KIBIC pisze:Widziałem dzisiaj koszykarki zespołu gwiazdPrzywitałem je na korytarzu
ps Edzia Edzia Koryzna tez była
![]()
![]()
Ps Prosze Was nie zachowujcie się jak czubki![]()
![]()
A Nowacka była???
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Kowalik pisze:Wiecie co mnie wku.....a![]()
To, że od pewnego czasu jest to impreza tylko dla kibiców z Gdyni. Rok w rok (z małymi wyjątkami) mecz rozgrywany jest w Gdyni. Dlaczego nie można organizować tych spotkań w innych miastach
I dlaczego, na miłość Boską, to są mecze "Gwiazdy Ligi" - LOTOS
![]()
![]()
A nie mecze północ-południe czy wschód-zachód
glangnzl pisze:Kowalik pisze:Wiecie co mnie wku.....a![]()
To, że od pewnego czasu jest to impreza tylko dla kibiców z Gdyni. Rok w rok (z małymi wyjątkami) mecz rozgrywany jest w Gdyni. Dlaczego nie można organizować tych spotkań w innych miastach
![]()
![]()
wschód - zachód?? co masz na myśli Meblotap kontra reszta Polski))) ?
pzdrGrzegorz L.
ginda pisze:glangnzl pisze:Kowalik pisze:Wiecie co mnie wku.....a![]()
![]()
![]()
pzdrGrzegorz L.
moim zdaniem gegra sie klania z tego co pamietam to lotos i wisla tez naleza do wschodu i moze kluby z woj. lodzkiego ale nie jestem pewnien
Hersi pisze:ginda pisze:glangnzl pisze:Kowalik pisze:Wiecie co mnie wku.....a![]()
![]()
![]()
pzdrGrzegorz L.
moim zdaniem gegra sie klania z tego co pamietam to lotos i wisla tez naleza do wschodu i moze kluby z woj. lodzkiego ale nie jestem pewnien
No własnie - gegra się kłania![]()
Geometryczny środek Polski znajduję się w miejscowości Piątek, o ile Łódź można by zaliczyć zarówno do zachodu jak i wschodu, o tyle Pabianice to już zachód nie mówiąc o Gdyni. Z obecnych rozgrywek PLKK to jedynie Chełm i Kraków należą do wschodu.
Anonymous pisze:KIBIC pisze:Przywitałem je na korytarzu
![]()
korytarzu czego?
nawet dupy nie podniósł jak wchodziły na halęo dzień dobrym nie wspomnę
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 153 gości