Chełm-Siedlce (3.12.2005)
Moderator: Moderatorzy
-
gość
Chełm-Siedlce (3.12.2005)
no tym razem chełmianki sie nie popisały
mecz byl mało ciekawy i malo efektywny ale chyba najbardziej zdziwiło zachowanie trenera który siedziała razem z menagerem na trybunach...czyzby zosatł zawieszony po ostatnim meczu w pisecznie??no jesli nawet jest zawieszony to to nie tłumaczy faktu że na meczu był PIJANY!! te dziewczyny maja talent ale nie ma ich kto poprowadzić....przez cały mecz nie było zadnego czasu dla Chełma! wiadomo ze młody asystent trener S. nie ma jescze wprawy i kto wie czy własnie nie prze to Biomlek przegrał! nie jest to oczywiście wina asyatenta tylko samego trenera ostatnio jego zachownie jest ksrygodne! to nie jest trener trzeba sie teraz zastanowić co z tym fantem zrobić! moze pan menager W.L. ma jakiś ciekawy pomysł..... [czekam na szybką odpowiedź]
-
CHełm
zgadzam sie z Gość!! terener nie jest do bicia zawodniczek z przeciewnych druzyn!! zycze mu zeby na nastepnych meczach byl bardziej trzeźwy!! zastanawiem sie jeszcze czy do Biomleku nie przybyła czasem nowa zawodniczka?? grała z nr 9 i chba ma na imie Aneta o ile sie nie myle...ale nazwiska niestey nie pamietm!! czyżby znów jakas nowa lubelska gwiazda?? nie widziałam jej wcześniej na treningach chociaz jest prawie na wszystkich wiec mnie to zastabawie....zauważyłem tez że wkońcu grała Ewelina Panas i nawet dobry wystep zanotowała (paietam ja z jej fenomenalnych występoów w kadetkach) mam nadzieje ze ktos mogłby mi to wyjasnic..jakaś bardziej zorientowana osoba!!
BIOMLEK i tak jest najlepszy
-
Gość
CHełm pisze:zgadzam sie z Gość!! terener nie jest do bicia zawodniczek z przeciewnych druzyn!! zycze mu zeby na nastepnych meczach byl bardziej trzeźwy!! zastanawiem sie jeszcze czy do Biomleku nie przybyła czasem nowa zawodniczka?? grała z nr 9 i chba ma na imie Aneta o ile sie nie myle...ale nazwiska niestey nie pamietm!! czyżby znów jakas nowa lubelska gwiazda?? nie widziałam jej wcześniej na treningach chociaz jest prawie na wszystkich wiec mnie to zastabawie....zauważyłem tez że wkońcu grała Ewelina Panas i nawet dobry wystep zanotowała (paietam ja z jej fenomenalnych występoów w kadetkach) mam nadzieje ze ktos mogłby mi to wyjasnic..jakaś bardziej zorientowana osoba!!
Tak moj drogi! ta z numerem 9 to nowy nabytek Biomleku z Lublina. A tu jest gwiazdą ale pod innym nazwiskiem zeby jej nie rozpoznali. A tak wogole to byla Kaska Furman ale przefarbowala sie i przeszla operacje plastyczna tylko po to zeby nie myslec ze jest z Lublina tylko z Chelma.Ale ty muisiales sie poznac.Ech spostrzegawczy jestes. Zastanow sie debilu co piszesz i patrz troche co sie dzieje. Chyba ten kask Ci sie na oczy zsunal.
a tak poza tym, to jest ktos bardziej zorientowany od Ciebie?
-
CHełm
-
Gość
CHełm pisze:tylko bez wizwisk!! chciałem sie tylko spytac ale jak nie to nie!! nie wiem o co Ci chodziczy nie mozesz normnalnoie napisac kto to jest??:| czy to takie trudne?? o co Ty walczysz?? Ty chba jakiś durny jeste,s i nie wiem o co te pretensje do mnie zastanowiłem sie co pisze...moze wyjaśnisz mi to?:|
Tobie sie nic nie da wytlumaczyc cieciu i nawet nie bede probowal. jak jestes takim przyjacielem drużyny i chodzisz na kazdy mecz to na pewno wiesz.
-
CHełm
słuchaj GOŚĆ!! nie jestem przyjacielam drużyny tylko zwykłym kibicem i interesuje sie sprawami klubu!! a to nie moja wina ze nie wiem kim jest ta "nieznana" zaodniczka!!nie mozesz tego naoisać jak jest tylko cos wymyslasz albo mnie wyzywasz?? czy to jest aż tak trudne dla Ciebie......?? a może Ty wogóle nie wiesz kim on jest i dlatego to tak omijasz??
jeśli wiesz to mi to wyjaśnij...bardzo ,mnie to ciekawi!!
-
kibic chełm
-
Babka
ej kurcze tylko bez nazwisk i tak mam przewalone nie moge grac wiec prosze bez mojej zgody nie pisac mojego nazwiska tutaj co ja wam zrobilam ja nie moge nie dosc ze trener wczesniej nie wpuszczal mnie na bosiko nie wiadomo dlaczego to teraz jak nie moge grac z wiadomych przyczyn to jeszcze tu jakies p... o mnie wypisujecie!!!!!!! Pozdarwiam
-
1liga.go.pl
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
a ja zapraszam na www.1liga.go.pl jest tam relacja z chełma