MARAS pisze:Konstanty widze ładny z ciebie pener już chceszz wjeżdzać ludzią na chate?
hehehe no wybacz myślałem że ten dopisek o formacie uświadomi każdemu że to żart!!
a co do zalogowania sie to racja popieram przedmowce
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Anonymous pisze:jakoś widzimy że mała Wasza wiara, część z Was zgadłabrawo

czesc aga jestem tutaj nowey dowiedzialem sie o tej stronie od tomasa moderatora i chcialbym z toba pogadac tak prywatnie a i nietylko z toba chcialbym poznac osobiscie dziewczyny ktore zamieszaja w ekstraklasie jezeli miala bys mozliwosc to daj znac ja bede tutaj wpadal zadko poniewaz niemam swojego kompa ale jak cos bede wdziecznyZuza11 pisze:Czołem Chłopaki i Dziewczyny!! Tutaj Aga Szott!! Wchodzimy i czytamy czasami wasze podsumowania !!Jesli moge napisać w imieniu dziewczyn to cieszymy sie ze mamy tak wyrozumiałych fanow! Ja osobiscie zagladam tutaj wtedy kiedy Thomas mi daje Linka na gg bym przeczytala cos ciekawego ale widze ze powstalo tutaj Forum z prawdziwego zdarzenia!!!wiec pewnie czesciej bedziemy tutaj zagladac!Pozdrawiam Wszystkich forumowiczow a szczegolnie Tych z Gorzowa
![]()
buziaczki papa
acha .. Bym zapomniala!
szczególne pozdrowienia dla KysZnajde Cie na widowni
i wtedy wymienimy poglady
zawodniczki PWSZ pisze:jesteśmy w 4-kę
zgadnijcieczekają nagrody
to nie żarty
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości