Miss Basket 2005 - ALICJA PERLIŃSKA (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Mikey pisze:Ale wiesz łatwo się wtedy nawalić, jesli nie piwem to winem...osesek pisze:ale bym się napił piwa w tak pięknym towarzystwie!!
Bo pić, to trzeba umić![]()
![]()
zwłaszcza w TAKIM towarzystwie
jak chcesz... to chętnie z chłopakami możemy zademonstrować...
Ja tam, jakbym poszedł z tak piękną osobą do kulturalnego lokalu to bym pił "z umiarem"... - zresztą zawsze tak robię przecież.
Ps. A swoją drogą to "mikołajkowe" czy tam przedświąteczne (jak kto zwał) przysłowiowe pół litra w gronie forumowiczów to kiedy i gdzie ??
Hmm Browarek W Takim Towarzystwie - Marzenie
Ja Siedząc Obok Kogoś Tak Pięknego Jak Ala To Już Bym Się na nogach Słabo trzymał i nie musiał bym już nic pić hehe Ala Jest Naprawdę BOSSKA PozDrO
Ja Siedząc Obok Kogoś Tak Pięknego Jak Ala To Już Bym Się na nogach Słabo trzymał i nie musiał bym już nic pić hehe Ala Jest Naprawdę BOSSKA PozDrO
Heh Jak Zwykle Piekna Fotka Alicji
Ali Jest Do Twarzy W Tej Koszulce Reprezentacyjnej Naszego Kraju Zresztą Ładnemu We Wwszystkim Ładnie
Mam Nadzieję Że Jeszcze Nie Raz Zobaczymy Alę W Takiej Koszulce i W Reprezentacji Naszego Kraju
PoZdRoWiOnKa
Ali Jest Do Twarzy W Tej Koszulce Reprezentacyjnej Naszego Kraju Zresztą Ładnemu We Wwszystkim Ładnie
Mam Nadzieję Że Jeszcze Nie Raz Zobaczymy Alę W Takiej Koszulce i W Reprezentacji Naszego Kraju
PoZdRoWiOnKa