Tylko dla zarejestrowanych.
Moderator: Moderatorzy
Tylko dla zarejestrowanych.
Moja propozycja jest taka:
wariant 1. forum może przeglądać każdy ale wpisów mogą dokonywać tylko zarejestrowani użytkownicy;
wariant 2. forum mogą przeglądać i dokonywać na nim wpisów tylko zarejestrowania a goście widzą np. tylko dział testy;
Dzięki temu unikniemy anonimowej napinki internetowej itp.
PS. Nie jest to mój wymysł, wiele stron wprowadziło takie zasady.
wariant 1. forum może przeglądać każdy ale wpisów mogą dokonywać tylko zarejestrowani użytkownicy;
wariant 2. forum mogą przeglądać i dokonywać na nim wpisów tylko zarejestrowania a goście widzą np. tylko dział testy;
Dzięki temu unikniemy anonimowej napinki internetowej itp.
PS. Nie jest to mój wymysł, wiele stron wprowadziło takie zasady.
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Może to i dobry pomysł, ale wolałbym aby to forum pozostało ponad podziałami. Mianowice chodzi o to że wiele ciekawych newsów dowiadujemy się tutaj od anonimów. Po prostu nie do wszystkich rzeczy można się przyznać - pod wszystkim podpisać!
Natomiast dobrze rozbudowany aparat Moderatorów powinien w dość szybki i bezpieczny sposób zapobiec jak to dobrze określiłeś: napinki internetowej!
Natomiast dobrze rozbudowany aparat Moderatorów powinien w dość szybki i bezpieczny sposób zapobiec jak to dobrze określiłeś: napinki internetowej!
ja jestem za całkowitą wolnością wypowiedzi kogokolwiek - forum tylko zyskuje, jeśli jest ciekawe bez ograniczeń. Jednym słowem:
ktokolwiek pisze co chce
ograniczenie do absolutnego minimum ingerencji moderatorów (tylko w sytuacjach krytycznych) - nie interpretujemy poziomu wpisów, a te złe tylko nas wzmocną...
ktokolwiek pisze co chce
ograniczenie do absolutnego minimum ingerencji moderatorów (tylko w sytuacjach krytycznych) - nie interpretujemy poziomu wpisów, a te złe tylko nas wzmocną...
Viallos pisze:Może to i dobry pomysł, ale wolałbym aby to forum pozostało ponad podziałami. Mianowice chodzi o to że wiele ciekawych newsów dowiadujemy się tutaj od anonimów. Po prostu nie do wszystkich rzeczy można się przyznać - pod wszystkim podpisać
Zwłaszcza, że wiele osób ze starego forum takie jak vip, aka, yaro itp nigdy sie nie logowali a są wiarygodnymi żródłami jeśli chodzi o np. koszykówkę europejską
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
simon pisze:ja jestem za całkowitą wolnością wypowiedzi kogokolwiek - forum tylko zyskuje, jeśli jest ciekawe bez ograniczeń. Jednym słowem:
ktokolwiek pisze co chce
Podzielam!
Moim zdaniem ograniczanie dostępności KKForum jedynie dla zarejestrowanych osób nie jest dobrym pomysłem. Lepszym jest takie działanie, by zachęcić wszystkich do tej pory wstrzymujących się od rejestracji, by jednak przełamali swoje opory. Służyć temu mogłyby róznego rodzaju konkursy i zabawy wyłącznie dla "stałych" Forumowiczów. Najblizszym pomysłem, który chodzi mi po głowie, jest druga edycja wyborów MISS BASKET. Myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia, gdy dotrą do Forum pozostałe zainteresowane osoby, konkurs ten będzie można rozpocząc pełną parą. Szczerze mówiąc sam jestem ciekaw, kto w tym roku okaże się najpiękniejszą, polską koszykarką 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Moim zdaniem ograniczanie dostępności KKForum jedynie dla zarejestrowanych osób nie jest dobrym pomysłem. Lepszym jest takie działanie, by zachęcić wszystkich do tej pory wstrzymujących się od rejestracji, by jednak przełamali swoje opory. Służyć temu mogłyby róznego rodzaju konkursy i zabawy wyłącznie dla "stałych" Forumowiczów. Najblizszym pomysłem, który chodzi mi po głowie, jest druga edycja wyborów MISS BASKET. Myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia, gdy dotrą do Forum pozostałe zainteresowane osoby, konkurs ten będzie można rozpocząc pełną parą. Szczerze mówiąc sam jestem ciekaw, kto w tym roku okaże się najpiękniejszą, polską koszykarką
podczas Final Four Pucharu Polki w Polkowicach wybrano najładniejszą zawodniczkę turnieju, którą została Agata Nowacka. A konkurencja była nie mała
MARIO pisze::roll:Kuba, a kto zasiadł w jury, że wygrała właśnie Agata Nowacka
![]()
![]()
![]()
Szkoda, że podczas MPJ w Gdyni nie wybierano Miss, bo kilka (kilkanaście) dziewczyn było na prawdę "fajnie grających"![]()
Nieskromnie powiem, że Olimpia w tym roku była górą jeśli chodzi o urodę
wyboru dokonano na podstawie kuponów wrzuconych do urny przy kasie. Kupony można było dostać przy wejściu na salę. Wybory otwarte
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Seba pisze:Moim zdaniem ograniczanie dostępności KKForum jedynie dla zarejestrowanych osób nie jest dobrym pomysłem. Lepszym jest takie działanie, by zachęcić wszystkich do tej pory wstrzymujących się od rejestracji, by jednak przełamali swoje opory. Służyć temu mogłyby róznego rodzaju konkursy i zabawy wyłącznie dla "stałych" Forumowiczów. Najblizszym pomysłem, który chodzi mi po głowie, jest druga edycja wyborów MISS BASKET. Myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia, gdy dotrą do Forum pozostałe zainteresowane osoby, konkurs ten będzie można rozpocząc pełną parą. Szczerze mówiąc sam jestem ciekaw, kto w tym roku okaże się najpiękniejszą, polską koszykarką
podczas Final Four Pucharu Polki w Polkowicach wybrano najładniejszą zawodniczkę turnieju, którą została Agata Nowacka. A konkurencja była nie małaSzott, Kłosińska, Perlińska, Waligóska
licze że w "naszej" wersji konkursu również wygra "Nasza"
Wszystko fajnie. Tylko te wybory, według mnie nie były w pełni obiektywne. A wersja drugiej edycji forumowych wyborów miss byłaby jak najbardziej wskazana.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Kuba pisze:ja wcale nie mówie, że druga wersja forumowych wyborów jest złym pomysłem! jestem jak najbardziej ZA
Będzie, będzie ... tylko myślę, że dobrym pomysłem jest poczekanie jeszcze tydzień na tych, którzy do Forum nie dotarli. Najlepszym chyba terminem do rozpoczęcia wyborów będzie następny weekend. A co do obiektywizmu ... na pewno w związku z naszymi wyborami również nie unikniemy dyskusji o gustach
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”