Jupa w kadrze młodzieżowej!
Moderator: qBK
Jupa w kadrze młodzieżowej!
Justyna Daniel otrzymała powołanie do młodzieżowej kadry narodowej, 26 grudnia Jupa zjawi się na zgrupowaniu kadry w Warszawie.
Gratulki dla Jupki! W końcu dostrzeżono bardzo dobrą grę tej zawodniczki w 1 lidze w drużynie MKS Strzelce Opolskie, gdzie jest liderką swojej drużyny. Jeszcze raz - brawo Jupka!
Gratulki dla Jupki! W końcu dostrzeżono bardzo dobrą grę tej zawodniczki w 1 lidze w drużynie MKS Strzelce Opolskie, gdzie jest liderką swojej drużyny. Jeszcze raz - brawo Jupka!
..you got to lose, to know how to win..
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
tytus
- 19andrew81
- Żak
NO BRAWOOOOOOOOO JJJJJJJUUUUUUUUUPPPPPPPPIIIIIIIIIIIII
A MÓWIŁEM CI ZE JESTEŚ NAJLEPSIEJSZA(mam nadzieje że to przeczytasz). W SUMIE TO NIE POWINNO BYĆ TAK WIELKIM ZASKOCZENIEM W KOŃCU W PIERWSZEJ LIDZE W STRZELCACH OPOLSKICH JEST NAJLEPSZA ZAWODNICZKĄ(I TO BEZDYSKUSYJNIE)ALE JESTEM MILE ZASKOCZONY I MAM NADZIEJE ŻE TO NIE PIERWSZE I OSTATNIE POWOŁANIE DLA JUPCI
POZDRAWIAM I PAMIETAJ BRZEG Z TOBĄ
A MÓWIŁEM CI ZE JESTEŚ NAJLEPSIEJSZA(mam nadzieje że to przeczytasz). W SUMIE TO NIE POWINNO BYĆ TAK WIELKIM ZASKOCZENIEM W KOŃCU W PIERWSZEJ LIDZE W STRZELCACH OPOLSKICH JEST NAJLEPSZA ZAWODNICZKĄ(I TO BEZDYSKUSYJNIE)ALE JESTEM MILE ZASKOCZONY I MAM NADZIEJE ŻE TO NIE PIERWSZE I OSTATNIE POWOŁANIE DLA JUPCI
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- 19andrew81
- Żak
steve_bramkarz pisze:MARIO pisze:19andrew81 pisze:A MÓWIŁEM CI ZE JESTEŚ NAJLEPSIEJSZA(mam nadzieje że to przeczytasz).
Znając Andrzeja pewnie mówi to każdej![]()
![]()
mi też tak mówiłeś :p i co z tego mamTy chamie
Chyba przesadzacie chlopaki ja zawsze mówię tylko prawde a ze taka prawda jest(ze jupcia jest najlepsiejsz i że poprostu wymiata
P.S. A Ty Stefanku jezeli zgodnie z moimi życzonkami dla ciebie na swięta nie chcesz grać w kadrze to juz twój problem.
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
19andrew81 pisze:steve_bramkarz pisze:MARIO pisze:19andrew81 pisze:A MÓWIŁEM CI ZE JESTEŚ NAJLEPSIEJSZA(mam nadzieje że to przeczytasz).
Znając Andrzeja pewnie mówi to każdej![]()
![]()
mi też tak mówiłeś :p i co z tego mamTy chamie
Chyba przesadzacie chlopaki ja zawsze mówię tylko prawde a ze taka prawda jest(ze jupcia jest najlepsiejsz i że poprostu wymiata![]()
![]()
) więc tak mówie.No chyba ze sie ze mna nie zgadzacie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Pozdrowinka trzymajcie zie wy wy wy ŁOBUZIAKI moje nu nu nu.
P.S. A Ty Stefanku jezeli zgodnie z moimi życzonkami dla ciebie na swięta nie chcesz grać w kadrze to juz twój problem.![]()
![]()
Jupka jest na bank dobra koszykarką, a ja chce
...w.w.j.d.?...