uratowały" trochę celne trzy rzuty za trzy punkty w ostatnich sekundach akcji. Z pewnością czeka nas ciężki mecz, tym trudniejszy, że gra gospodyń opiera się na koszykarce, której z uwagi na warunki fizyczne znowu będzie trudno się przeciwstawić. Doświadczona i ograna nawet w ekstraklasie Danuta Przybylak z pewnością jest najbardziej godną zwrócenia uwagi postacią w zespole naszych rywalek. Spore możliwości ma moim zdaniem także Anna Spychała, która pod względem dynamiki nie ustępuje nawet zawodniczkom ekstraklasy (troszkę przypomina Bibę;) ).
Dzień pózniej - tzn w niedzielę, nasze juniorki na Chwiałce zmierzą się z MUKSem (według terminarza godz. 12).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
No cóż... nie udało się... szkoda
Tradycyjnie dobry mecz Agaty Rafałowicz, która początkowo prowadziła nawet z Koninem 8:3 (po dwóch trójkach i dwójce), dobrze wypadły też Basia Iwanowska i Ala Szarowska. W rewanżu udowodnicie wyższość...
Gratulacje dla Konina! Pozdrowionka Gilus i do zobaczenia (może.. bo w sumie różnie bywa..) w Poznaniu:)
Gratulacje także dla AZSu z powodu kolejnego sukcesu i specjalne dla trenera, który zabiera 16-latkę, by zapełnić protokół... by wygrzała mu ławę ... (a nie sorka - dwie minuty zagrała)... kiedy w tym samym czasie jej druzyna rozgrywa ciężki mecz, w którym ta 16-latka mogła zagrać 30 minut. Cóż - filozofia AZSu - ławka rozwija koszykarsko!
Gratulacje dla Konina! Pozdrowionka Gilus i do zobaczenia (może.. bo w sumie różnie bywa..) w Poznaniu:)
Gratulacje także dla AZSu z powodu kolejnego sukcesu i specjalne dla trenera, który zabiera 16-latkę, by zapełnić protokół... by wygrzała mu ławę ... (a nie sorka - dwie minuty zagrała)... kiedy w tym samym czasie jej druzyna rozgrywa ciężki mecz, w którym ta 16-latka mogła zagrać 30 minut. Cóż - filozofia AZSu - ławka rozwija koszykarsko!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Gratulacje także dla AZSu z powodu kolejnego sukcesu i specjalne dla trenera, który zabiera 16-latkę, by zapełnić protokół... by wygrzała mu ławę ... (a nie sorka - dwie minuty zagrała)... kiedy w tym samym czasie jej druzyna rozgrywa ciężki mecz, w którym ta 16-latka mogła zagrać 30 minut. Cóż - filozofia AZSu - ławka rozwija koszykarsko!![]()
generalnie pewien trener pewnej druzyny z pewnego pieknego miasta z druzyny ktora uwaza sie za dobra bo wystepuje w jakies wysokiej klasie rozgywkowej, mnie juz zaczyna słowo, zeby nie powiedziec bardziej dosadnie. Nie reaguje na to co sie dzieje na boisku i wogole, wpuszcza na pare minut a czasami nawet sekund młode zawodniczki, ktore w swojej druzynie mogly by bardzo pomoc wygrac wazny mecz
Mam nadzieje, ze ten trener szybko zmieni prace na jakas inna bo w tej druzynie juz chyba dlugo nie pociagnie. Panie Sz. prosimy o jedyna, meska i madra decyzje... i to jak najszybciej, bo tak dalej być nie może!
A teraz cos weselszego
A Jutro jedziemy obalic Jabola pod sklepem
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Bury pisze:Seba pisze:Gratulacje także dla AZSu z powodu kolejnego sukcesu i specjalne dla trenera, który zabiera 16-latkę, by zapełnić protokół... by wygrzała mu ławę ... (a nie sorka - dwie minuty zagrała)... kiedy w tym samym czasie jej druzyna rozgrywa ciężki mecz, w którym ta 16-latka mogła zagrać 30 minut. Cóż - filozofia AZSu - ławka rozwija koszykarsko!![]()
generalnie pewien trener pewnej druzyny z pewnego pieknego miasta z druzyny ktora uwaza sie za dobra bo wystepuje w jakies wysokiej klasie rozgywkowej, mnie juz zaczyna słowo, zeby nie powiedziec bardziej dosadnie. Nie reaguje na to co sie dzieje na boisku i wogole, wpuszcza na pare minut a czasami nawet sekund młode zawodniczki, ktore w swojej druzynie mogly by bardzo pomoc wygrac wazny mecz, zabiera je na wyjazd po to tylko zeby grzaly lawe...bo niby sie "ogrywaja" ja sie pytam co to znaczy wedlug niego ogrywac sie? czy siedzenie na lawie przez 99% meczu to jest ogrywanie sie?
Mam nadzieje, ze ten trener szybko zmieni prace na jakas inna bo w tej druzynie juz chyba dlugo nie pociagnie. Panie Sz. prosimy o jedyna, meska i madra decyzje... i to jak najszybciej, bo tak dalej być nie może!
A teraz cos weselszegoudało mi sie dzis pobic dwa rekordy
a mianowicie do dzis myslalem ze moj "czolg" moze tylko 120 a moze nawet 140
, a po drugie spala niecale 6l na stowke.
A Jutro jedziemy obalic Jabola pod sklepem
PANIE SZAJEK: DOŚC JUZ TEGO. TAKIE WYNIKI AZS-U TO JEDNA WIELKA KPINA
PANU JUZ DZIEKUJEMY
pardon ze pisze to tutaj - zapraszam na podobny temat u nas
żal mnie sciska po prostu....juz ostatnio
reloaded :]
-
Żołnierz1
Nie będę komentował meczu ,bo to nie był mecz. To się spotkało kilka dziewczyn którym ktoś dał piłkę i powiedział - Pobawcie się. Dzięki Agata może Basia.
Resztę przemilczę,choć naprawdę jestem bliski napisania na forum o penym ,,pseudo graczu,, który dawno powinien spakować ,,kredki,, i iść do domu. Męczysz się ty, męczymy się My. Więc po co?
Resztę przemilczę,choć naprawdę jestem bliski napisania na forum o penym ,,pseudo graczu,, który dawno powinien spakować ,,kredki,, i iść do domu. Męczysz się ty, męczymy się My. Więc po co?