Mecz z Lotosem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 20 listopada 2005, 00:28

Neofik pisze:Jestem tylko zdegustowany faktem jak ktoś z Pabianic może rozmawiać i przebywać z śledziami!!!. Rozumiem, nie trzeba od razu się prać po gębach ale honor kibica Włókniaza nie pozwala na ozmowę z tymi sardynkami - o zgroza a widziałem tam ludzi, którzy jeździli na wyjazdy a teraz bratają się z paprykarzem - wstyd mi z tego powodu widoczni wtedy za mało je nauczyliśmy

NA KOLANA PRZED OBLICZE PANA!!!!

Ja nie oceniam Cię, jeśli bratasz się z kibicami np. z Poznania. I nie pisz mi farmazonów w stylu - bo my z nimi trzymamy od iluś tam lat.
Ja lubię tych ludzi, a że są z Gdyni? No i co? No i są. Nie będę dobierać ludzi według miejsca zamieszkania. A na pewno nie będziesz dobierać moich znajomych Ty.
A poza tym... Nie jestem kibicem Włókniarza 8).
A co ma do tego wyjazd na mecz? To że gdzieś tam byłam, oznacza że nie mogę porozmawiać z lubianymi przeze mnie ludźmi? Śmieszne...

Aha! i z paprykarzem żadnym nie gadałam. Z tego, co pamiętam to byli sami ludzie... Ale może za dużo wypiłam i gadałam do lodówki? :roll: :lol:

Aaaa!! i w ogóle najważniejsze (chyba) - czemu piszesz ktoś? Konkretnie napisz, a nie jakieś dziwne "twory" wymyślasz :?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 20 listopada 2005, 00:39

Edzia pisze:Nie jestem kibicem Włókniarza 8).
A co ma do tego wyjazd na mecz? To że gdzieś tam byłam, oznacza że nie mogę porozmawiać z lubianymi przeze mnie ludźmi? Śmieszne...
Aha! i z paprykarzem żadnym nie gadałam. Z tego, co pamiętam to byli sami ludzie... Ale może za dużo wypiłam i gadałam do lodówki? :roll: :lol:
:?

Uderzyć w stół a nożyce się odezwą!
Skoro tak to uważam że nie powinnaś na tym forum wypowiadać się od strony kibiców Włókniarza ale neutralnie (jak dziennikarz) a tak nie jest. A skoro tak to powinnaś uszanować wolę ludzi którzy wybieali z kim Włókniarz ma być zaprzyjaźniony zanim miałaś jakiekolwiek pojęcie o istnieniu tej drużyny. Tak ja my uszanowaliśmy wolę starszych kibiców i po dziś dzień szzanujemy kibiców Stali Brzeg.
Jak masz rozdwojenie jaźni to lepij kibicuj z konserwą rybną a nie mieszaj się w dyskusję o jakościnaszego dopingu bo niedorosłaś do tego.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 00:44

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 00:51 przez Szymon, łącznie zmieniany 2 razy.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 listopada 2005, 00:46

Gratulacje z Łodzi, naprawde cieszę się że upokorzyliście śledzie. Miejmy nadzieję że to początek ich końca :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 20 listopada 2005, 00:48

Trochę niefatowne zdjęcie :D :D :D
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 00:52

Neofik pisze:Trochę niefatowne zdjęcie :D :D :D

Ale to drugie chyba lepsze :?: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 20 listopada 2005, 00:54

Szymon pisze:
Neofik pisze:Trochę niefatowne zdjęcie :D :D :D

Ale to drugie chyba lepsze :?: :lol: :lol: :lol:

Ale Twojej gębki nie widzę

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 20 listopada 2005, 01:42

Neofik pisze:Uderzyć w stół a nożyce się odezwą!
Skoro tak to uważam że nie powinnaś na tym forum wypowiadać się od strony kibiców Włókniarza ale neutralnie (jak dziennikarz) a tak nie jest. A skoro tak to powinnaś uszanować wolę ludzi którzy wybieali z kim Włókniarz ma być zaprzyjaźniony zanim miałaś jakiekolwiek pojęcie o istnieniu tej drużyny. Tak ja my uszanowaliśmy wolę starszych kibiców i po dziś dzień szzanujemy kibiców Stali Brzeg.
Jak masz rozdwojenie jaźni to lepij kibicuj z konserwą rybną a nie mieszaj się w dyskusję o jakościnaszego dopingu bo niedorosłaś do tego.

