Kuba pisze:MARAS pisze:Skleroza Mytek nie boli! Ja takie rzeczy pamiętam a ty zawsze roztrzepany jesteś! I nie wymieniaj mi tu funkcji twoich!

Mytek tylko kulturalnie ci je przedstawił, ale to ty zaczełes mu wypominac ze "Moderatorowi" nie wypada. Ale Moderator, to nie jest chodząca encyklopedia itp, tylko po prostu "stróż" ... tyle.
Dokładnie, moderowanie nie ma nic wspólnego z tym czy ktoś się myli i jaką ma wiedzę o koszykówce. Moderator ustala układ działów, kolejność tematów, pilnuje by pisano na temat, by było kulturalnie, przejrzyście itp... A w dyskusji może się pomylić tak samo jak kazdy inny i to dwie prawie zupełnie odrębne sprawy.
A w ogóle dziwi mnie MARAS, że tak się czepiasz... bo, oczywiście może mylę się, ale odnieść można wrażenie, że nie masz pretensji o te drobne pomyłki itp, tylko tak jakby to był pretekst, żeby pojechać komuś... A przecież stoisz po tej samej stronie i kibicujecie jednej druzynie i jesteście kumplami. Skąd zatem tyle agresji wobec Mytka w Twoich wypowiedizach ostatnio?