(Złoimy Kraków...) AZS-Wisła
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
(Złoimy Kraków...) AZS-Wisła
Już 10 grudnia spotkają sie dwa zespoły, lider ekstraklasy koszykówki kobiet Wisła Can-Pack Kraków z AZSem PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Czy wislaczki przyjadą do nas po kolejne zwyciąstwo, czy akademiczki podejma walkę, czy bedzie mecz do jednego kosza? a może uda nam sie przerwać to pasmo zwycięstw zespołu z Krakowa?
na te pytania odpowiemy sobie juz za tydzień...
napewno bedzie ciekawie, tylko nie wiem czy nasza nowa perkusja wytrzyma?
pozdrawiam
Czy wislaczki przyjadą do nas po kolejne zwyciąstwo, czy akademiczki podejma walkę, czy bedzie mecz do jednego kosza? a może uda nam sie przerwać to pasmo zwycięstw zespołu z Krakowa?
na te pytania odpowiemy sobie juz za tydzień...
napewno bedzie ciekawie, tylko nie wiem czy nasza nowa perkusja wytrzyma?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2005, 15:18 przez thomas72, łącznie zmieniany 2 razy.
to bezdie hicior nasze zawodniczki będa mogły udowodnic że stać je na medal a pojedynki Agnieszki z Kara Braxton i Maryna Kress zapowiadają się superancko; to będzie mega spektakl i juz nie mogę się doczekać soboty. Czy ktoś wie cos o transmisji w tvp??? Wczoraj w radiu mówili że jest!
rumunia jest cool
- don Ricardo
- Nowy na forum
dzis rozmawiałem z czarną, alex i pyszottką i dziewczyny wraz z trenerem sa nastawione na pogrom Wisły... wiem napewno, bedą grały i napewno sie nie poddadzą sie chociaz kraków jest faworytem... ja osobiscie licze na najwiekszą niespodziankę w tym sezonie i oczywiście nasze dwa punkty... pokazcie dziewczyny co to znaczy GW
powodzonka

- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
pogrom Wisły
to rozumiem,że dostaniemy z 30 punktami w Gorzowie skoro ma być pogrom
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:pogrom Wisły
to rozumiem,że dostaniemy z 30 punktami w Gorzowie skoro ma być pogrom![]()
![]()
![]()
43
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
jak dla mnie nie powinno być innego wyniku jak pewna wygrana Krakowa. Z całym szacunkiem ale Agnieszka blado wypada na tle Kary Braxton, a Karpik ma marne szanse w pojedynkach z Anną De Forge. o starciu Czubak - Skera juz chyba nie trzeba mówić
tak więc wszystko wskazuje za Wisłą. chyba, ze swoją osobą ozdobi mecz p. Marcinkiewicz

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”