Przed meczem AZS-PWSZ SOWOOD - PZU POLFA
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Przed meczem AZS-PWSZ SOWOOD - PZU POLFA
Sobota 26.11.2005r, godzina 18:30 hala przy ul. Chopina, mecz pomiędzy AZS-em PWSZ Sowood Gorzów a PZU Polfą Pabianice. Spotkanie to zapowiada się arcy ciekawie. Jak pamietamy z zeszłego sezonu to spotkanie tych drużyn w Gorzowie trzymało w napieciu do ostatniej sekundy. Czy powtórzymy tą wygraną? Jestem pewnien, że pan Darek i dziewczyny mają wielki respekt do Pabianiczanek. Polfa napewno jest bardzo podbudowana po wygranej z Lotosem i zapewne jada do nas po 2 punkty, oby się myliły...
zostaje nam tylko wierzyć w zespól gorzowski i życzyć dziewczynom szcześcia i powodzenia...
zostaje nam tylko wierzyć w zespól gorzowski i życzyć dziewczynom szcześcia i powodzenia...
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2005, 16:14 przez thomas72, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Re: Przed meczem AZS-PWSZ SOWOOD - PZU POLFA
thomas72 pisze:[b]Jak pamietamy z zeszłego sezonu to spotkanie tych drużyn w Gorzowie trzymało w napieciu do ostatniej sekundy. Czy powtórzymy tą wygraną?
Pabianice w porównaniu z poprzednim sezonem są zespołem zdecydowanie lepszym,więc porównania tego typu nie mają zbytniego sensu.Może uda Wam się nawiązać w miarę wyrównaną walkę ale w mojej ocenie zdecydowanym faworytem jest Polfa której prócz wygranej z Gorzowem życzę również złotego medalu w tym sezonie
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmmm..... sam jestem ciekaw tego meczu. W zeszłym sezonie przegraliśmy w Gorzowie, w tym sezonie przegraliśmy dwa najtrudniejsze mecze wyjazdowe. Dodatkowo w tym sezonie Gorzów u siebie pokonał Polkowice
A jak będzie w sobotę
Mam nadzieję, że koszykarki grające w Pabianicach udowodnią, że dobra gra w meczu przeciw Gdyni nie była przypadkiem i pewnie wygrają ten mecz
Powiem więcej. Przy całym szacunku dla drużyny AZSu Gorzów, nie wiedze innego wyjścia niż nasze zwycięstwo

A jak będzie w sobotę
Mam nadzieję, że koszykarki grające w Pabianicach udowodnią, że dobra gra w meczu przeciw Gdyni nie była przypadkiem i pewnie wygrają ten mecz
Powiem więcej. Przy całym szacunku dla drużyny AZSu Gorzów, nie wiedze innego wyjścia niż nasze zwycięstwo
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Zyzia pisze:Pabianice w porównaniu z poprzednim sezonem są zespołem zdecydowanie lepszym,więc porównania tego typu nie mają zbytniego sensu.Może uda Wam się nawiązać w miarę wyrównaną walkę ale w mojej ocenie zdecydowanym faworytem jest Polfa której prócz wygranej z Gorzowem życzę również złotego medalu w tym sezonie
a gorzowianki napewno cofnęły sie w rozwoju??? pomyśl dziewczyno... my tez mamy swoje wzmocnienia, dwa wakacyjne miesiace chrówki i tez jestesmy lepsi w porównaniu z zeszłym sezonem. a ze polfa jest faworytem to wiem, aczkolwiek wierze, ze zrobimy wielka niespodziankę tak jak pzu z lotosem.
szacuneczek
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2005, 22:16 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
thomas72 pisze:ze zrobimy wielka niespodziankę tak jak pzu z lotosem.
szcuneczek
No nie wiem - jak dla mnie, to to się gryzie...
Gorzów jest zdecydowanie mocniejszy niż rok temu - stawiam jednak zupełnie spokojnie na pabianiczanki, które nie zrobiły żadnej niespodzianki z Lotosem - trudno o takiej aktualnie wogóle mówić... no chyba, że by z nim przegrały...
-
claudia912
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
AZS -PWSZ wygra :D
mam nadzieje ze gorzowskie koszykarki pokaża klase i prawdziwa koszykowke
nawet jesli przegraja nic sie nie stanie taki jest sport .... ale oczywiscie licze na nasze zwyciestow!! DO BOJU AZS
:p
:D
!! Basketball 4ever !!

To będzie ciekawy mecz w pojedynkach indywidualnych :
1. Krupska - Wlaźlak przeciw Czubak ( Doświadczenie przeciw mlodości)
stawiam na rutynę
2. Pantelejewa przeciw Karpińskiej ( To będzie się dziać!!!!)
stawiam na Olę - powinna dać sobie radę z Olgą
3. Lamparska przeciw Żyłczyńskiej - Kaszewskiej ( Szpila nie ma szans)
4. Pałka - przeciw Szott ( Pałeczka bez szans)
5. Toma - przeciw Żurowskiej , Czarneckiej ( Gabi bez szans )
Wynik 4 - 1 dla Gorzowa a więc szykuje się wygrana Gorzowa !!!
stawiam na rutynę
Alexx pisze:To będzie ciekawy mecz w pojedynkach indywidualnych :
stawiam na rutynę
takie zestawienia są lekko nieodpowiednie... Pałka raczej na pewno będzie grała na centrze, a nie na "czwórce". I raczej bez problemów pod koszem poradziłaby sobie z Agą. Kilka czap i odechciewa się gry. Zgodzić się mogę jedynie z "pojedynkiem" Karpik-Panti.
Myślę, że innego wyniku, niż pewne zwycięstwo Pabianic, nie może być.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”