Spotkanie
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze::lol:![]()
![]()
![]()
Oby Ci mordki z tego śmiechu nmie rozj...ło.
Co zrobię że u mnie syn rządzi
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 22:20 przez Neofik, łącznie zmieniany 1 raz.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
A więc mogę teraz jednoznacznie stwierdzić, że zorganizowanie przez klub spotkania z kibicami miało sens
Okazało sie, że chyba pierwszy raz, działacze potraktowali kibiców poważnie i dotrzymali danego słowa. Miały być koszulki i bęben - i SĄ
DZIĘKUJE
Wydaje mi się również, że wywiązanie się przez klub z obietnic jest poważnym sygnałem i może warto się zastanowić i jeszcze raz spróbować nawiązać POWAŻNĄ współpracę z działaczami. Kowalik, Belfer, Neofik - co o tym sądzicie

Okazało sie, że chyba pierwszy raz, działacze potraktowali kibiców poważnie i dotrzymali danego słowa. Miały być koszulki i bęben - i SĄ
Wydaje mi się również, że wywiązanie się przez klub z obietnic jest poważnym sygnałem i może warto się zastanowić i jeszcze raz spróbować nawiązać POWAŻNĄ współpracę z działaczami. Kowalik, Belfer, Neofik - co o tym sądzicie
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Belfer
- Żak
Tak, wreszcie, coś ruszyło w tym klubie, jak okazuję się kibice też są potrzebni. Mam nadzieję, że na mecz rewanżowy do Gdyni, klub bądź sponsorzy dopomogą w zorganizowaniu autobusu. Wówczas, będzie można mówić o pełnej współpracy i zrozumieniu na linii kibice Włokniarza - działacze MTK. Tylko tak sobie myślę, że Pabianice to ostatnie miejsce w Polsce (jeśli chodzi o koszykówkę kobiet) gdzie taka współpraca została zawiązana. Szkoda tych kilku straconych lat, a zwłaszcza tego, że wielu starych kibiców przestało chodzić na mecze widząc, jak są traktowani przez miejscowych działaczy. Było - minęło, karawana idzie dalej.
PS: Jutro będę próbował się dodzwonić w sprawie narysowania flagi, wiesz jakiej Szymon.
PS: Jutro będę próbował się dodzwonić w sprawie narysowania flagi, wiesz jakiej Szymon.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Nie do końca wiem jak wygląda to w tej chwili, ale kiedyś dla działączy najważniejsze było to żeby krzyczeć Polfa, co dla nas kibiców było nie do przyjęcia. Najgorsze jednak było to, że nie umieli dotrzymać danego słowa. Wydaje się, że coś jednak drgnęło i oby tak dalej bo bez kibiców nie ma klubu. Ciekawy jestem co masz Szymon na myśli mówiąc "poważna". Najważniejsze żeby to była wogóle współpraca a nie jednostronne wymagania i oczekiwania i hasła w stylu "wiecie, rozumiecie, zobaczymy". Może młodzież teraz będzie miała więcej szczęścia - życzę tego wszystkim kibicom Włókniarza (sobie też)
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu