ŁKS Łódź - AZS Poznań 66:62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Wojteg pisze:Na własne życzenie
Kiedy po 15 minutach był remis 23:23, do akcji wkroczyli sędziowie, którzy w następnym fragmencie pojedynku często gwizdali przewinienia akademiczek.
JAC - Gazeta Poznańska
Co za sk... ten JAC????? Co za bezczelny pajac??? CZęsto gwizdali??? Faulowały to gwizdali! Jakośo tym ze Krupa notorycznie rwała niomal koszulke Magdzie Arażny gdy ta uciekała jej pod koszem to jakoś nie zauważył, sędziowie zreszta tez! I bałwan śmie jeszcze pisac takie bzdury. AS kto do diabła lideruje w ilosci popełnionych fauli w lidze???? Viallos napisz to co widziales bo nie wytrzymam!!!![]()
![]()
Nie no faktycznie sędziowie pomagali ŁKSowi.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Maras ja się nie pytam co bedzie w Poznaniu ja się pytam gdzie jest ta nasza zbita du...? Stary powiedzmy sobie otwarcie skompromitowaleś się maksymalnie. Jezeli masz jakiekolwiek resztki honoru to:MARAS pisze:Będzie rewanż w Poznaniu! Tam się zrewanżujemy!
a)powinieneś pogratulować zwycięskiej drużynie
b)przyznać sie do zarozumialstwa i bic się publicznie w piersi
c)nawet nie smiec myśleć zeby robić takie "prognostyki" na przyszłosć

Nie no, oczywiście - co było, to było... ale TERAZ..., TERAZ to skopiecie nam nasze (już zresztą skopane - do dziś nie mogę usiąść - pewnie z tego właśnie powodu w końcówce staliśmy...
) ełkaesowskie du....ka 30-toma!
a to twoje "z kim jak z kim, ale z ŁKS-em" stawia już trzy (w tym Was) klubu TBL w dość smętnym świetle...
a to twoje "z kim jak z kim, ale z ŁKS-em" stawia już trzy (w tym Was) klubu TBL w dość smętnym świetle...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Maras zastanawiam się czy MirU to:MirU pisze:Myślę że AZS Poznań w najbliższym meczu pokaże swoją klase i jeszcze nie raz będziemy się cieszyć jak nasze zespół wygrywa!!!!!!!
AZS mistrzem jest!!
1) twój młodszy brat
2) kolega z ławki z gimnazjum
3) twoje nowe wcielenie
chyba ze u was wszyscy tacy głusi i musicie tak krzyczeć

nie wątpię, i tego Wam życzę – co jednak zdecydowanie nie umniejsza ale wręcz stawia w jeszcze korzystniejszym świetle nasz niedzielny sukces...MirU pisze:Myślę że AZS Poznań w najbliższym meczu pokaże swoją klase i jeszcze nie raz będziemy się cieszyć jak nasze zespół wygrywa!!!!!!!
AZS mistrzem jest!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”