Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

JER53
Nowy na forum

Postautor: JER53 » 12 grudnia 2005, 11:50

simon pisze:Będziemy z Szymonem weryfikować głosy - nie ma sensu teraz się o tym rozpisywać, działania zostaną podjęte na koniec.

Wbrew pozorom regulamin pomaga interpretować tego typu sytuację - a mianowicie tak, że prawo głosu przysługuje osobom zarejestrowanym, ale zabawa kierowana jest do forumowiczów kkforum. W niektórych przypadkach można odnieść wrażenie, że osoba zarejestrowana nie jest forumowiczem - i będziemy to brali pod uwagę - także spoko.

Panowie, a jak można pisać o meczach, na których być nie można, niestety, z przyczyn wybitnie obiektywnych, a nasze kochane media telewizyjne nie są przychylne koszykówce kobiet? :(
Poza tym, pisaliście sami, że nie mają to być wybory najlepszej koszykarki, ale Miss Basketu...
Ten aspekt kobiecości potrafię ocenić nie jeżdżąc na mecze. ;)
Pozdrawiam Miłe Panie i Szanownych Panów.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 15:38

Szymon pisze:
Seba pisze:... stąd też ograniczałem się do prowadzenia jedynie swojej Kampanii. ...

A w kwestii formalnej, która to jest Twoja kampania :?: Chodzi o Budeń czy o Leciejewską :?:

:shock: Chyba WYRAZNIE widać, kogo zgłosiłem do wyborów???
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 grudnia 2005, 15:42

MARIO pisze:[(...)Akurat "19andrew81" jest sympatykiem brzeskich koszykarek już od dobrych sześciu (?) lat i był jedną z czołowych postaci Stali Brzeg rozgrywanych w Poznaniu Mistrzostw Kibiców KKForum. Pozdrawiam!

Moge tę osobę także potwierdzić... co do reszty anonimów - myślę, że mało jest osób, które nie znają tu nikogo, które dotarły przez przypadek. Stąd też mam pomysła - osoby z jednym tylko wpisem (czyli zarejestrowane na potrzeby Miss Basket) po prostu niech się powołają na swojego jakby "Promotora" - czyli osobę, która może zaświadczyć, że to nie kolejne wcielenie innej osoby... Pozostaje problem tych, które nikogo nie znają i których nikt nie zna;P Jakaś weryfikacja moim zdaniem powinna być także...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 12 grudnia 2005, 18:30

w takim razie z tych "jedynaków" (nie licząc 19andrew81, który juz się porozpisywał) mogę potwierdzić osobną tożsamość kuki'ego, podejrzewam tez kim jest {Mikro z Legnicy...
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 grudnia 2005, 18:40

JER53 pisze:
simon pisze:Będziemy z Szymonem weryfikować głosy - nie ma sensu teraz się o tym rozpisywać, działania zostaną podjęte na koniec.

Wbrew pozorom regulamin pomaga interpretować tego typu sytuację - a mianowicie tak, że prawo głosu przysługuje osobom zarejestrowanym, ale zabawa kierowana jest do forumowiczów kkforum. W niektórych przypadkach można odnieść wrażenie, że osoba zarejestrowana nie jest forumowiczem - i będziemy to brali pod uwagę - także spoko.

Panowie, a jak można pisać o meczach, na których być nie można, niestety, z przyczyn wybitnie obiektywnych, a nasze kochane media telewizyjne nie są przychylne koszykówce kobiet? :(
Poza tym, pisaliście sami, że nie mają to być wybory najlepszej koszykarki, ale Miss Basketu...
Ten aspekt kobiecości potrafię ocenić nie jeżdżąc na mecze. ;)

Przyznam szczerze, że nie kumam o co chodzi w Twej odpowiedzi... Możesz jaśniej wyjaśnić, w aspekcie czego piszesz o nie jeżdżeniu na mecze, mediach i jakości gry koszykarek?
Przeczytaj wątek wstecz - może nie zrozumiałeś o czym ja piszę?

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 14 grudnia 2005, 18:22

qiero pisze:w takim razie z tych "jedynaków" (nie licząc 19andrew81, który juz się porozpisywał) mogę potwierdzić osobną tożsamość kuki'ego, podejrzewam tez kim jest {Mikro z Legnicy...

Co do Kukiego nie mam wątpliwości, a jeśli chodzi o Mikro to mam pewien domysł - chociaż akurat do niego pasowałaby ksywka - makro :wink: Jeśli myślimy Qiero o tej samej osobie to trzeba przyznać, że często bywa na meczach Odry i siedzi nawet wśród dopingujących brzeskich kibiców.
..you got to lose, to know how to win..

