Musze w kalendarzu sprawdzic keidy gramy z Polkowicami
Miss Basket 2005 - KAROLINA MAJEWSKA (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
amir
Ciesze sie ze moge poczytac i poogladac twoje zdjecia. Ja w Anglii robie ci kampanie i powiem ze mam (czym) raczej kim sie pochwalic. Oczywiscie oddam swoj glos na ciebie i mysle ze pol Anglii tez. Czy bedziesz miss czy tez nie dla mnie i tak jestes naladniejsza. Jak tylko bede mogl to przyjade na twoj mecz napewno.Trenuj i dawaj z siebie wszystko a napewno cos z tego bedzie. Pamietaj ze cie kocham!
Uroda i talent to po tatusiu
p.s.nienakladaj tapety bo ona cie szpeci
Uroda i talent to po tatusiu
amir pisze:......
Dokładnie ma pan racje
Witam na forum i gratuluje córki
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
wybory miss kosz
Witam!
Dziekuje za podpowiedz Kuba! Jestem polkowiczaninem,kibicem koszykowki i nietylko.Oczywiscie kibicuje zawsze swojemu miastu. Dziekuje za mile slowa od kibica z Gdanska.
A Karolina mam nadzieje ze za jakis czas przyspozy kibicom wiele radosci i pokaze ze nie tylko jest ladna ale naprawde potrafi grac w kosza.
Ja w to wierze i trzymam kciuki bo w jej talent uwierzylem pierwszy i dzis gra w pierwszym zespole. Pozdrawiam.
p.s
Kuba czekam na dzisiejsza relacje z meczu juniorek ze Zgorzelcem na stronach ccc.pozdro
Dziekuje za podpowiedz Kuba! Jestem polkowiczaninem,kibicem koszykowki i nietylko.Oczywiscie kibicuje zawsze swojemu miastu. Dziekuje za mile slowa od kibica z Gdanska.
A Karolina mam nadzieje ze za jakis czas przyspozy kibicom wiele radosci i pokaze ze nie tylko jest ladna ale naprawde potrafi grac w kosza.
Ja w to wierze i trzymam kciuki bo w jej talent uwierzylem pierwszy i dzis gra w pierwszym zespole. Pozdrawiam.
p.s
Kuba czekam na dzisiejsza relacje z meczu juniorek ze Zgorzelcem na stronach ccc.pozdro
amir
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: wybory miss kosz
amir pisze:Witam!
p.s
Dużo o Panu słyszałem
Gwynbleidd - nie zawiedziesz sie