Dokładnie...!!!!I tak tym razem zrobiłem....PozdroMARAS pisze:Wrona pisze:Ogólnie to na niedzielnym meczu z Polkowicami nie robiłem za dużo fotek...Zrobiłem tyle co widać...Pozdro
Masz dopingować w pierwszej kolejności a potem robić foty
[Foto] Mecz z CCC oraz nowa flaga :)
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:Dokładnie...!!!!I tak tym razem zrobiłem....PozdroMARAS pisze:
chyba sobie kpisz Wrona w tym momencie z nas wszystkich
PS: Kuba - bardzo ładne fotki, dzieki za link
reloaded :]
Co Wy mi tu k****a piszecie.....Ja sie opierdzielam!!!!!Że ja sie opierałem czasami o krzesełka to nie znaczy że nie kibicowałem...!!!!!Darłem sie!!! a czy siedziałem czy leżałem to moja sprawa...Patrz na Siebie a potem obwiniaj innych...!!!!!FAIR PLAY pisze:Dokladnie, musze przyznac mytkowi racje! Worna opierniczasz sie w dopingu nie robisz nic zeby pomoc dziewczynom w walce bo chyba oto tu chodzi... A towje zachowanie jest bardzo nie na miejscu...
Co Ty tu piszesz....wogóle...!!!Ja nie kibicowałem..!!!!Chyba ze poszedłem fotki zrobić.... Co Ty za bzdury piszesz...!!!!Otóz nie darłem ryja tak jak Ty ale krzyczałem....!!! Więc nie pisz tutaj takich bzdur!!!!Mytek pisze:Wrona pisze:Dokładnie...!!!!I tak tym razem zrobiłem....PozdroMARAS pisze:
chyba sobie kpisz Wrona w tym momencie z nas wszystkich![]()
![]()
przez wiekszosc meczu opierałes sie o oparcie krzesełka i stałeś z założonymi rekoma
raz na jakies czas tylko cos krzyknales od niechcenia, czesciej bylo slychac jakies durne i niecenzuralne teksty, ktorych nie bede tu przytaczal. nie probuj nawet zaprzeczyc moim slowom bo doskonale wiesz ze bylo tak jak napisalem
poza tym robisz to juz nie pierwszy raz :/ jesli chcesz to moge Ci przypomniec
![]()
PS: Kuba - bardzo ładne fotki, dzieki za link