AZS Poznań vs CCC Polkowice 61:67

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 21 listopada 2005, 13:02

Dzięki dla wszystkich, którzy wraz z nami wspierali dopingiem koszykarki AZS... Dzieki Olimpia, dzieki Unia!! A teraz zakładamy stowarzyszenie poznańskich kibiców przeciwko ... hmm wiadomo przeciwko komu...:D Pozdrawiam i do nastepnego meczu !!

OLIMPIA POZNAŃ & UNIA SWARZĘDZ & AZS POZNAŃ

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 listopada 2005, 14:47

Gratulacje dla Polkowic :!:
Przegraliśmy przez spartaczone wolne ok. 5 punktów mogliśmy być do przodu. Zresztą nasze raziły nieskutecznością np. przy wejściach pod kosz zamiast lekko piłke od tablicy odbić one robiły to z za dużą sila i z tego powodu piłka nie wpadała do kosza :?

Pozdro dla Kuby miło było poznać. I do zobaczenia w Polkowicach może jeszcze w tym roku 8)

Dzieki dla kibiców Unii i Olimpii
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 21 listopada 2005, 15:23

Anonymous pisze:Jak dotąd to CCC dostosowuje sie do poziomu przeciwnika.Zczołowką gra super a ze słabeuszami cienko,z wyjatkiem CHEŁMA.

dokladnie tak jest. wczoraj tylko pierwsza kwarte zagraly niezle; konsekwentnie w ataku i bez wiekszych bledow w obronie - choc tez bez rewelacji. potem masa bledow, rzutow z nieprzygotowanych pozycji, a wszystko przez to, ze chcialy grac jak najdluzsze akcje - majac czyste pozycje w 11-13 sekundzie akcji, odgrywaly pilki do kolezanek... ale taka gra i tak wystarczyla na AZS... Poznanianki bardzo chcialy (no moze poza p. Lorek, ktora jak sie przekonalismy, nie lubi biegac do kontry :roll: ), ale nic z tego nie wychodzilo. przestrzelone rzuty spad dziury, przestrzelone kontry, przestrzelone osobiste (te podobno po znajomosci ;) pozdro Talar :) )... i wynik mamy jaki mamy. licza sie 2punkty.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 listopada 2005, 15:49

ciekawe jak bedzie z wisla okaze sie czyccc dostosowuja sie do gry przeciwnika. to bedzie taki mecz prawdy i pokaze on w jakiej sa nasze koszykarki dyspozycji
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 21 listopada 2005, 19:45

Łukasz-fan pisze:Dzięki dla wszystkich, którzy wraz z nami wspierali dopingiem koszykarki AZS... Dzieki Olimpia, dzieki Unia!! A teraz zakładamy stowarzyszenie poznańskich kibiców przeciwko ... hmm wiadomo przeciwko komu...:D Pozdrawiam i do nastepnego meczu !!

OLIMPIA POZNAŃ & UNIA SWARZĘDZ & AZS POZNAŃ

Ja chcę przerobić właśnie "lekko" tą naklejkę z MUKSU, o przepraszam bilet, wejściówkę na coś bardzo ciekawego... co Wy na to???

Niestety nie mam zegaru cóż za szkoda :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 listopada 2005, 22:34

MirU <poznań> pisze:(...)Ja chcę przerobić właśnie "lekko" tą naklejkę z MUKSU, o przepraszam bilet, wejściówkę na coś bardzo ciekawego... (...)

Hmmm... w sumie czasem może zabraknąć czegoś do podtarcia się... szkoda, że nie wziąłem tego czegoś... "biletu" :lol:

MirU <poznań> pisze:Niestety nie mam zegaru cóż za szkoda :lol:

:( Buuuuu... szkodaaaaaa... Dario wpadł na szatański plan - opchniemy te zegary Muksom na meczu Olimpia - MUKS za 30zł!!!! Zamiast biletów!!!!;) A cooooo.... niech wracają do właściciela :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 21 listopada 2005, 23:57

brzydki pisze:przestrzelone osobiste (te podobno po znajomosci ;) pozdro Talar :) )... i wynik mamy jaki mamy.
pozdrawiam

hehe no taka prawda w koncowce wszystkie co rzucaly osobiste (i nie trafialy ) to byłe zawodniczki Polkowic, wiec moze cos w tym jest :wink: :D

pozdroawiam Brzydki :lol: dzieki za paluszki :wink: zapraszamy jeszcze do nas :P :P
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 22 listopada 2005, 16:38

Seba pisze:
MirU <poznań> pisze:(...)Ja chcę przerobić właśnie "lekko" tą naklejkę z MUKSU, o przepraszam bilet, wejściówkę na coś bardzo ciekawego... (...)

Hmmm... w sumie czasem może zabraknąć czegoś do podtarcia się... szkoda, że nie wziąłem tego czegoś... "biletu" :lol:

MirU <poznań> pisze:Niestety nie mam zegaru cóż za szkoda :lol:

:( Buuuuu... szkodaaaaaa... Dario wpadł na szatański plan - opchniemy te zegary Muksom na meczu Olimpia - MUKS za 30zł!!!! Zamiast biletów!!!!;) A cooooo.... niech wracają do właściciela :lol:

A ile macie sztuk tej cudnej wejściówko-bileto-pamiątki ?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 listopada 2005, 17:14

MirU <poznań> pisze:(...)A ile macie sztuk tej cudnej wejściówko-bileto-pamiątki ?

Hmmm... żadnej... u nas bilety będą biletami...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 22 listopada 2005, 21:20

Gratulacje dla Polkowic....Dzięki... Unii i Olimpii za doping podczas meczu.....Pozdrawiam i zapraszam wszystkich w środe na mecz do Areny o godz 17.00 gdzie Azs Poznań vs Gorzów Wlkp. 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 listopada 2005, 21:37

Wrona pisze:Gratulacje dla Polkowic....Dzięki... Unii i Olimpii za doping podczas meczu.....Pozdrawiam i zapraszam wszystkich w środe na mecz do Areny o godz 17.00 gdzie Azs Poznań vs Gorzów Wlkp. 8)

Czas na rewanż z Gorzowem za ten blamaż z 30 października :P
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”