Kto wygra???
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kto wygra???
Zapraszam do ankiety.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2005, 17:34 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

LotosGdynia
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- hellraiser
- Junior
simon pisze:Bez namysłu - Włókniarz! Nie tylko dlatego, że tak chciałbym - tylko dlatego, że Gdynia jest zdecydowanie słabsza.
W ogóle uważam, że przesadą jest stwierdzenie "mecz na szczycie"...
Dokładnie święte słowa.Szytem to ten mecz może był 2 lata temu (choć i wtedy tylko 1 drużyna była mocna a druga udawała).No ale teraz dwie udają więc to taki udawany szczyt.
Ciężko powiedzieć kto wygra.... Lubię Włókniarza, z drugiej strony bardzo nie lubię momentów, w których zespół, który tyle lat grał tak wspaniale, stacza się po równii pochyłej(mam tu na myśli Lotos).Tyle niezapomnianych euroligowych zwycięstw z europejskimi potentatami... Cóż mam nadzieję tylko ,że po tym sezonie do Lotosu powroci stabilizacja finansowa,Polki w składzie zrobia postępy i transfery będą zdecydowanie lepsze. Tego samego zresztą życzę Włókniarzowi (aczkolwiek w praktyce niestety nasza liga jest za biedna aby mieć trzy bardzo silne zespoły)
Ech ogólnie cięzki orzech do zgryzienia, jednakże bardziej skłaniam się ku Pabom. Zycze rekordów strzeleckich Lampartowi i Pałce - młodym zawodniczkom, które mam nadzieję z czasem w coraz większym stopniu pomogą reprezentacji. W Lotosie mam nadzieję,że zacznie wreszcie grać Pawlak, kciuki trzymam także za Kobryn, Olimpijke-Lecię, oraz genialna Bibencję.
Ech ogólnie cięzki orzech do zgryzienia, jednakże bardziej skłaniam się ku Pabom. Zycze rekordów strzeleckich Lampartowi i Pałce - młodym zawodniczkom, które mam nadzieję z czasem w coraz większym stopniu pomogą reprezentacji. W Lotosie mam nadzieję,że zacznie wreszcie grać Pawlak, kciuki trzymam także za Kobryn, Olimpijke-Lecię, oraz genialna Bibencję.
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie: