KONKURS - BIOMLEK - przedłużony
Moderator: Moderatorzy
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
hurrrra:)
Cieszę się, że konkurs "chwycił":) Zachęcam do dalszego głosowania, na razie żadnych wiadomości ze stron obu klubów nie ma:) Będzie ciekawie w rewanżu w Chełmie. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników konkursu.
P.S. Ja nie typuję, bo organizatorz i ich rodziny:):):) udziału w konkursie brać nie mogą.
P.S. Ja nie typuję, bo organizatorz i ich rodziny:):):) udziału w konkursie brać nie mogą.
biomlek
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
odpowiedż - basket
Basket!!! - Oczywiście, że mam statsy ze środowego meczu.Jakby mogło być inaczej, ale niestety z przykrością zawiadamiam, że "dopóki piłka w grze":):) nie mogę oficjalnie ich udostępnić. Nie zapominaj, że jest jeszcze mecz rewanżowy, a "licho nie śpi":):) i "diabeł tkwi w szczegółach":):) haha. Wszytsko jest jeszcze możliwe i każdy element taktyki jest ważny. Wybacz. Obiecuję, że po skończonej rywalizacji obu drużyn, umieszczę statsy z obu meczy na forum. Pozdrawiam.
Kibol 11 pisze:Biorąc pod uwagę ciągłe zmiany składu i prktycznie Lubelski skład w Chełmskim Biomleku podejrzewam że nawet gwiazdy z ławek ekstraklasy nie pokonają małych młodych i niedoświadczonych dziewczyn z Piaseczna może gdyby pan trener spróbował zagrać Chełmskim składem Mks Biomleku CHEŁM to byłyby wyrównane szanse ale tak stawiam na Piseczno i czekam na KUBEK!! mojego klubu MKs Biomlek Chełm zawsze i wszędzi!!!!
ot lokalny patriota się znalazł!
I do tego pierwszy kibic drużyny pełen optymizmu. Pogratulować
I jakoś brak riposty ze strony władz klubu.
Basket link do statystyk - http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=PP5&m=4
miłej lektury
pozdrawiam
-
Kibol11
Riposty zapewne nie będzie a wynik sobotniego meczu pewnie na niekorzyść więc o co chodzi hehe
ludzik jest najlepszy hehe o jakich on taktykach mówi hihi śmiechu warte!! Zawsze i wszędzie Biomlek moim klubem będzie............ Piaseczno wygra tym razem 3 pkt hihi haha
ale trzymam kciuki za Chełmianki pokażcie
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
riposta?:)
Szczerze mówiąc nie widze sensu polemizować z Kobol11 i ALBI. Nie sądzę, aby obaj (oboje) mieli więcej wiedzy, aby przedmiotowo się wypowiedzieć, a stawianie zarzutów już po raz kolejny pokazali. Każdy ma prawo, tego nikt nikomu nie zabroni, ale wypadało by jednak trochę do siebie mieć szacunku i nie mając rzetelnych podtaw kierować mocne zarzuty innym, zwłaszcza tym, którzy akurat co nieco mogą wiedzieć i powiedzieć.
Pozostaje czekać, na kolejne wpisy w/w i niestety ubolewać nad niskiego lotu formą komentarzy. Miast kontynuować zabawę jak większość, próbują wrzucić ferment do wszystkiego. Co zrobić?!:( Życie nie jedno ma oblicze.
"ważne, że potrafisz widzieć dobro...."
UKŁONY DLA WSZYSTKICH KIBICÓW MKS BIOMLEK CHEŁM
3MAJCIE PALCE W SOBOTĘ OD 17 TEJ (GRAMY LIGOWE SPOTKANIE W PIASECZNIE)
Pozostaje czekać, na kolejne wpisy w/w i niestety ubolewać nad niskiego lotu formą komentarzy. Miast kontynuować zabawę jak większość, próbują wrzucić ferment do wszystkiego. Co zrobić?!:( Życie nie jedno ma oblicze.
"ważne, że potrafisz widzieć dobro...."
UKŁONY DLA WSZYSTKICH KIBICÓW MKS BIOMLEK CHEŁM
3MAJCIE PALCE W SOBOTĘ OD 17 TEJ (GRAMY LIGOWE SPOTKANIE W PIASECZNIE)
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
oczywiscie glosuje na biomlek 
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
-
pociecha
oczywiście Biomlek
Głosuję na Biomlek!!! Głeboko wierzę, że dziewczyny na swoim parkiecie odrobią z nawiązką 5 punktową stratę i jeszcze dołożą kilkanaście punktów, żeby nie było wątpliwości kto jest lepszy. Powodzenia, obiecuję, że będe na meczu i gorącym dopingiem będę się starała pomóc naszej ekipie:)