"Wybieramy ... AZS-u Poznań" - Wasze głosy.

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 listopada 2005, 23:13

Panie Sebo i Panie Marasie :!:
widze ze moj jeden typ wywołał niemałe kontrowersje :shock: a wiec spiesze z wyjasnieniem. glowny powod dla jakiego dalem Pumie ten jeden punkt jest taki za zapadla mi w pamiec jej trojka, niedlugo po wejsciu na parkiet(grala niedlugo - to fakt). to jednak bylo ciut za malo moim zdaniem zeby dac jeden punkt, wiec uwzglednilem tazke mecz z dnia poprzedniego: fakt, byc moze przesadzilem z tym stweirdzeniem "dobry wystep", ale tez nie mozna powedziec ze byl on tragiczny..... ogolnie: ladna trojka oraz wystep z dnia poprzedniego skłonily mnie do przynania Pumie jednego punktu 8)
dziekuje za przeczytanie wyjasnienia :D
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 listopada 2005, 23:44

Mytek pisze:(...) wystep z dnia poprzedniego (...)

Pamiętasz chociaż JEDNĄ udaną akcję? Hmmmm...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 23 listopada 2005, 08:54

Punkty przyznajemy po meczach AZSu a nie innych druzyn, jak sie orientuje wiec danie punktu za poprzedni dzien :? ... bez komentarza :)
Obrazek

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 23 listopada 2005, 20:00

czy mecze PP tez punktujemy ??
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 listopada 2005, 20:56

talar pisze:czy mecze PP tez punktujemy ??

tak jest: mozecie typowac juz od teraz do soboty :D

serdczenie zapraszam;]

============================================

no to ja zaczne:

3 pkt: Dominika Górczak: dlugo grala, łądnie moim zdaniem podawala, no i najwaznijsze ze chyba dwa czy trzy razy rzucila "trojke" oraz to ze w kilku akcjach koncertowo zebrala{ :shock: } pilke

2 pkt: Anna Urban:
pierwszy jej wystep chyba w tym sezonie w AZSie, a punkty tez dlatego ze sama duzo rzucila, i to nie tylko z wolnych, ale tez z gry:) moze pare razy "potknela sie" ale to i tak nie jest wiele wazne:D naprawde ciesze sie ze moge dac te 2 punkty!!

1 pkt: Alicja Szarowska : takze pierwszy wystep w tym sezonie w AZSie(chyba), takze dobry w moich oczach - ciesze sie ze trener dal pograc praktycznie wszystkim zawodnikom przez co ja moglem dac punkty ktore moze juz kiedys powinienem dac... 8)

tak poza glosowaniem to bardzo korzystnie zaprezentowala sie (moim zdaniem) Ania Pamuła: znow kilka trojek(ogolem duzo celnych rzutow zza liniii 6,25 bylo w tym meczu) oraz dobra gra pod koszem, na co uwage zwrocil mi Łukasz.... :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 listopada 2005, 13:21

Mytek jeśli nie jesteś pewien czy pierwszy raz w tym sezonie wystąpiła jakaś koszykarka to nie pisz tego wogóle! Napisz o czymś innym! Na przykład o punktach! Bo taką niewiedzą sie kompromitujesz!
Albo co do trójek "Małej" wejdz sobie na www.plkk.pl i tam masz statsy z meczu! A nie w każdym prawie te twoje "chyba" piszesz!!
Popraw sie bo takie zachowanie i brak wiedzy nie przystoi moderatorowi tego podforum!

Teraz moje typy:

3pkt---------------> Dominika Górczak, dobra gra i zdobyte 12 pkt
2pkt---------------> Anna Pamuła 3 trójki i pare dwójek, ogólnie lepszy o niebo występ niż w barwach Olimpii.
1pkt--------------> Joanna Jarkowska, jak zawsze na dobry poziomie 15 pkt i 10 zbiórek, odważne wejścia pod kosz!

Wyróżnienie dla Mrozika za ładne wejścia pod kosz
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 24 listopada 2005, 13:25

3 - Dominika Górczak - ładne trójeczki i tak jak już wspomniano waleczne zbiórki no i ogólny występ

2 - Pamuła - za celne rzuty przede wszytskim
1 - Joanna Jarkowska - za waleczność
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, 19:49 przez Nas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 24 listopada 2005, 14:51

AZS-CCC
3 pkt - Monika Sibora - walka, starała sie jak mogła
2 pkt - Reda Jankowska - 10pkt
1 pkt - Anna Pamuła - dobra zmiana, szkoda że tak krótko

PP AZS- AZS GORZÓW
3 pkt -Joanna Jarkowska - 10 zbiórek, 15 pkt, 5 przechwytów
2 pkt - Dominika Górczak - dobre rozgrywanie piłki, 12 pkt
1 pkt - Anna Pamuła - 3 trójki i w sumie 14 pkt, powinna w lidze dużo więcej grać

[/list]
My court my rules !!!

