MUKS Poznań - Tęcza Leszno

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
dudek
Nowy na forum

Postautor: dudek » 25 listopada 2005, 14:19

WIARA CZYNI CUDA

Awatar użytkownika
dudek
Nowy na forum

Postautor: dudek » 25 listopada 2005, 14:20

Mam pytanie: z różnych powodów nie będę mógł być na tym arcyciekawym meczu, więc czy jest możliwość by na forum ktoś podawał wynik na żywo??
WIARA CZYNI CUDA

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 21:48

MUKS - Tęcza 65:69 :) Oooooo... jak smutno :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2005, 22:17

Seba pisze:MUKS - Tęcza 65:69 :) Oooooo... jak smutno :lol:

Brawo Tęcza :-) Wie ktoś może jak zagrała Patrycja Lubak ?

KIBIC KOSZYKOWKI

Postautor: KIBIC KOSZYKOWKI » 26 listopada 2005, 22:20

Gratulacje dla zespołu Tęczy.Mam nadzieje,że drużyna ta w przyszłym sezonie zagra w PLKK.

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 22:29

Byłem na tym meczu jako neutralny kibic. Mecz obfitował w wiele błędów, ale był niesamowity. Zwłaszcza 4 kwarta wygrana przez Tęcze 22-8. Brawa dla trenerów Leszczynianek. Od początku 4 kwarty koszykarki Tęczy grał strefą i to przesądziło o losach spotkania. Poznanianki zupełnie nie mogły sobie poradzić.
Dwa techniczne dla ławki MUKSu = 4 osobiste (trafione). A więc do porażki znacznie przyczynił się trener Poznanianek.
Patrycja Lubak zdobyła (o ile się nie mylę) 3 pkt.
Gratulacje dla Leszczynianek! A jeśli chodzi o MUKS - jeszcze sporo spotkań przed Wami i z penością jeszcze nie raz pokażecie wielką koszykówkę.
Pozdro dla kibiców obu drużyn.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 22:37

Anonymous pisze:(...)
Dwa techniczne dla ławki MUKSu = 4 osobiste (trafione). A więc do porażki znacznie przyczynił się trener Poznanianek.
(...)

A nie grozili nikomu śmiercią, jak sędziemu rok temu na meczu juniorek? :roll:

Awatar użytkownika
kosmi4
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: kosmi4 » 26 listopada 2005, 23:42

Seba pisze:
Anonymous pisze:(...)
(...)

A nie grozili nikomu śmiercią, jak sędziemu rok temu na meczu juniorek? :roll:

no korek to o maly wlos :D juz dzwonil po obstawe
I byly te fajne bilety :D:D:D -tak duzo straciles... :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 23:51

kosmi4 pisze: no korek to o maly wlos :D juz dzwonil po obstawe
I byly te fajne bilety :D:D:D -tak duzo straciles... :wink:

:lol: Ja chcęęęę zegar!!!! :lol:

A co do obstawy... hmmm... tzn że jak - już sam na sędziów nie wyskakuje? hihihi... ma od tego ludzi? :shock: :lol:

Wy tez dużo straciłyście!!! W Arenie... 87 widzów... widziałem oznaki zapadnięcia w sen zimowy :lol: A mecz jakiiiiiii... palce lizać!!! :P Cos się boję, że mi sie przyśni dziś... 8)

Pozdrowionka:)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 listopada 2005, 23:58

Seba pisze:MUKS - Tęcza 65:69 :) Oooooo... jak smutno :lol:

popadam w apopleksje :lol: :lol: :lol: :wink: hahaha, biedny Jabol...dwa techniczne....uuuu...a gdyby nie te 4 pkt bo bylby moze remis, a tak szacownemu Trenerowi zostaly tylko zegary :lol: :lol:

brawo Tęcza :!: :!:

wie ktos moze czy byli obecni kibice z Leszna?
reloaded :]

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 27 listopada 2005, 00:41

super mecz byl brawo Duda !!!! kibicow nawet sporo bym powiedizala ze nawet duzo wiecej niz an arenie :wink: bo oczywiscie my bylysmy :lol:
dobry mecz Siwej a w MUKSie jak zawsz Skobel super zagrala, o Jabolu i tajniaku Korku juiz nic nie wspomne 8) hahahaha

tak byli kibice z Leszna nie przesadzajac moze bylo ich z 10 chociaz wszystkich nie widzialm tylko tych z szalikami 8)

ps. nie dla psa kiełbasa...... lalalala :P :P :lol: ( tekst pochodzi z Ostrowa wszystkie prawa zastrzezone :lol: pozdro Mati :P )
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 27 listopada 2005, 01:24

Jabol sobie przegrał mecz :) Nie ma to jak prowokować faul techniczny kiedy się ma przewagę i "ma się inicjatywę". Brawo ten pan!

Brawo Siwa w Lesznie oraz brawo Skobel! W MUKSie za faule spadły Nawrotek i Mądra i mieli problem pod tablicami. Mimo to końcówkla bardzo emocjonująca i ciekawa. Gratulacje dla Leszna i wyrazy współczucia dla zawodniczek MUKSu - takiego coacha to tylko pozazdrościć :/ Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 27 listopada 2005, 13:04

widziałem ostatnią kwartę w retransmisjach...mogę powiedzieć tylko ==> :lol: - to wystarczy za wszelakie komentarze!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 13:09

mati pisze:widziałem ostatnią kwartę w retransmisjach...mogę powiedzieć tylko ==> :lol: - to wystarczy za wszelakie komentarze!

Najlepszy był skrót przy wolnych Siwej za technika... hihihi... wycięcie tego, za co został przyznany i komentarz p. Kubiaka "oczywiscie muszą być rzuty" - tak, jakby to się łączyło z wcześniej pokazanym faulem Nawrotek... hihihi... fajnie poskładany materiał :P

basket fan
Nowy na forum

Postautor: basket fan » 27 listopada 2005, 14:14

Seba a pokazali malinowego króla, byłego spikera Unii znanego z niepoprawnej angielszczyzny, który obecnie próbuje załapać sie na prace sprawozdawcy w MUKS-ie, gdy po jednej z akcji sędzia pokazal aut dla Dudy znany Nam już malinowy król wleciał na boisko w okolice trumny i zaczął ubliżać sędziemu, po czym sedzia podszedl do ławki MUKS-u i kazal uspokoic maliniwego króla, myslałem ze go wywala z hali ale dostal tylko chyba reprymende od masazysty MUKS-u, jaja były na maxa cała sala śmiała sie w głos... :lol:
Unia, wiara która przetrwała!!!

Wróć do „I/II liga”