KONKURS - BIOMLEK - przedłużony
Moderator: Moderatorzy
-
zygzaczek
ja jestem z Chełma
więc odpowiedź jest jedna - TYLKO BIOMLEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
-
Kibol11
Piaseczno do boju
Piaseczno na pewno wygra dzisiejsze spotkanie i nie ma wątpliwość Biomlek przegra i to z kretesem heh no ale coz zobaczymy:) Biomlek zawsze i wszędzie!!!!
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
odpowiedź - kibol11
Kibol11! Delikatnie mi się wydaje, że pomyliły sie Tobie rozgrywki:) Dzisiejsze tj.(26.11.2005) spotkanie obu drużyn jest potyczkę rewanżową, ale LIGOWĄ!!! Mecz nr. 2 Pucharu Polski odbędzie się w środę w Chełmie na hali MOSiR o godz.18 tej. I to ten mecz i wynik tego meczu jest podstawą oceny konkursowiczów:)
Ze swojej strony serdecznie zapraszam na środowe spotkanie! Pozdrawiam wszystkich fanów BIOMLEKU!!
Ze swojej strony serdecznie zapraszam na środowe spotkanie! Pozdrawiam wszystkich fanów BIOMLEKU!!
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
będzie ciekawie
Hmmm... zapowiadają sie wielkie emocje!Zarówno konkursowe, jak i sportowe. Niniejszym oświadczam, że wczoraj w LIGOWYM, podkreślam LIGOWYM meczu MKS BIOMLEK CHEŁM POKONAŁ KS PIASECZNO 73:60!. Zatem w środę podczas rewanżowej potyczki w Pucharze Polski naprawdę zapowiada się wiele ciekawych emocji. Przypominam również, że konkurs trwa do środy włącznie do godz. 18 tej. Wpisy dokonane po tej godzinie nie będą rozpatrywane. Ogłoszenie zwycięzców w czwartek ok.16 tej. POWODZENIA!!!!
Biomlek 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Gdzioł
a czy BOIMLEK znowu po meczu bedzie bił dziewczyny z Piaseczna??? szkoda ze nikt nie wspomnial, że po meczu 2 zawodniczki z Piaseczna zostały uderzone w twarz- jedna od zawodniczki druga od trenera...serio tylko pogratulować tego bydła i kultury.... ale teraz cała POlska o tym mowi..szkoda tylko ze ten gentelman zaraz po tym jak UDERZYŁ KOBIETĘ zmył się i czekał w autokarze... Poziom zero, wstyd, żenada i skandal... go biomlek... <hahaha> pokazcie klase, ale na parkiecie
Gdzioł pisze:a czy BOIMLEK znowu po meczu bedzie bił dziewczyny z Piaseczna??? szkoda ze nikt nie wspomnial, że po meczu 2 zawodniczki z Piaseczna zostały uderzone w twarz- jedna od zawodniczki druga od trenera...serio tylko pogratulować tego bydła i kultury.... ale teraz cała POlska o tym mowi..szkoda tylko ze ten gentelman zaraz po tym jak UDERZYŁ KOBIETĘ zmył się i czekał w autokarze... Poziom zero, wstyd, żenada i skandal... go biomlek... <hahaha> pokazcie klase, ale na parkiecie
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Gdzioł pisze:a czy BOIMLEK znowu po meczu bedzie bił dziewczyny z Piaseczna??? szkoda ze nikt nie wspomnial, że po meczu 2 zawodniczki z Piaseczna zostały uderzone w twarz- jedna od zawodniczki druga od trenera...serio tylko pogratulować tego bydła i kultury.... ale teraz cała POlska o tym mowi..szkoda tylko ze ten gentelman zaraz po tym jak UDERZYŁ KOBIETĘ zmył się i czekał w autokarze... Poziom zero, wstyd, żenada i skandal... go biomlek... <hahaha> pokazcie klase, ale na parkiecie
chyba było odwrotnie
-
Gdzioł
Hehe prawda jest chyba zgoła inna:
"... Gospodynie nie mogąc pogodzić się z nieuchronną porażką zaczęły coraz częściej faulować. W efekcie w ciągu dwóch minut aż 3 podstawowe koszykarki Piaseczna musiały opuścić boisko. Jedna z nich za niesportowe zachowanie - rzuciła piłką w Aldonę Szykułę. Po meczu doszło do niecodziennej sytuacji. Schodzące z parkietu koszykarki z Biomleku zostały zaatakowane przez gospodynie.
- W naszą stronę poleciały przekleństwa i wyzwiska, niektóre koszykarki zostały popchnięte. Doszło do rękoczynów ze strony gospodyń. Grożono nam i musieliśmy szybko uciekać do autokaru. - powiedział po meczu Krzysztof Strus, trener Biomleku, - Jestem w szoku. Przez wiele lat mojej pracy nie spotkałem się z taką sytuacją....."
NT (kg)
"... Gospodynie nie mogąc pogodzić się z nieuchronną porażką zaczęły coraz częściej faulować. W efekcie w ciągu dwóch minut aż 3 podstawowe koszykarki Piaseczna musiały opuścić boisko. Jedna z nich za niesportowe zachowanie - rzuciła piłką w Aldonę Szykułę. Po meczu doszło do niecodziennej sytuacji. Schodzące z parkietu koszykarki z Biomleku zostały zaatakowane przez gospodynie.
- W naszą stronę poleciały przekleństwa i wyzwiska, niektóre koszykarki zostały popchnięte. Doszło do rękoczynów ze strony gospodyń. Grożono nam i musieliśmy szybko uciekać do autokaru. - powiedział po meczu Krzysztof Strus, trener Biomleku, - Jestem w szoku. Przez wiele lat mojej pracy nie spotkałem się z taką sytuacją....."
NT (kg)