Człowieku, powiem Ci dosadnie - UDERZ SIĘ W ŁEB CZYMŚ TWARDYM... ALBO BARANKIEM SIĘ ZE ŚCIANĄ SPOTKAJ...

Albo nazywasz siebie KIBICEM, albo KIBOLEM... Zdecyduj... Byłem dzisiaj na meczu, siedziałem między innymi z Tobą i zdzierałem gardło, ale jeżeli chcesz bym uwierzył, że takie intelekty jak Ty siedzą tam razem...
Sorry, ale to, czy zaprowadze kibiców Gdynie na piwo i pogadam z nimi o baskecie, nie znaczy komu kibicuje... I ciesyzłbym sie jadąc do Gdyni na wyjazd (i tam pojade pewnie), żeby Ci sami zaprosili mnie na SARDYNKI do najlepszego ich baru w mieście. Zdziwiony :!: :?: :!: :?: Młody zawsze zdziwiony... Jeszcze raz proponuję BARANKA w ŚCIANKĘ i jak najmniej KIBOLIZMU...

A do Stali Mielec nic nie mam :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 listopada 2005, 01:51

A do Stali Mielec nic nie mam

dobre - bardzo ostre... - tylko... myślę, że kibice klubu z Brzegu zasługują na więcej szacunku...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 listopada 2005, 05:44

Kibol Kibolizm Trenejro pierd .. sie w leb uzywasz pojecia ktorego znaczenia nie znasz, genezy pewnie tez nie i wogole czy takie slowo istnieje w slowniku jezyka polskiego :lol:

Gratki dla Włókniarza!!!

o to chodzilo: wygrac, dobic, upokorzyć!!! :twisted: 8)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 20 listopada 2005, 10:48

Tak to jest, jak ktoś pochodzi sobie na mecze 2 - 3 lata i myśli, że zjadł wszystkie rozumy. Nie będę wdawał się w dyskusję z trenejro, ale dwa zdania wypada powiedzieć (napisać):
Człowieku, powiem Ci dosadnie - UDERZ SIĘ W ŁEB CZYMŚ TWARDYM... ALBO BARANKIEM SIĘ ZE ŚCIANĄ SPOTKAJ...

Wiesz do kogo piszesz te słowa baranie, ty śmiesz kogokolwiek z Nas pouczać czy obrażać, bohater k... internetowy, ciekawe czy powiesz mu to w oczy na następnym meczu...
Znów muszę się w 100% zgodzić z Marco (dziwne to może być dla Ciebie Trenejro, że kibic Włókniarza zgadza się z kibicem Wisły), nie masz najmniejszego pojęcia o temacie o którym próbujesz pisać.
I jeszcze jedna rzecz, która mnie osobiście bardzo zabolała, zapamiętaj to sobie inteligencie że Włokniarz MIAŁ, MA I BĘDZIE MIEĆ ZGODĘ ZE STALĄ BRZEG Zaczęło się bodaj w 1977 roku i trwa do dziś. Przepraszam przyjaciół z Brzegu za tego mądralę, który złośliwie wpisał Stal ale z innego miasta.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 listopada 2005, 11:09

.Panowiw, wyluzujcie trochę :!: Dajcie spokój, ja też nie lubie sledzi ale nie każe nikomu walić sie w łeb jak z nimi rozmawia. A niech sobie gadają, no i z tego. Szczerze mówiąc to mnie to wali :P
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 12:32

Kolejne fotki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 12:38

Szymon pisze:(...)

Obrazek

Zdjęcie zdecydowanie fartowne... hihih... Kogo ja widzę:)))) No to wszystko wraca chyba na dobrą drogę :lol: Mogłeś się pochwalić... Neofik.. ;) Bo my się chyba znamy? ;) :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 12:46

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek