Ostrovia Ostrów Wlkp - Olimpia Poznań 74:72 :( ehh

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Ostrovia Ostrów Wlkp - Olimpia Poznań 74:72 :( ehh

Postautor: Seba » 02 grudnia 2005, 20:07

Wynik jak w temacie :( Ehhhh... szkodaaaaa... w ostatnich sekundach za dwa trafiła Agata Krygowska i dała wygraną Ostrovii... Ponoć zdaniem naszego trenera fatalnie wypadł jeden z sędziów, który powinien dać sobie spokój z tym zawodem ;( Mati miał inne zdanie i ocenił prowadzenie meczu, jako obiektywne. Nasze przegrywały już 10pkt... dogoniły... wygrać mogły i bez kłopotów z sędziami, ale w meczu duże problemy ponoć z celnościa rzutów wolnych... Jak mówił Mati sama Wera nie trafiła chyba ośmiu ;( ;( ;( Ehhh... ponoć fajny mecz... Szkoda, że ktoś nie pomyślał i mecz sezonu zrobił w piatek ;(

BRAWO OLIMPIA!!!!!!!! Wielkie GRATULACJE za walkę i napędzenie strachu faworytowi!!!:) Można jak widac wygrać z każdym... a jeśli nie wygrać, to przynajmniej zawalczyć... tak, jak dziś! SUPER SPRAWA!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Ostrovia Ostrów Wlkp - Olimpia Poznań 74:72 :( ehh

Postautor: DaRiO » 02 grudnia 2005, 20:22

Seba pisze:Szkoda, że ktoś nie pomyślał i mecz sezonu zrobił w piatek ;(

:> ?

Ehh no rzeczywiście szkoda... Mimo fatalnej skutecznosci z osobistych taki wynik. Niewiele brakowało zatem i myślę, że można pogratulowac obu zespołom :]. A co do sędziów to to już norma powoli w naszej lidze...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 grudnia 2005, 22:54

DaRiO pisze:

:( Dla nas miał takowym być... tak szczerze mówiąc to dwumecz z Ostrovią planowaliśmy z Matim od kiedy wiedzieliśmy, że do takiego dojdzie :? I lipa... Tak mało tych meczy w pierwszej lidze, a tu jeszcze najciekawszy w piątek ;(

Dario - u Was w końcu sobota czy niedziela?

.... ehhhh... nie mogę przeboleć Konina :( ... żeby nas te "umowy o współpracy" nie osłabiały ..ehhhh.. :cry: :cry: :cry: Teraz przez to będzie ciężko nie skończyć sezonu już w grudniu :( ehhh...

aaaaa... GRATULACJE OSTROVIA...

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 03 grudnia 2005, 12:05

ehh...mecz niezły, widowisko niezłe...moim zdaniem niesłuszne pretensje trenera Cudaka!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 grudnia 2005, 12:29

mati pisze:ehh...mecz niezły, widowisko niezłe...moim zdaniem niesłuszne pretensje trenera Cudaka!

Tylko czekałem az przyznasz, że Twój zespół wygrał przez sędziów;) hihihihi... A rozwijając wątek - nie tak dawno przegraliśmy JEDNYM PUNKTEM w meczu juniorek z MUKSem... w meczu tym sędziowie zagwizdali nam dwa razy więcej fauli, jedna (bądz dwie) zawodniczki spadły za pięć, a kilka miało cztery faule całą ostatnią kwartę. Mimo to pierwsze co zrobił trener Cudak (który nota bene sam wiele lat biegał po parkietach z gwizdkiem), to podejście do pary sędziowskiej i pogratulowanie naprawdę znakomitej postawy! Zresztą co dziwne także trener rywalek - pan AJ, pierwszy raz chyba w życiu nie miał żadnych problemów z koszykarskim prawem w czasie meczu i żadnych pretensji do sędziów po nim. Zapewniam Cię Mati, że jeśli takie pretensje doświadczony trener, jakim jest Cudak, zgłasza, to oznacza, że NAPRAWDĘ jego zdaniem coś bardzo nie zagrało... co akurat pewnie Tobie z pozycji, którą zajmujesz trudniej dostrzec. No chyba, że pozycja odwrotna i sędziuje Wacek...

Z trenerem jeszcze nie rozmawiałem po meczu, więc uwagi moje traktuj ogólnie... po zapoznaniu się z opinią naszych może poszerzę swój wpis:)

Cegła

Postautor: Cegła » 03 grudnia 2005, 15:22

Seba, czas zrobić porządek z Ostrovią. Taki smieszny klub a dwa razy z nami wygrał. Dosyć tego :)) KOSA. Mati-Twoj WRóg!!! :))

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 grudnia 2005, 16:30

Seba pisze:
DaRiO pisze:

:( Dla nas miał takowym być... tak szczerze mówiąc to dwumecz z Ostrovią planowaliśmy z Matim od kiedy wiedzieliśmy, że do takiego dojdzie :? I lipa... Tak mało tych meczy w pierwszej lidze, a tu jeszcze najciekawszy w piątek ;(

Dario - u Was w końcu sobota czy niedziela?

