Mecz z Lotosem
Moderator: Moderatorzy
Atmosferka Będzie zajefajna.
Mam nadzieje że wszyscy Będą dopingować kochaną drużynke i to poprowadzi nas do zwycięstwa.
Balony Serpentyna Spiew Kibiców Koszulki - To wszystko wprowadzi bajeczną atmosferkę już się nie mogę doczekać aha i jakby ktos mógł to przyjdzcie troszkę wcześniej aby wszystko przygotować.
Mam nadzieje że wszyscy Będą dopingować kochaną drużynke i to poprowadzi nas do zwycięstwa.
Balony Serpentyna Spiew Kibiców Koszulki - To wszystko wprowadzi bajeczną atmosferkę już się nie mogę doczekać aha i jakby ktos mógł to przyjdzcie troszkę wcześniej aby wszystko przygotować.
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
no i wygrana nasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się z tej wygranej !!!!
cieszę się, że praca jaką wykonujecie na tren daje efekty, widoczne
gratki jeszcze raz!!!!!
PSik. a i doping niczego sobie
. Oby tak na każdym meczyku było!!
dzięki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się z tej wygranej !!!!
cieszę się, że praca jaką wykonujecie na tren daje efekty, widoczne
gratki jeszcze raz!!!!!
PSik. a i doping niczego sobie
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
... Nasza, Nasza Wiara Nie Zachwiana
W Koszykarkach Zakochana
Przez Szereg Długich Lat
Meczyk Był Zaje..... Dziweczyny Pokazały NA Co Je Stać I W Pieknym Stylu pokonały Zespół Lotosu Gdynia.
A tmosferka Na Trybunach Była Fantastyczna.
Pabianiccy Kibice Najlepsi Na Świecie.
POZDRO
W Koszykarkach Zakochana
Przez Szereg Długich Lat
Meczyk Był Zaje..... Dziweczyny Pokazały NA Co Je Stać I W Pieknym Stylu pokonały Zespół Lotosu Gdynia.
A tmosferka Na Trybunach Była Fantastyczna.
Pabianiccy Kibice Najlepsi Na Świecie.
POZDRO
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
misiek_pabianice pisze:No atmosfera na sektorze A była świetna.Gdyby nie my kibice to trudno było by wygrać z Lotosem.
Misiek bez przesady. Było fajnie ale nie było rewelacyjnie. A poza tym bez nas też dziewczyny poradziłyby sobie ze słabiutkimi dzisiaj śledziami
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Meczyk jak meczyk, śledzie w tytę i tyle - bez emocji. Podoba mi się że rośnie młodzież chętna dopingwania naszym koszykarkom - chwała im za to (zresztą sam dzisiaj kawałek gardła dzisiaj zdarłem i musiałem podleczyć je piwkiem). Jestem tylko zdegustowany faktem jak ktoś z Pabianic może rozmawiać i przebywać z śledziami!!!. Rozumiem, nie trzeba od razu się prać po gębach ale honor kibica Włókniaza nie pozwala na ozmowę z tymi sardynkami - o zgroza a widziałem tam ludzi, którzy jeździli na wyjazdy a teraz bratają się z paprykarzem - wstyd mi z tego powodu widoczni wtedy za mało je nauczyliśmy
NA KOLANA PRZED OBLICZE PANA!!!!
NA KOLANA PRZED OBLICZE PANA!!!!
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu