W sobotę mecz na szczycie - PZU Polfa zmierzy się z Lotosem

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 19 listopada 2005, 23:29

Gratulacje dla dziewczyn z PABIANIC :!: Mysle ze my kibice pomoglismy wygrac Polfie.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 listopada 2005, 23:30

No i już wróciłem i pisać mogę :lol: :wink: , nieźle :!:
O meczu za dużo napisać nie mogę, bo sporo nie widziałem :lol: ! Ale po koleji.
Wydaje mi się, że u nas bardzo dobrze zagrały przede wszystkim: Pałka, Toma, Krystofova, Krupska-Tyszkiewicz. Pochwalić należy również Sylwie i Szpile. Słabiutko według mnie Karla a Pantelejewa.... hmmm.... z jej gry utkwiły mi dwa momenty. Pierwszy, to gdy na początku pudłowała sporo osobistych a drugi, gdy w czwartej kwarcie trafiła cztery (chyba) osobiste (po technicznym Bibrzyckiej). Ogólnie, dobrze w obronie zagraliśmy. W Gdyni... hmm... dobrze Serenac a reszta.... bez rewelki. Myślałem że Bibrzycka nam więcej krzywdy zrobi ale grała dziś "bez błysku".
Wydaje mi się również, że poprawnie spisali się dziś sędziowie. Mieli oczywiście kilka ewidentnych pomyłek, ale większość sytuacji dobrze wychwytywali.

Słowo o dopingu.
Po głębszym zastanowieniu, oceniam go dziś na 85-90%. Zdecydowana większość osób włożyła dziś w doping mnóstwo serca i dziękuję im za to :!:
Co do piosenki "Czy wygrywasz czy nie"...... hmm..... według mnie to nie jest żadna "załobna" pieśń i można ją śpiewać zarówno jak wygrywamy jak i przegrywamy. Nie rozumiem Edzia Twoich zastrzeżeń :? Hmmm....

P.S. Żeby nie było tak różowo :lol: :wink: . Nie to żebym był z tego powodu szczęśliwy, ale chyba jednak wychodzi na "moje" :?: Zawodniczka zakontraktowana Ruzić dziś znow nie "powąchała" parkietu :? :twisted: .

P.S.2. I co Edzia :?: Można pisać relacje i dopingować :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 listopada 2005, 23:32

No. W końcu dotarłem do domu po tym meczu. Powiem tak: zwycięstwo bezdyskusyjne chociaż przebieg meczu wcale nie stanowił o tak wysokiej przewadze Włókniarza. Cieszę się bardzo, że w końcu pokonaliśmy śledzie tak przekonywująco. Gratuluje dziewczynom ambicji i woli walki. Szczególnie podobała mi sie gra Leo i Krupy.

Co do dopingu to był niezły. Mam nadzieję, że bedziemy to częściej powtarzać.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 19 listopada 2005, 23:35

Gratulacje za wygraną. W TV doping wydawał się momentami całkiem całkiem 8)

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 19 listopada 2005, 23:37

Doping był świetny.Najblizszy mecz w Pabianicach to mecz z ŁKS'em.Mam nadzieje ze bedzie podobny doping jak na dzisiejszym meczu.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 listopada 2005, 23:43

Gratulacje dla Pabianic :!:
Ciesze sie że nosa śledzią utarliście :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 19 listopada 2005, 23:44

Super, super, super - wielkie gratki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 01:08 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 19 listopada 2005, 23:56

Ja nie mam zastrzeżeń. Kibicujcie jak chcecie. Mnie po prostu wydało się to dziwne. I tyle.

Herkt na konferencji powiedział, że nie ma do Ruzic zaufania i dlatego nie wchodzi w meczach ważnych, na styku. Nie chciał powiedzieć wprost, że szukają nowej, że Tamara może odejść na jakimś tam etapie gry, ale takie można było odnieść wrażenie. Tamara, jeśli się nie przełamie, to długo miejsca chyba nie zagrzeje....

Niby pisać można było. Ale po 1wsze - niewygodnie. Po 2gie - nie zanotowałam wszelkich ważnych sytuacji czy koszy :P. Po 3cie - nie byłam tak naprawdę ani w całości poświęcona relacji, ani dopingowi. A ja osobiście nie lubię takich sytuacji - "(...)jak coś robię to na maxa, jak odpoczywam to także na max'a" !! Ale generalnie...., tak strasznie nie było i nie wykluczam, że jeszcze kiedyś tam zasiądę 8).
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 00:37

A oto zdjecia:

Obrazek

Obrazek

Kilka następnych nieco później na podforum Włókniarza.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 02:23 przez Szymon, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 listopada 2005, 00:52

Jeszcze raz w tym wątku-wielkie gratulacje za zwycięstwo.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 00:57 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 20 listopada 2005, 00:56

Po raz pierwszy od bardzo wielu spotkań z silnymi rywalami widać było, że nasze koszykarki WIERZĄ w siebie, w swoje umiejętności. Dzięki tej wierze (co powtarzane dziś było do znudzenia - pozdro Trenejro :lol: :lol: ) była "penetracja" :wink: Nasze koszykarki decydowały się na grę 1 na 1. O to właśnie chodzi w koszykówce.

Pochwalić należy wszystkie zawodniczki, które dziś zagrały. Na wyróznienie zasługują Krupa - za bardzo ładne akcje 1 na 1, ciekawe asysty (choć czasem za bardzo kombinowała), Pantelejewą - wreszcie pokaźna zdobycz punktowa, Leo - za niezle "haki" i za zbiórki. Pozostałe zawodniczki także wniosły duzo do gry. I tak Toma choć rzuciła tylko 5 punktów, ale w bardzo ciężkim dla nas momencie. To byla chyba końcówka 3 kwarty jak Gdynia dogoniła nas na 1 lub 3 punkty. Najpierw Gabi rzuciła 3 pkt (akcja 2+1), a w kolejnej akcji dorzucila 2 punkciki zwiększając przewagę do 6 punktów. Szpila także 6, ale jakże bardzo ważnych punktów. Karla może dziś nie trafiała, ale naprawdę sporo wniosła. Kilka zbiórek oraz asyst, które nie zostały odnotowane w statystykach (zapeniam, że było ich więcej niż dwie).

Mecz naprawdę zajebisty, atmosfera także. W sektorze "krzykaczy" naprawdę dziś zasiadło wiele osób i chyba fajnie to wyszło. Co prawda w TV nie było może to wyraźnie słychać, ponieważ mikrofony były ustawione bliżej kibiców z Gdyni, ale myślę, że należą się brawa za atmosferę dzisiejszego (a w zasadzie wczorajszego) spotkania. Mam nadzieję, że będzie więcej takich meczy.

Pozdro dla wszystkich :!:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 listopada 2005, 00:59

Wojteg a masz może ten mecz nagrany z tv :?: :?:

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 20 listopada 2005, 01:03

Szymon pisze:Wojteg a masz może ten mecz nagrany z tv :?: :?:

No aktualnie jestem w posiadaniu kasety, choć nie jest moja. No i nie zawiera niestety 1 kwarty.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 01:20

Niceeeeeeeeeeee;)

Wielkie GRATULACJE:) Nio i w końcu musiała być fajna zabawa w najbardziej zabawowym sektorze na sali ... hihihi... Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 20 listopada 2005, 01:21

Gratulacje za zwycięstwo!!! :D A kolejne za rozmiar wygranej!!! :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”