NAJLEPSZE AKCJE Z WISŁĄ CAN-PACK KRAKÓW
Moderator: Moderatorzy
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
NAJLEPSZE AKCJE Z WISŁĄ CAN-PACK KRAKÓW
Zdecydowałem zmienić temat... Umieszczę najlepsze akcje Pabianic w tym meczu... Miłego oglądania
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2005, 14:00 przez Trenejro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Hmm... myślę, że kibice na KKForum z chęcią by obejrzeli te fragmenty... wiadomo, że mogą się one także przydać nastepnym rywalkom Pabianiczanek, ale... przecież dostęp do nagrywanych spotkań nie nastręcza rywalizującym klubom żadnych trudności, więc chyba nie ma co demonizować ewentualnego ułatwienia zadania przeciwniczkom. A kibice raczej rzadko mogą oglądać mecze PLKK (lub choćby ich fragmenty) inne niż swojego zespołu. Może trzeba by pomyśleć nad zorganizowaniem ogólnopolskiej bazy wysyłkowej spotkań - nagrane spotkania kibice danego klubu w miarę możliwości rozsyłaliby po kosztach w Polskę;) Wiem, wiem... za dużo zamieszania
A co do filmików - Twoja decyzja...
Pozdrowionka!:)
A co do filmików - Twoja decyzja...
Pozdrowionka!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
gostekk nzlg
Trenejro pisze:Słuchajcie, a może to jest w ogole zły pomysł by to tu umieścić? Może lepiej tego nie robić tutaj na forum, tylko zachować to dla siebie? Ewentualnie zainteresowanym na płycie...
Myślę, że to jest najlepszy pomysł. Kto będzie chciał to może obejrzeć na kasecie lub przegrane na płycie. Analiza w wykonaniu kogokolwiek może być nieobiektywna bo tak naprawdę każdy zwraca uwagę na różne elementy gry, zagrywek i rozwiązań taktycznych. Moim zdaniem powinniśmy zostawić to zajęcie trenerom. Zawsze można takie nagranie wziąć od Ciebie i pooglądać samemu lub razem przy małym jasnym...
Na zabawę w sobotnią noc, przyszła ubrana jak ...................................
Tak, ale ja chciałbym, żeby te moje uwagi dotarły również do Zawodniczek i Trenerów - nie tylko do Kibiców...
A nie uważasz, że to jest trochę za duża ingerencja. Może nie mieszajmy się w to co jest na treningach i w prowadzenie meczy przez trenera i w taktykę itp. Można to oczywiście komentować ale żeby od razu zwracać im uwagę????
PS. W sobotę u Pszczółki ok. 17.00 ???????
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
gostekk pisze:Tak, ale ja chciałbym, żeby te moje uwagi dotarły również do Zawodniczek i Trenerów - nie tylko do Kibiców...
A nie uważasz, że to jest trochę za duża ingerencja. Może nie mieszajmy się w to co jest na treningach i w prowadzenie meczy przez trenera i w taktykę itp. Można to oczywiście komentować ale żeby od razu zwracać im uwagę????
Gostkku
Dlaczego nie miałbym pomóc, skoro czuję, że mogę?
A co dp PS. Może jakiś mecz najpierw obejrzymy - chyba dzisiaj w Jacuzzi o tym pogadacie z Pszczołą...