MUKS Poznań - Tęcza Leszno

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 27 listopada 2005, 14:18

no ja tylko czeklam an ten fragment ale niestety wycieli go :( a to byla akcja meczu hahahhaah niezapomnany widok :lol:
parole... moje ulubione... ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 listopada 2005, 15:06

Widziałem Malinowego Króla na WTK!!! Wymiata:) hihihi... czy dostanie pracę, jesli MUKS zapłaci karę za złą organizację meczu - brak zabezpieczenia porządku? ;) Oto jest pytanie :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 listopada 2005, 15:30

Seba pisze:
mati pisze:widziałem ostatnią kwartę w retransmisjach...mogę powiedzieć tylko ==> :lol: - to wystarczy za wszelakie komentarze!

Najlepszy był skrót przy wolnych Siwej za technika... hihihi... wycięcie tego, za co został przyznany i komentarz p. Kubiaka "oczywiscie muszą być rzuty" - tak, jakby to się łączyło z wcześniej pokazanym faulem Nawrotek... hihihi... fajnie poskładany materiał :P

Komentował przecież wszechobecny Krzychu Ratajczak :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Tom
Nowy na forum

Postautor: Tom » 27 listopada 2005, 20:05

Przed wyjazdowym pojedynkiem z MUKS Poznań w drużynie leszczyńskich koszykarek panowała pełna mobilizacja. Myśląc poważnie o awansie do ekstraklasy trzeba było ten pojedynek rozstrzygnąć na swoją korzyść.

Choć przez trzy kwarty poznanianki minimalnie prowadziły, to ostatnie słowo należało do podopiecznych Krzysztofa Zajca, które zwyciężyły 69:65. - W czwartej kwarcie przeszliśmy na obronę strefą i to była skuteczna broń na poznanianki – wyjaśnia kulisy zwycięstwa trener Zajc.- Nie tylko odrobiliśmy straty ale wyszliśmy na prowadzenie, które utrzymaliśmy do końcowego gwizdka.

Spotkanie trzymało w napięciu do końca gry. Bardzo dobry mecz rozegrała Siwczak, która w pierwszej połowie ,,organizowała'' grę i mobilizowała niemrawo poruszające się po boisku koleżanki. Pod koszami skutecznie walczyły Budnik i Anioła. Zwycięstwo na trudnym boisku w Poznaniu znacznie przybliża leszczynianki do awansu do ekstraklasy. Na razie trzeba wygrać kolejny mecz wyjazdowy z AZS Gorzów. Istnieje możliwość wyjazdu grupy kibiców do Gorzowa, zainteresowani powinni zgłosić się na treningu koszykarek do p. Olejniczaka.

Wyniki w kwartach:22:18, 17:14, 18:15, 8:22. Punkty zdobywały – Siwczak 22, Budnik 14, Anioła 11, Grześczyk 8, Najmowicz 5, Lubak 3, Krauze, Krzywicka i Rezler po 2.

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 28 listopada 2005, 09:45

czy zna ktoś punkty koszykarek MUKS? Jakby mógł ktoś to wrzucić to byłoby super. pozdr

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 28 listopada 2005, 14:57

ptk. MUKS: Jabłońska, Skobel po 19 Durak 14, Mądra 5, Pecold, Antczak, Nawrotek, Świerzewska po 2, Najtkowska 0

ps. to jest moj ostatni post :wink: :lol: pozdro N69 :P
parole... moje ulubione... ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 listopada 2005, 17:07

talar pisze:(...)ps. to jest moj ostatni post :wink: :lol: pozdro N69 :P

:( No chyba żartujesz? :( Ja bym się z Tobą założył (hihihi), że nie dojedziesz do 6969 postów ;) :lol: ... ale wiem - scykasz... hihi ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 30 listopada 2005, 11:02

talar pisze:ptk. MUKS: Jabłońska, Skobel po 19 Durak 14, Mądra 5, Pecold, Antczak, Nawrotek, Świerzewska po 2, Najtkowska 0

ps. to jest moj ostatni post :wink: :lol: pozdro N69 :P

Dzięki Ci barzdo za te dane, a dlaczego to ma być twój ost post?

Wróć do „I/II liga”