Lotos Basket Gala 18 grudnia!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 listopada 2005, 21:38

gośc pisze:Nie jestem fanem LOTOSU,ale nie wiem dlaczego prawdziwi kibice koszykówki tak się denerwują.Każda promocja koszykówki jest wazna.Przecież normalnych meczy telewizja nie chce pokazywac a tą GALE chce,więc koszykarki moga promować koszykowkę kobiet i chyba o to w tym chodzi.Do tego z moich informacji wynika.że nie tylko dobre ale i ładne dziewczyny bedą biegały po boisku.Zeby tylko tych spodenek nie spuszczaly do kolan,bo to bardzo nieestetycznie wyglada.W przyszlym roku być może inna ekipa zasiądzie na tronie mistrza Polski i w roli głownej wystąpi inny zespół,ale na dzień dzisiejszy Lotos jest mistrzem i takie sa fakty.

I co z tego że śledzie są mistrzem na dzień dzisiejszy :?:
Promocja koszykówki.... jak najbardziej jestem za :!: Tylko na zdrowych zasadach, czyli mecz wschód-zachód lub północ-południe, kibice wybierają zawodników do tej imprezy itd, itp. W każdej normalnej lidze tak się właśnie dzieje, niestety, jak się okazuje za wyjątkiem KK.
Nie oszukujmy się, ale ta cala śledzio-gala będzie promocją gbura Krawczyka i śledziowych oleji :!: Co gorsze, kosztem rozgrywek ligowych, które mają być przełozone na inny termin :twisted: :!:

p... TAKĄ PROMOCJĘ KOSZYKÓWKI KOBIET :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 listopada 2005, 21:50

osesek pisze:
Anonymous pisze:Nie jestem fanem LOTOSU,ale nie wiem dlaczego prawdziwi kibice koszykówki tak się denerwują.Każda promocja koszykówki jest wazna.Przecież normalnych meczy telewizja nie chce pokazywac a tą GALE chce,więc koszykarki moga promować koszykowkę kobiet i chyba o to w tym chodzi.Do tego z moich informacji wynika.że nie tylko dobre ale i ładne dziewczyny bedą biegały po boisku.Zeby tylko tych spodenek nie spuszczaly do kolan,bo to bardzo nieestetycznie wyglada.W przyszlym roku być może inna ekipa zasiądzie na tronie mistrza Polski i w roli głownej wystąpi inny zespół,ale na dzień dzisiejszy Lotos jest mistrzem i takie sa fakty.

taaaaa... Rankica to powoduje u mnie palpitacje serca jak biega po parkiecie....bum, bum, bum :lol:

Odpier...... się od niej :!:

szymon mecz wschód zachód albo północ południe ktoś inny może zrobić a w Gdyni jest po prostu taki mecz i koniec :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 22:34

KIBIC pisze:szymon mecz wschód zachód albo północ południe ktoś inny może zrobić a w Gdyni jest po prostu taki mecz i koniec :!:

Nie no chcesz powiedzieć, że to normalna sytuacja? Ja również nie mam nic przeciwko promocji koszykówki, ale nie chcesz chyba powiedzieć, że to zdrowe i mądre:"niech sobie każdy robi swoją galę"?????????

Czyli Gala w Gdyni: Lotos-Reszta Świata... Gala w Pabianicach: Pabianice-Reszta Swiata a w Krakowie Pólnoc-Południe itd?

Sorry, ale nie powinno być takich ambicji jeżeli myślimy o zdrowej rywalizacji między klubami, no i oczywiście o dobrej zabawie koszykówką... No właśnie, dlaczego nie ma Meczu Wschód-Zachód, wyborów zawodniczek pierwszej piątki, trenerów prowadzących zespoły...

To przecież nie nowość i wspaniale funkcjonuje na Świecie...

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 listopada 2005, 22:36

Trenejro pisze:
KIBIC pisze:szymon mecz wschód zachód albo północ południe ktoś inny może zrobić a w Gdyni jest po prostu taki mecz i koniec :!:

Nie no chcesz powiedzieć, że to normalna sytuacja? Ja również nie mam nic przeciwko promocji koszykówki, ale nie chcesz chyba powiedzieć, że to zdrowe i mądre:"niech sobie każdy robi swoją galę"?????????

Czyli Gala w Gdyni: Lotos-Reszta Świata... Gala w Pabianicach: Pabianice-Reszta Swiata a w Krakowie Pólnoc-Południe itd?............

Tak dokładnie :!: o to mi chodzi.

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 listopada 2005, 22:37

KIBIC pisze:
Trenejro pisze:

Czyli Gala w Gdyni: Lotos-Reszta Świata... Gala w Pabianicach: Pabianice-Reszta Swiata a w Krakowie Pólnoc-Południe itd?............

Tak dokładnie :!: o to mi chodzi.

To może niech powstaną w Polsce 4 Ekstraklasy - wtedy każda z bijących się o medale drużyn będzie mogła w "swojej" lidze zdobyć złoty medal i robić sobie "swoje GALE...???

Gość

Postautor: Gość » 28 listopada 2005, 22:52

osesek pisze:
Anonymous pisze:Nie jestem fanem LOTOSU,ale nie wiem dlaczego prawdziwi kibice koszykówki tak się denerwują.Każda promocja koszykówki jest wazna.Przecież normalnych meczy telewizja nie chce pokazywac a tą GALE chce,więc koszykarki moga promować koszykowkę kobiet i chyba o to w tym chodzi.Do tego z moich informacji wynika.że nie tylko dobre ale i ładne dziewczyny bedą biegały po boisku.Zeby tylko tych spodenek nie spuszczaly do kolan,bo to bardzo nieestetycznie wyglada.W przyszlym roku być może inna ekipa zasiądzie na tronie mistrza Polski i w roli głownej wystąpi inny zespół,ale na dzień dzisiejszy Lotos jest mistrzem i takie sa fakty.

taaaaa... Rankica to powoduje u mnie palpitacje serca jak biega po parkiecie....bum, bum, bum :lol:

palpitacje to bedziesz mial 4 grudnia, zobaczysz co to znaczy dobrze grająca Rankica :)

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 listopada 2005, 22:59

Anonymous pisze:
osesek pisze:

palpitacje to bedziesz mial 4 grudnia, zobaczysz co to znaczy dobrze grająca Rankica :)

no oczywiście!! będe widział potwora na żywo!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 29 listopada 2005, 00:11

osesek pisze:
Anonymous pisze:
osesek pisze:

no oczywiście!! będe widział potwora na żywo!!

widze , że nie zrozumiałeś tego co napisałem do ciebie :? :evil:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 grudnia 2005, 10:06

Obrazek

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 grudnia 2005, 13:52

Kibic wymień kto jest w składzie gwiazd ligi????
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 grudnia 2005, 14:25

Nie wiem nie był podany skład ale za to obiło mi się o uszy , że premier przyjedzie :lol:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 02 grudnia 2005, 14:28

premier, wow, ale atrakcja.
Z Wisły DeForge i Braxton, z Gorzowa ponoć Karpińska, Szott i ktoś jeszcze :-k o innych zespołach nic nie wiem.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 grudnia 2005, 14:31

z ŁKS: nikt :lol: :lol: :lol: (chyba, że po znajomości)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 grudnia 2005, 14:36

ann pisze:premier, wow, ale atrakcja.

Żadna. A Ty Ann przyjedziesz ?

Ja bym osobiście chciał , żeby przyjechała Agnieszka Pałka :mrgreen:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 02 grudnia 2005, 14:40

Nie,wolę się w Gdyni nie pokazywać :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”