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 24 listopada 2005, 15:04

Punkty przyznane po meczu PUCHARU POLSKI AZS Poznań-AZS Gorzów:

3 pkt-Dominika Górczak-Niezły występ i piękne trójeczki
2 pkt-Anna Pamuła-za 3 trójki, powinna więcej przebywać na parkiecie
1 pkt-Natalia Waligórska-Moja ulubiona zawodniczka :D i 9 pkt w meczu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 listopada 2005, 16:27

MARAS pisze:Mytek jeśli nie jesteś pewien czy pierwszy raz w tym sezonie wystąpiła jakaś koszykarka to nie pisz tego wogóle! Napisz o czymś innym! Na przykład o punktach! Bo taką niewiedzą sie kompromitujesz!
Albo co do trójek "Małej" wejdz sobie na www.plkk.pl i tam masz statsy z meczu! A nie w każdym prawie te twoje "chyba" piszesz!!
Popraw sie bo takie zachowanie i brak wiedzy nie przystoi moderatorowi tego podforum!

Maras!! napisalem pare razy "chyba" bo nie bylem pewny na 100%, powiedzmy ze tylko w 80%. dajac punkty za mecz ktory odbyl sie w poznaniu nigdy nie patrza w staty: staram sie dawac punkty za to co sam widzialem a nie za to co przeczytam w statystykach...
a i przepraszam bardzo, ale dwie sprawy:
1) moderator tez czlowiek: pomylic sie moze i moze byc takze niepewny czegos,
2) moderator nie jest tu od tego ze ma pamietac kto ile punktow rzucial, kto ile zbiorek mial itp... moderator jest tu od tego zeby porzadku pilnowac - i tyle.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 24 listopada 2005, 17:52

No to teraz moje typy:

3 pkt - Dominika Górczak - Bardzo udany mecz w jej wykonaniu, świetne trójki i 100% w rzutach za dwa pkt.

2 pkt - Joanna Jarkowska - Silny punkt drużyny, 15 pkt, 10 zb, 5 przechwytów

1 pkt - Anna Urban - bardzo miłe zaskoczenie, całkiem udany mecz w wykonaniu Ani, chociaż parę elementów w grze, możnaby jeszcze poprawić.
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 24 listopada 2005, 19:03

3 ptk ---------> Ania Urban - nie pokazywała sie w AZSie w tym sezonie a ten mecz jej po prostu wyszedl! Oby tak dalej, a moze zawita na ławce w pierszej druzynie.

2 ptk -------> Miałem dylemat ale jedna Ania Pamuła fajny mecz dobra gra 3 trojeczki BRAWO! mysle ze powinna wiecej grac...

1 ptk -----> No i ... Joasia Jarkowska musze wyróżnic te zawodniczke! Od dluzszego czasu mamy problem z wejsciem smialym i bezprecedensowy pod koszy. dziewczyny wala w tablice bardzo mocno i przez to niecelnie! Kulfon smialo wchodzil pod kosz i zdobywal punkty BRAWO!!! :D
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 listopada 2005, 19:04

Mytek pisze:
MARAS pisze:Mytek jeśli nie jesteś pewien czy pierwszy raz w tym sezonie wystąpiła jakaś koszykarka to nie pisz tego wogóle! Napisz o czymś innym! Na przykład o punktach! Bo taką niewiedzą sie kompromitujesz!

Maras!! napisalem pare razy "chyba" bo nie bylem pewny na 100%, powiedzmy ze tylko w 80%. dajac punkty za mecz ktory odbyl sie w poznaniu nigdy nie patrza w staty: staram sie dawac punkty za to co sam widzialem a nie za to co przeczytam w statystykach...
a i przepraszam bardzo, ale dwie sprawy:
1) moderator tez czlowiek: pomylic sie moze i moze byc takze niepewny czegos,
2) moderator nie jest tu od tego ze ma pamietac kto ile punktow rzucial, kto ile zbiorek mial itp... moderator jest tu od tego zeby porzadku pilnowac - i tyle.

Skleroza Mytek nie boli! Ja takie rzeczy pamiętam a ty zawsze roztrzepany jesteś! I nie wymieniaj mi tu funkcji twoich! :evil:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 25 listopada 2005, 09:42

Puchar Polski z Gorzowem
3 pkt. Dominika Górczak - za ogół - miała swój dzień
2 pkt. Joanna Jarkowska - za perspektywiczność
1 pkt. Reda A-J - rekompensata za ból

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 25 listopada 2005, 09:54

3 pkt -Joanna Jarkowska - bo brawo Kulfon :)
2 pkt - Dominika Górczak - bo ładne trojki, dobrze rozgrywała
1 pkt - Anna Pamuła- bo 14 ptk , i dlugo na parkiecie
parole... moje ulubione... ;)

Wróć do „AZS Poznań”