JER53
Nowy na forum

Postautor: JER53 » 14 grudnia 2005, 18:35

simon pisze:(...)
Przyznam szczerze, że nie kumam o co chodzi w Twej odpowiedzi... Możesz jaśniej wyjaśnić, w aspekcie czego piszesz o nie jeżdżeniu na mecze, mediach i jakości gry koszykarek?
(...)

Mam nadzieję, że masz już 'pełną jasność w temacie'. :wink:
Pozdrawiam Miłe Panie i Szanownych Panów.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 grudnia 2005, 19:19

Żeby nie było watpliwości w przyszłym roku proponuję zeby udział w konkursie brały tylko osoby zarejestrowane conajmniej mięsiąc przed wyborami.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 grudnia 2005, 21:47

JER53 pisze:
simon pisze:(...)
(...)

Mam nadzieję, że masz już 'pełną jasność w temacie'. :wink:

mam jasność - pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 grudnia 2005, 22:37

Mikey pisze:Żeby nie było watpliwości w przyszłym roku proponuję zeby udział w konkursie brały tylko osoby zarejestrowane conajmniej mięsiąc przed wyborami.

dobry pomysl ale moze miesiac przed kampania
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 17 grudnia 2005, 22:47

MARIO pisze:
qiero pisze:w takim razie z tych "jedynaków" (nie licząc 19andrew81, który juz się porozpisywał) mogę potwierdzić osobną tożsamość kuki'ego, podejrzewam tez kim jest {Mikro z Legnicy...

Co do Kukiego nie mam wątpliwości, a jeśli chodzi o Mikro to mam pewien domysł - chociaż akurat do niego pasowałaby ksywka - makro :wink: Jeśli myślimy Qiero o tej samej osobie to trzeba przyznać, że często bywa na meczach Odry i siedzi nawet wśród dopingujących brzeskich kibiców.

siemka Mario :D widze ze potwierdzasz moja tozsamosc:D jaki tam ze mnie makro:P ze sie uroslo to od razu makro owszem bywam na meczach odry o ile nie koliduja z moimi meczami:D pozdro dla kibicow odry tych najglosniejszy!! i tych spokojniejszych i oczywiscie dla kolesia ze stolika bodajrze "qiero" :P

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 18 grudnia 2005, 09:04

{Mikro pisze:
MARIO pisze:

siemka Mario :D widze ze potwierdzasz moja tozsamosc:D jaki tam ze mnie makro:P ze sie uroslo to od razu makro owszem bywam na meczach odry o ile nie koliduja z moimi meczami:D pozdro dla kibicow odry tych najglosniejszy!! i tych spokojniejszych i oczywiscie dla kolesia ze stolika bodajrze "qiero" :P

zgadza się, zgadza

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 grudnia 2005, 15:43

Mikey pisze:Żeby nie było watpliwości w przyszłym roku proponuję zeby udział w konkursie brały tylko osoby zarejestrowane conajmniej mięsiąc przed wyborami.

Hmm.... nie wiem czy to cos da :?
Zwróć Mikey uwagę na użytkownika zarejestrowanego "pafcio".
Na forum jest już zarejestrowany od roku i ma AŻ 2 wpisy. Pierwszy z nich to głosowanie w ubiegłorocznych wyborach a drugi w prawyborach. Hmm... pewnie zagłosuje też w tegorocznym konkursie głownym i będzie miał 3 wpisy. A za rok ( jako użytkownik z dwuletnim stażem) zaliczy kolejny wpis w wyborach.
Według mnie, lepiej jak ktoś się zarejestruje specjalnie na okoliczność wyborów, ale pozostanie z nami i będzie się w miarę regularnie udzielał, niż ktoś taki jak "pafcio"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 18 grudnia 2005, 21:01

Drogi Szymonie!
O "Pafcia" się nie martw. To jest akurat mój kumpel i faktem jest, że się tu nie wpisuje, ale wiem, że czytuje forum (nie wiem czy można to sprawdzić, ale pewnie tak). Czy to, że czyta, a nie pisze musi go dyskwalifikować? moge ci podac do niego maila, to spytasz go osobiście, albo wejdź na www.forumbrzeg.pl, gdzie jest jednym z moderatorów.
pozdro

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 grudnia 2005, 21:11

Drogi Qiero!
W żaden sposób nie mam zamiaru dyskwalifikować "nie piszącego Pafcia" :wink: :lol: . Skoro znasz go dobrze, to nie mam podstaw by Ci nie wierzyć, że ktoś taki istnieje.
To był jedynie przykład, że nie zawsze długość obecności na forum jest dobrym ogranicznikiem do wzięcia udziału w wyborach.
Pozdrawiam.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”