.... ehhhh... nie mogę przeboleć Konina :( ... żeby nas te "umowy o współpracy" nie osłabiały ..ehhhh.. :cry: :cry: :cry: Teraz przez to będzie ciężko nie skończyć sezonu już w grudniu :( ehhh...

aaaaa... GRATULACJE OSTROVIA...

Co ty bredzisz Seba! Żadna z seniorek AZSu która grała w barwach Olimpii nie osłabiała waszego zespołu! Przegraną zawsze trzeba na kogoś zwalać, ale najpierw popatrz w jakim składzie graliście w Ostrowie, bo ja niewidze tam ani Pamuły ani Malendowicz ani kogoś innego. Graliście waszymi wychowankami! Więc przestań zwalać wine na współprace AZSu z Olimpią. :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 grudnia 2005, 17:03

MARAS pisze:(...)Co ty bredzisz Seba! Żadna z seniorek AZSu która grała w barwach Olimpii nie osłabiała waszego zespołu! Przegraną zawsze trzeba na kogoś zwalać, ale najpierw popatrz w jakim składzie graliście w Ostrowie, bo ja niewidze tam ani Pamuły ani Malendowicz ani kogoś innego. Graliście waszymi wychowankami! Więc przestań zwalać wine na współprace AZSu z Olimpią. :!:

Z łaski swojej Maras albo mysl (co akurat u Ciebie jest NIEMOŻLIWE o czym wszyscy wiemy doskonale) albo się po prostu ZAMKNIJ!!! Zastanów się, kto nie zagrał w Koninie przez Twój porąbany, nie szkolący nikogo, klub... zastanów się DLACZEGO.. a potem walnij sobie głową w ścianę może wraz z tym działaniem zmądrzejesz! Ja piszę WYRAZNIE o porażce w Koninie, kiedy to, musielismy wystąpić bez jednej z najlepszych zawodniczek, którą Twój porąbany AZS wziął sobie na wycieczkę do Łodzi (minuta na parkiecie!!!), a przez co całkiem możliwe, że nie awansujemy do czwórki i skończymy pierwszą ligę w grudniu, a Ty wyjezdzasz z czymś o Ostrowie... ŻENADA Maras!... ale juz się zdązyłem przyzwyczaić... Co do Ostrowa zaś - widzisz wyraznie, JAK walczy zespół tych naszych wychowanek (bez "tego" co Wam z klubu odpada :lol: ), o których słusznie piszesz!!! Chwała naprawdę dziewczynom za ten mecz, bo nikt się chyba nie spodziewał, że będzie aż tak trudno faworytkom z Ostrovii... BRAWO za ten mecz!!!

Co do współpracy zaś... no cóż... sezon się nie skończył - dopiero po nim będzie można ocenić go pod każdym względem. Póki co "współpraca" (śmiech na sali!!!) jest KOMPLETNYM nieporozumieniem - osłabianiem naszego zespołu, odbieraniem w pewnych sytuacjach charakteru, z którego znany był od kilku sezonów... nie chcę więcej ogladać na naszych meczach Anny Pamuły i myślę, że podobnie uważają wszyscy pozostali kibice (i nie tylko). Skoro jest taka dobra, że rzuca u Was 14 pkt w ekstraklasie... to niech gra na miłość boską z tym zespołem, w którym trenuje, a nie męczy wszystkich swoją olewającą wszystko postawą w pierwszej lidze! Dotyczy się zresztą wszystkich zawodniczek - nie trenując z zespołem w którym się gra trudno wypaść pózniej w nim choćby przyzwoicie. A jeśli przychodzi do nas zawodniczka starsza od wszystkich o 4-5 czy więcej lat i jest jedną z najgorszych na boisku w większości spotkań, to nie widzę kompletnie sensu w zabieraniu przez nią miejsca naszym juniorkom i juniorkom starszym, dla których jest ta drużyna!

Cegła - nie kosa z Ostrovią... co mnie oni... byli faworytem i wygrali... looooz.. KOSA Z AZSem!!!! Koniec tej żenady!!! Na myślenie u nich już za pózno!!!... trener na meczu własnych rezerw (5 zawodniczek ze składu meczowego, który wystąpił w Arenie z JG!) był RAZ - i to nie na całym... zamiast zgłosić do ligi naszą najlepszą zawodniczkę w ubiegłym roku - Agatę, zgłosili panią Lorek z wielkim kontraktem, która nie jest w stanie o własnych siłach podbiec metra do rzuconej na kontrę piłki... o trenigach słyszałem, że NIC dobrego się nieda powiedzieć... o zabieraniu naszej 16-latki na wycieczkę i uniemożliwienie jej gry w tym czasie w swoim zespole już pisałem - TRAGEDIA!!! Nic się nie zmieniło - ciągle jest tak, że jesli jesteś młodą koszykarką z Poznania, to żeby grac MUSISZ uciekać z tego miasta... filozofia AZSu - najpierw wygonić w świat olewając, a potem ściągnąć, gdy się wypromuje w innym klubie...

Już Maras strzeliłeś tego "baranka"? Bez tego do czytania nie siadaj proszę... znowu czegoś nie zrozumiesz...

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2005, 01:01 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 grudnia 2005, 18:29

Brawa dla Ostrovii :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

strus

Postautor: strus » 06 grudnia 2005, 22:21

Seba... swiete słowa... gratulacje!!! pozdro!

Wróć do „Inne kluby”