I liga - Grupa Wielkopolska (terminarz)

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 listopada 2005, 23:24

My tak ładnie Unii kibicowaliśmy, a pan Pecold nam faka pokazał... hihihihi... czyżby piosenka autorstwa Matiego (z naszą melodią) się nie spodobała? Hmmm... a my z tym repertuarem do Opola juz chcieliśmy... chlip, chlip... trzeba się będzie zastanowić nad drugą zwrotką chyba :lol: :lol: :lol:

Kośmi - a Ty nie kombinuj drugi raz, tylko rzucaj te "trójki" od razu!:) Wiadomo, że to za łatwo tak od razu, jak wiadomo, że wleci... hihi... ale czasem trzeba zrezygnować z efektowności;) Tylko nie rzucaj tak, jak wczoraj z nami!!!!!!!!!!!!!! ;) :lol:

Wasza (nasza?) grupa w Arenie to tak na oko jakieś 30% sali... ale ja już za tę "przyjemność" dziękuję! Wolę sobie zamówić przejechanie walcem ... w tę i z powrotem!!!!! :twisted:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 14 listopada 2005, 02:03

wiesz...Seba...nie dla psa...hmmm ja patrząc na mecz np. poznania z gorzowem w sumie dla muksa bysmy zrobili gorzej jakbysmy ich wpóscili do tej ligii :D wiec juz nie wiem co lepsze :D:D

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 16 listopada 2005, 13:53

czy może ktoś podać zdobycze punktowe koszykarek z Leszna i MUKS-u Poznań? To dla mnie bardzo ważne...

Gość

Postautor: Gość » 19 listopada 2005, 19:59

a jaki byl wynik muks tecza?

smok

Postautor: smok » 19 listopada 2005, 21:42

leszno- konin 92-45

z muksem leszno gra za tydzien..

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 03 grudnia 2005, 18:28

MUKS Poznań - MKS Konin 92:44

Niestety chyba najgorszy mecz w wykonaniu koninianek. A ostatnia kwarta to już tragiczna :(
Przewaga MUKS-u nie podlegała dyskusji w żadnym momencie więc nierozumiem kilku ewidentnych pomyłek sędziów na korzyść MUKS-u. Ale niestety sędziowie w 1 lidze są mniej więcej na poziomie sędziów piłkarskich w A-klasie.

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 07 grudnia 2005, 14:39

gilus pisze:MUKS Poznań - MKS Konin 92:44

Może ktoś podać punkty poszczególnych zaodniczek z obu ekip w tym meczu?

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 07 grudnia 2005, 15:06

Ja mogę jedynie Konina:

Przybylak Danuta - 21
Krzemińska Agata - 10
Czachor Paulina - 4
Spychała Anna - 3
Wrona Katarzyna - 2
Białczyk Adrianna - 2
Przytarska Ewa - 2

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 07 grudnia 2005, 15:11

gilus pisze:Ja mogę jedynie Konina

Dzięki chociaż za to.
W Koninie będę już w piatek :D

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 07 grudnia 2005, 17:54

Szkoda, że akurat w piątek bo właśnie w piątek wyjeżdzam do Torunia. Być może zagoszczę przy okazji w Toruniu na meczu koszykarek :)

Tom
Nowy na forum

Postautor: Tom » 10 grudnia 2005, 19:20

Duda Leszno-Ostrovia Ostrów 82-46. Bardzo dobry mecz całego zespołu z Leszna-szczególne brawa dla Agnieszki Budnik (30 pkt.w meczu) Z Ostrowa podobała mi się osobiście najbardziej Biela. Oby tak dalej....... :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 10 grudnia 2005, 22:19

No cóż...czuję się zawiedziony...
liczyłem na to, że dziewczyny dużo lepiej wystąpią...nie myślałem o wygranej...ale nie tak sobie wyobrażałem grę...

Seba...powiedziałeś, że Aga Budnik może wygrać sama mecz w pierwszej lidze- ZGADZAM SIĘ Z TYM!

Gratulacje dla Leszna
PS. Pozdrowienia dla Toma. Miło było znów zobaczyć i pogadać :)

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 10 grudnia 2005, 23:37

GRATULACJE dla Unii Swarzędz :!::!::!: :D
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 grudnia 2005, 00:48

mati pisze:(...)Seba...powiedziałeś, że Aga Budnik może wygrać sama mecz w pierwszej lidze- ZGADZAM SIĘ Z TYM!
(...)

Może inna była Olimpijka - Ewa Borys byłaby w stanie choć trochę powstrzymać Agę... ale też w sumie wątpię... Szkoda, że taka zawodniczka ciągle jakoś nie ma szans spróbować swoich sił w ekstraklasie... w pierwszej lidze nie ma godnych siebie rywalek.

Szkoda też, że nie okazałeś się prorokiem... nasze dziś jednak miały za dużo słabych momentów i punktów :? Brawa wielkie dla Agaty i Basi za walkę do samego końca!!!

Nio i GRATULACJE dla Unii! Zasłużone zwycięstwo!!!

Myślę też, że nadeszła pora na ogłoszenie oficjalnie KOSY z kibicami AZSu... jesli ktoś kibicuje w Poznaniu przez cały mecz w meczu nie swojego zespołu przeciwko Olimpii to trudno mówić choćby i nawet o jakiejkolwiek naszej obojętności względem nich... oficjalnie się zdeklarowali kibicując i gwizdząc przeciw Olimpii więc sprawa najzupełniej jasna! GRATULUJĘ AZSowi KOLEJNEGO WSPANIAŁEGO WYSTEPU!!! 64:111... buachachachachacha... 6 minut kolejnej naszej zawodniczki, która pojechała na wycieczkę, bo tego ... <piiiiiiii> ... nie byłoby stać wystawić choćby i składu do meczu!!!! No cóż... mam nadzieję, że nie był to wybór Pani Ali Szarowskiej, a przymus..

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 11 grudnia 2005, 13:08

gratki dla Unii Swarzędz :)

Wróć do „I/II liga”