Puchar Polski SURE SHOT CUP/ nasze mecze z Gorzowem

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 listopada 2005, 16:09

oprawca pisze:hehehehe śmieszne co piszesz ale nie chce mi sie słać riposty. AZS P. jest lepszy, zdobedzie puchar Polski, rozgromi Gorzów, my źli-Poznań dobry... co z tego wszystkiego jak Wy bedziecie walczyc o utrzymanie w lidze a my o medale... 8)

no tu żeś przesadził zdecydowanie!! gdzie w poscie Nasa masz takie slowa?

jesli o mnie chodzi to mam to gdzies czy klub przyjezdza pierwszym drugim czy trzecim skladem: Wasza decyzja. Jednak z łaski swojej dzialacze gorzowskiego AZSu powinni uprzedzic naszych ze przyjada w okrojonym skladzie? a dlaczego? a no dlatego ze wczoraj dla naszych zawodniczek to bardziej pozyteczny bylby zwykly trening niz taki mecz.
reloaded :]

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 24 listopada 2005, 17:21

Dobra skończ juz. Gdybym cytował Nasa to byłby cytat a widzisz tam gdzies cytat?? No wlasnie. To sa moje odczucia i tyle.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 listopada 2005, 18:59

oprawca pisze:Dobra skończ juz. Gdybym cytował Nasa to byłby cytat a widzisz tam gdzies cytat?? No wlasnie. To sa moje odczucia i tyle.

Czuje chłopie że sie pomylisz w swoim typowaniu! My będziemy walczyć o środek tabeli i czuje że wam też sie nieuda wskoczyć do "czwórki". Pożyjemy zobaczmy co będzie na wiosne! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 24 listopada 2005, 19:15

thomas72 pisze:no ale wypadałoby pogratulowac wygranej poznaniankom, wiec gratuluje nokautu...

Jak bym byl graczem jakiejs druzyny i zobaczyl takie gratulacje to bym, na nie nasikał! Jestes zbyt dumny ze swojego ... Gorzowa i nie potrafisz pogratulowac zwyciesca obojetnie w jakim stylu jak chlop.

Ale widze ze sie nie orientujesz w jakim skladzie Twoj zespol gra ... przykre :evil: :evil: :evil: Acha i nie badz taki samolubny nie rozmawiam tylko z Toba... :arrow: (12 postow wczesniej) :twisted: :evil: :evil:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 listopada 2005, 21:07

oprawca pisze:Dobra skończ juz. Gdybym cytował Nasa to byłby cytat a widzisz tam gdzies cytat?? No wlasnie. To sa moje odczucia i tyle.

odnioslem wrazenie ze odnosisz sie do postu Nasa. Wszystko wyjasni sie w srode, ale moim skromnym zdaniem nawet Wasz pierwszy(mocny - nie ma co ukrywac) zespol nie odrobi ponad czterdziestu punktow...
pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 24 listopada 2005, 21:35

FAIR PLAY pisze:
thomas72 pisze:no ale wypadałoby pogratulowac wygranej poznaniankom, wiec gratuluje nokautu...

Jak bym byl graczem jakiejs druzyny i zobaczyl takie gratulacje to bym, na nie nasikał! Jestes zbyt dumny ze swojego ... Gorzowa i nie potrafisz pogratulowac zwyciesca obojetnie w jakim stylu jak chlop.

Ale widze ze sie nie orientujesz w jakim skladzie Twoj zespol gra ... przykre :evil: :evil: :evil: Acha i nie badz taki samolubny nie rozmawiam tylko z Toba... :arrow: (12 postow wczesniej) :twisted: :evil: :evil:

a co jest nie tak w moich gratulacjach??? moze powinienie dodać jeszcze to tych słów jakies niecenzuralne słowo, brzmiałoby ciekawiej, czy o co ci chodzi bo nie rozumiem...
jak lubisz piss to sikaj, lej nawet jak chcesz...pomóc ci ??? kaczuszke czy basenik???(psi...psi....psi...)
a co do gorzowa, to tak, tu musze ci przyznac racje jestem bardzo dumny z gorzowa a tym samym z naszej drużyny... a skład znam, jaki pojechał, to było pytanie retoryczne ale widac tylko ty tego nie zrozumiałeś, cóż zdaza sie, nikt nie jest doskobnały...
a teraz powinienem Cię pozdrowić, wiec pozdrawiam gorąco ...
Obrazek

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 24 listopada 2005, 21:50

Nas pisze:Wg mnie taka taktyka, że skłąd musi odpoczywać, bo w sobotę mecz, jest bez sensu. Co to, boks, w którym między walkami jest z 3 miesiące? Jak w sobotę mają mecz to nie mogą w środę zagrać? Dziewczyny, dla których koszykówka jest zawodem i codziennie mają treningi... Trzeba grać gdzie się da i wygrać tyle ile się zdoła. A formę na poszczególne spotkania to sobie w skokach narciarskich można szykować. Co mają powiedzieć w NBA, gdzie z dnia na dzień lub co drugi, trzeci dzień grają i to po dłuższych podróżach?

