Oczywiscie zgadzając się z oceną zasięgu talentu wspomnianej pani i podziwiając otwartość propozycji padających na KKForum... jedna uwaga formalna - Barbora Gatialova - tak chyba się powinno pisać nazwisko bohaterki skandalu ...
... a co do Bogojevic - zgadzam się w 100% - zawodniczka dużej klasy...
Lotos Gdynia - Euroleasing Sopron
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- hellraiser
- Junior
Saletra pisze:hellraiser pisze:Saletra pisze:Ufff całe szczęście. Na miejscu prezesa Krawczyka [b]zwolniłbym Serenac, Hodges, Ciksova i Kovacević.
W sumie Kovacević mogłaby zostać ,ale nie byłoby wtedy kasy na drugą z USA. .
Masz 10000% racji jesli chodzi o 2 pierwsze.
Cisakova gra za kromke chleba i jest młoda i nawet utalentowana.Mogła by zostać.Bardziej bym wyjebał Gotaliovą.(czy jak jej tam) ta nie jest nawet utalentowana.
Kompletnie nie masz racji jesli chodzi o Kovacevic.To jedna z lepszych europejskich rozgrywajacych.I druga klasowa zawodniczka po Bibie.
Jak napisałem we wcześniejszym poście, uważam ,że mogłaby zostać, ale w związku z nienajlepszą kondycją finansową klubu, gdyby zwolniłoby się wspomniane zawodniczki może wtedy udałoby się ściągnąć dwie porządne z USA. Myślę, że w ogólnym rozrachunku Amerykanka zaprezentowałaby się lepiej niż Kovacević, oczywiście pod warunkiem,że byłaby o trzy klasy lepsza od Hodges. Tym niemniej dobre byłoby także ściągnięcie dobrej amerykańskiej środkowej, a zwolnienie Serenac i Hodges. Kovacević z meczu na mecz gra co raz lepiej a o jej zwolnieniu napisałem tylko w aspekcie finansowym. Co do Ciksovej i Gatailovej to fakt, lepiej by już było zrezygnować z usług Gatailovej, aczkolwiek jestem raczej zwolennikiem ogrywania młodych Polek. Fakt faktem, że zmiany by się przydały i to jak najszybciej.
masz acje co do kierunku w jakim powinnien lotos isc.
ale kovacevic powinna zostac ze wzgledu na klase sportowa a nie finanse bo to b.dobra zawodniczka i wcale kolejna murzynka nie musiałaby być lepsza.
wiec wyjebac gataliova,sernac,hodges,ciksova(choc ona moglaby zostac) a zatrudnic jedna murzynke pod kosz
-
Gość
-
Gość
a ja wam wszystkim mowie ze Serenac pokaze jescze na co ja stac, znam te koszykarke z wystepow w wielu klubach i na ME, zawsze byla jednym z mocniejszych punktów swego zespolu, to przeciez ona pogrążyla Lotos w przegranym 2 lata temu meczu na wlasnym parkiecie...
potrzeba tylko troche czasu
co do Gatialovej i Hodges sie zgadzam - won
potrzeba tylko troche czasu
co do Gatialovej i Hodges sie zgadzam - won
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”