MUKS Poznań - Tęcza Leszno
Moderator: Moderatorzy
-
KIBIC KOSZYKOWKI
-
Gość
Byłem na tym meczu jako neutralny kibic. Mecz obfitował w wiele błędów, ale był niesamowity. Zwłaszcza 4 kwarta wygrana przez Tęcze 22-8. Brawa dla trenerów Leszczynianek. Od początku 4 kwarty koszykarki Tęczy grał strefą i to przesądziło o losach spotkania. Poznanianki zupełnie nie mogły sobie poradzić.
Dwa techniczne dla ławki MUKSu = 4 osobiste (trafione). A więc do porażki znacznie przyczynił się trener Poznanianek.
Patrycja Lubak zdobyła (o ile się nie mylę) 3 pkt.
Gratulacje dla Leszczynianek! A jeśli chodzi o MUKS - jeszcze sporo spotkań przed Wami i z penością jeszcze nie raz pokażecie wielką koszykówkę.
Pozdro dla kibiców obu drużyn.
Dwa techniczne dla ławki MUKSu = 4 osobiste (trafione). A więc do porażki znacznie przyczynił się trener Poznanianek.
Patrycja Lubak zdobyła (o ile się nie mylę) 3 pkt.
Gratulacje dla Leszczynianek! A jeśli chodzi o MUKS - jeszcze sporo spotkań przed Wami i z penością jeszcze nie raz pokażecie wielką koszykówkę.
Pozdro dla kibiców obu drużyn.
Seba pisze:Anonymous pisze:(...)
(...)
A nie grozili nikomu śmiercią, jak sędziemu rok temu na meczu juniorek?
no korek to o maly wlos
I byly te fajne bilety
kosmi4 pisze: no korek to o maly wlosjuz dzwonil po obstawe
I byly te fajne bilety:D:D -tak duzo straciles...
A co do obstawy... hmmm... tzn że jak - już sam na sędziów nie wyskakuje? hihihi... ma od tego ludzi?
Wy tez dużo straciłyście!!! W Arenie... 87 widzów... widziałem oznaki zapadnięcia w sen zimowy
Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
super mecz byl brawo Duda !!!! kibicow nawet sporo bym powiedizala ze nawet duzo wiecej niz an arenie
bo oczywiscie my bylysmy
dobry mecz Siwej a w MUKSie jak zawsz Skobel super zagrala, o Jabolu i tajniaku Korku juiz nic nie wspomne
hahahaha
tak byli kibice z Leszna nie przesadzajac moze bylo ich z 10 chociaz wszystkich nie widzialm tylko tych z szalikami
ps. nie dla psa kiełbasa...... lalalala
( tekst pochodzi z Ostrowa wszystkie prawa zastrzezone
pozdro Mati
)
dobry mecz Siwej a w MUKSie jak zawsz Skobel super zagrala, o Jabolu i tajniaku Korku juiz nic nie wspomne
tak byli kibice z Leszna nie przesadzajac moze bylo ich z 10 chociaz wszystkich nie widzialm tylko tych z szalikami
ps. nie dla psa kiełbasa...... lalalala
parole... moje ulubione... 
Yo
Jabol sobie przegrał mecz
Nie ma to jak prowokować faul techniczny kiedy się ma przewagę i "ma się inicjatywę". Brawo ten pan!
Brawo Siwa w Lesznie oraz brawo Skobel! W MUKSie za faule spadły Nawrotek i Mądra i mieli problem pod tablicami. Mimo to końcówkla bardzo emocjonująca i ciekawa. Gratulacje dla Leszna i wyrazy współczucia dla zawodniczek MUKSu - takiego coacha to tylko pozazdrościć :/ Pozdrawiam.
Brawo Siwa w Lesznie oraz brawo Skobel! W MUKSie za faule spadły Nawrotek i Mądra i mieli problem pod tablicami. Mimo to końcówkla bardzo emocjonująca i ciekawa. Gratulacje dla Leszna i wyrazy współczucia dla zawodniczek MUKSu - takiego coacha to tylko pozazdrościć :/ Pozdrawiam.
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
mati pisze:widziałem ostatnią kwartę w retransmisjach...mogę powiedzieć tylko ==>- to wystarczy za wszelakie komentarze!
Najlepszy był skrót przy wolnych Siwej za technika... hihihi... wycięcie tego, za co został przyznany i komentarz p. Kubiaka "oczywiscie muszą być rzuty" - tak, jakby to się łączyło z wcześniej pokazanym faulem Nawrotek... hihihi... fajnie poskładany materiał
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
basket fan
- Nowy na forum
Seba a pokazali malinowego króla, byłego spikera Unii znanego z niepoprawnej angielszczyzny, który obecnie próbuje załapać sie na prace sprawozdawcy w MUKS-ie, gdy po jednej z akcji sędzia pokazal aut dla Dudy znany Nam już malinowy król wleciał na boisko w okolice trumny i zaczął ubliżać sędziemu, po czym sedzia podszedl do ławki MUKS-u i kazal uspokoic maliniwego króla, myslałem ze go wywala z hali ale dostal tylko chyba reprymende od masazysty MUKS-u, jaja były na maxa cała sala śmiała sie w głos... 
Unia, wiara która przetrwała!!!