boks to nie jest , chociaz czasami przypomina :)
mysle ze chodzi tu o ewentualne domniemane kontuzje, grajac wiecej i czesciej w meczach - jest to bardziej prawdopodobne
taką wizje ma trener i jego wola, chce oszczedzac czolowe zawodniczki to robi to , widocznie liga jest dla niego wiekszym priorytetem niz puchar polski
a jesli chodzi o wygrana to gratuluje poznaniowi, tylko nie wiem czy dobrze to zrobiłam, bo nerwowo zareagowałes na gratulacje thomasa
takze gratulacje , zwyciestwo zawsze dobrze smakuje
pozdrawiam
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20
;-)

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 24 listopada 2005, 21:52

agucha pisze:

taką wizje ma trener i jego wola, chce oszczedzac czolowe zawodniczki to robi to , widocznie liga jest dla niego wiekszym priorytetem niz puchar polski

Więc jaki sens był w zgłoszeniu zespołu do pucharu? :> Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 24 listopada 2005, 22:01

jak to powiedział trener"doswiadczenie zdobyte przez mlode zawodniczki niedługo zaprocentuje w rozgrywkach młodziezowych"
i chyba tak to trzeba rozumiec
mecz z polfą, tak trudnym przeciwnikiem, nie dziwi wiec mnie taka decyzja trenera( mówie o tym , ze nie pojechaly czolowe zawodniczki)
z drugiej strony to faktycznie ciezko bedzie odrobic strate 40 punktów
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20

;-)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 listopada 2005, 22:47

agucha pisze:jak to powiedział trener"doswiadczenie zdobyte przez mlode zawodniczki niedługo zaprocentuje w rozgrywkach młodziezowych"
i chyba tak to trzeba rozumiec
mecz z polfą, tak trudnym przeciwnikiem, nie dziwi wiec mnie taka decyzja trenera( mówie o tym , ze nie pojechaly czolowe zawodniczki)
z drugiej strony to faktycznie ciezko bedzie odrobic strate 40 punktów

masz racje - ja tez nie bylem ździowny Waszym skladem, nadal jednak bede drazyl "swoje": dzialacze gorzowskiego AZSu potraktowali nie fair naszych - mogli ich uprzedzic ze przyjada rezerwy, a nie uczunili tak. U nas byla pelna mobilizacja, chec rewanzu... a jak nie okazalo zwykly trening bylby bardziej pozytecznych dla naszych zawodniczek anizeli mecz z rewerwami gorzowa...

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 24 listopada 2005, 23:21

Dobra dosc tych żartów. Macie słaby wywiad zatem. tr. Maciejewski mowil o tym dla Lubuskiej i Wyborczej, bylo o tym tu na forum . A wy wielec zdziwieni?? Co za brednie.

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 24 listopada 2005, 23:22

Mogl jeszcze moze zapytac czy puscic trzeci skład?? Czy aby PO sie nie obraził?? buahahaha

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 24 listopada 2005, 23:33

oprawca pisze:Dobra dosc tych żartów. Macie słaby wywiad zatem. tr. Maciejewski mowil o tym dla Lubuskiej i Wyborczej, bylo o tym tu na forum . A wy wielec zdziwieni?? Co za brednie.

a tu macie jedno z potwierdzeń:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=3228
ta odpowiedz była napisana we wtorek ok. godz. 22.30 wiec mięliscie duzo czasu by zmienic skad.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 listopada 2005, 12:33

oprawca pisze:Dobra dosc tych żartów. Macie słaby wywiad zatem. tr. Maciejewski mowil o tym dla Lubuskiej i Wyborczej, bylo o tym tu na forum . A wy wielec zdziwieni?? Co za brednie.

śmieszne to jest, poniewaz nasz trener nie powinien dowiadywac sie takich rzeczy z "trzeciej reki" (czyli mediow)tylko w bardziej oficjalny sposob, poniewaz nie ma on obowiazku czytac KKForum lub Wyborcza(ze o Lobuskiej juz nie wspomne, bo u nas tej gazety nie ma :wink: ) Taka obrona Waszego trenera jest co najmniej smieszna, bo skoro mial on czas by dac wywiad do gazety, to czemu nie mial czasu wykonac jednago, krotkiego telefonu??(nawet nie musial tego robic osobiscie, mogl zrobic to przeiez ktos z zarzadu klubu). Jeszcze raz powtarzam: danie wywiadu w gazecie sprawy nie zalatwia, bo nie kazdy ma obowiazek czytac te gazete(lub te gazety).

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 listopada 2005, 12:52

Mytek pisze:(...)zwykly trening bylby bardziej pozytecznych dla naszych zawodniczek anizeli mecz z rewerwami gorzowa...

W przypadku akurat TYCH treningów bym polemizował;) A tak przynajmniej niektóre koszykarki pograły dużo i pokazały, że tylko w pierwszej lidze "potrafią" grać słabo... :?

Co do zaś udziału zespołu z Gorzowa w tych rozgrywkach - no cóż... porażka jest porażką, wydanie kasy też miało miejsce... wynik poszedł w świat i dorabianie ideologi a'la lotos/krawczyk (priorytety, rozgrywki "podwórkowe") tego nie zmieni. Fajno, że w AZSie P. chociaż raz w sezonie pograły tak wiele zawodniczki drugiej (czy nawet trzeciej) piątki! Cieszy występ Dominiki zwłaszcza... może się "Mała" odblokuje...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „AZS Poznań”