Pucharu Polski, gdzie kwestia awansu do kolejnej rundy wydaje się być już rostrzygnięta.
Mecz rozpocznie się o 17:30.
Przypomnę tylko, że wynik pierwszego spotkania zakończyl się wygraną
poznańskich akademiczek 87:43

A ty jedziesz wogóle że się tak udzielasz w tym temacie...???!!!Mytek pisze:Wrona pisze:Ja się powinienem wyrobić w środe z buda więc raczej pojade na mecz do Gorzowa...Planuje wyjechać najpóżniej z Poznania o 14.30...Chyba że wcześniej...???
to chyba nie Ty planujesz, tylko kierowca i wlasciciel auta, czyli Maras
Wiadomo że każdy forumowicz zalogowany na naszym forum w każdym temacie może się wypowiadać...!!!!!!Tylko mnie dziwi jedno...Dlaczego tyle na tym forum piszesz a sam na mecze nigdzie nie jeździsz...np.na AMP do Katowic,Gorzowa pierwszy nasz wyjazd,albo teraz do Gorzowa na mecz pucharowy itd.a przecież taki wierny z Ciebie kibic Azs-u...Mytek pisze:Wrona pisze:A ty jedziesz wogóle że się tak udzielasz w tym temacie...???!!!
hehehehhe![]()
![]()
![]()
smieszny jestes Wrona
![]()
udzielac sie w tym temacie moze kazdy forumowicz niezaleznie do tego czy jedzie czy nie
kpw
Wrona pisze:Wiadomo że każdy forumowicz zalogowany na naszym forum w każdym temacie może się wypowiadać...!!!!!!Tylko mnie dziwi jedno...Dlaczego tyle na tym forum piszesz a sam na mecze nigdzie nie jeździsz...np.na AMP do Katowic,Gorzowa pierwszy nasz wyjazd,albo teraz do Gorzowa na mecz pucharowy itd.a przecież taki wierny z Ciebie kibic Azs-u...
oprawca pisze:Gorzów bez Szott i CzarneckiejReszta pierwszej piątki grała niewiele za wyjatkiem Karpinskiej dzieki ktorej gorzowianki odskoczyły i wygrały.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości