Widac mecz ze Schio to byl występ jej życia
W sobotę mecz na szczycie - PZU Polfa zmierzy się z Lotosem
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Hodges ponoć straszną padakę odstawila.

Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Oglądałem interaktywna transmisję. Gra Lotosu siadła w ostatniej kwarcie. Było do przewidzenia, że po porażce w Schio Lotos zdziadzieje - chociaż w tym przypadku bardziej akuratne byłoby słówko "zbabieje". W żaden sposób nie chciałbym jednak deprecjonować zwycięstwa Włókniarza. Zawodniczki zagrały tak jak chciał Herkt : twardo i konsekwentnie w obronie. Swoją drogą nieżle nawet się spisywała grubcia Sarenac - myślałem, że jest znacznie bardziej ociężała. Włókniarki charakteryzowały się znacznie większą determinacją w grze, co zaowocowało w koncówce znacznym podwyższeniem prowadzenia. Gratki dla Włókniarza.
P.S Bardzo mnie rozbawiło ścięcie między Kozłem a Herktem podczas wywiadu pomeczowego. Ku mojemu olbrzymiemu zdziwieniu gdy Kozioł próbował deprecjonować porażkę swojego zespołu, Herkt sie oburzył i zwrócił Kozłowi uwagę.
Chodziło o zmęczenie meczem w Schio zawodniczek, oraz o niemożliwości grania przez młode zawodniczki 2 wyrównanych meczy pod rząd. Herkt stwierdził ,że Lotos ma w swoim składzie także rutynowane zawodniczki i zwrócił uwagę Koziorowiczowi aby nie deprecjonował wysiłku jego zespołu 
P.S Bardzo mnie rozbawiło ścięcie między Kozłem a Herktem podczas wywiadu pomeczowego. Ku mojemu olbrzymiemu zdziwieniu gdy Kozioł próbował deprecjonować porażkę swojego zespołu, Herkt sie oburzył i zwrócił Kozłowi uwagę.
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
a za co Biba dostala przewinienie techniczne?
bo wg statystyk PLKK takowe ma na swoim koncie.
edit
a już wiem, decyzję sędziego skomentowala
bo wg statystyk PLKK takowe ma na swoim koncie.
edit
a już wiem, decyzję sędziego skomentowala
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Saletra - Lotos w Schio wygrał
Ginda - polfiątka?????
A meczyk przedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się cieszę z wygranej!!!!!!!!!!!!! Eh..., konsekwentnie od początku narzuciły dziewczyny swój styl, trzymały się go, nie dały się "zastraszyć" akcjami Biby czy doganianiem wyniku przez Lotos. W końcu nie usiadły, nie straciły wiary w zwycięstwo i kurczę, zasłużenie wygrały!!!!!!!!!!!!!!!! Kilka akcji w IV kw i to gdynianki się podłamały. Daltego my swobodnie odskakiwałyśmy. Jeszcze troche nam brakuje, by naprawdę być groźnym rywalem dla wszystkich w lidze, ale jesteśmy na najlepszej drodze. Dziś było widać efekt pracy obronnej na treningach i gry presingiem na całym.
Więcej i konkretniej jutro, bo teraz
PSik. Aha! doping głośny i liczebny. Mam nadzieję, że to nie była jednorazowa przygoda, bo mistrz przyjechał. Chciałabym aby tak głośno, efektownie i z zaangażowaniem było na każdym meczu w naszej hali.
Aha! jedyne co mi się nie spodobało, to zaśpiewanie <czy wygrywasz czy nie> w I kwarcie przy wyniku 16:10 dla nas, oraz gdzieś tam w III czy IV kiedy nadal prowadziłyśmy, choć wtedy akurat mniej niż 6pkt.
Ginda - polfiątka?????
A meczyk przedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się cieszę z wygranej!!!!!!!!!!!!! Eh..., konsekwentnie od początku narzuciły dziewczyny swój styl, trzymały się go, nie dały się "zastraszyć" akcjami Biby czy doganianiem wyniku przez Lotos. W końcu nie usiadły, nie straciły wiary w zwycięstwo i kurczę, zasłużenie wygrały!!!!!!!!!!!!!!!! Kilka akcji w IV kw i to gdynianki się podłamały. Daltego my swobodnie odskakiwałyśmy. Jeszcze troche nam brakuje, by naprawdę być groźnym rywalem dla wszystkich w lidze, ale jesteśmy na najlepszej drodze. Dziś było widać efekt pracy obronnej na treningach i gry presingiem na całym.
Więcej i konkretniej jutro, bo teraz
PSik. Aha! doping głośny i liczebny. Mam nadzieję, że to nie była jednorazowa przygoda, bo mistrz przyjechał. Chciałabym aby tak głośno, efektownie i z zaangażowaniem było na każdym meczu w naszej hali.
Aha! jedyne co mi się nie spodobało, to zaśpiewanie <czy wygrywasz czy nie> w I kwarcie przy wyniku 16:10 dla nas, oraz gdzieś tam w III czy IV kiedy nadal prowadziłyśmy, choć wtedy akurat mniej niż 6pkt.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
Gość
Edzia pisze:Saletra - Lotos w Schio wygrał![]()
a ja myslalem ze to gdynianie to spiewali, bo jak widzialem troche ich tam do pabów zjechalo
-
Rafał Szeremeta
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”