co z tym BIOMLEKIEM?
Moderator: Moderatorzy
-
CHełm
-
biomlek ...8
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Re: ulalaa.....:D
....BiOmLeK 8...;] pisze:ŁoooOOoooO... fajnie , ze wymieniles nazwiska trzech zawodniczek , ktore sie wyrozniaja .. ale ja uwazam ze kazda cos reprezentujee...... hehe.... pozdrawiam.....dziexx Mati ...;D...............
nie twierdze, ze tylko te cos reprezentuja, a reszta nic. Napisalem, ktore wg mnie wyrozniaja sie z grona chelmskich zawodniczek. Ktore wg mnie (co moglem zaobserwowac na przestrzeni kilku lat) poczynily najwiekszy postep. Najwiecej sie nauczyly i potrafia zaskoczyc mnie swoja gra.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, 21:42 przez Matii, łącznie zmieniany 1 raz.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
-
KoMaReK...<<6<&l
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
zawodmniczka Biomleku pisze:co Wy wszyscy mozecie wiedzieć o tym, jak jest w druzynie!! te komentarze to tylko głupie domysły!! po dzisiejszym meczu(PP z Łodzia) widać jak spisały się Lublinianki...no moze poza P.G. fakt-naszej drużynie jest potzebna pomoc!!no ale sory nie po to trenowałam i zapieprzałam na każdym treningu przez 6 lat, tylko po to zeby sobie teraz poklaskać na trybunach...a przecież jest jeszce liga juniorek więc kiedy mam sie do niej przygotowywac??moze W.L. potrafisz mi na to odp.!! a moze poprostu tam też nie będę grać bo załatwisz jeszce kilka nowych zawodniczek...tym razem młodszych...co??:| a później bedzie sie wymieniać tak jak MATI te zawodniczki ktore sie wyruzniaja... sory cała druzyna wygrywa a nie tylko czołowe zawodniczki (to tak jakbyś nie wiedział) a i jeszcze jedno do Ciebie MATI ...uważam ze nasze CHEŁMSKIE zawodniczki równie dobrze by sobie radziły i bez Lublina, a kto wie czy nawet nie lepiej!! nie wiesz jak jest atmosfera na treningach więc nie p... o jakiejś rywalizacji...!! a teraz do W.L. jeszcze, napisałeś: "stawiane zarzuty nijak mają sie do rzeczywistej sytuacji " więc mówię ci ze zarzuty Adiego i CHełma są słuszne...bo co Ty mozesz wiedzoieć....i tak wogóle to nie są zarzuty bo jeszce i tak mozesz na pisać!!
Pozdro dla kibiców Chełma(czyli dla mnie tez...niestety)
za to wiem jak sie traktujecie nawzajem na treningach... jak chelmianki traktuja lublinianki i na odwrot. Oczywisice ze przegrywa lub wygrywa caly zespol, ja jedynie napisalem ktore zawodniczki sie wyrozniaja i wnosza najwiecej do gry. A to czy byscie sobie poradzily same. Milo czytac ze wierzycie w swoje umiejetnosci, jednak mialem okazje ogladac Wasz wystep w Lublinie na Mistrzostwach Polski.
-
CHełm
-
8)
-
CHełm
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:a jeszce nie danwo twierdziles ze nie potrafimy grac ...... hmm.....:/
widzicie dziewczyny... nasluchalyscie sie pewnego pana, i wyrobilyscie sobie o mnie zdanie. Zaczelyscie miec do mnie pretensje o cos co nie padalo z moich ust. Malo tego, zachowalyscie sie bardzo nie w porzadku, sluchajac sie tylko jeden strony, a skoro mialyscie jakies informacje nie zapytalyscie sie mnie czy to prawda... sluchacie sie dalej tego malego pana, napewno bedziecie znac prawde i tylko prawde....
-
zawodmniczka Biomleku