Witam
Dawno tu nie byłem. W związku ze zbliżającymi się świętami, postanowiłem, że powinniśmy się przed świętami spotkać pogadać, wypić piwo, złożyć sobie życzenia. Nie wiem,co wy na ten pomysł , ale chyba nie jest on taki zły ?.
Ja proponuje ze swojej strony piątek 23.12.2005 godz. 17 lub 18. Miejsce może pub na Mokrej, ale jak ktoś ma inne propozycję proszę bardzo.
Pozdrawiam
Spotkanie wigilijne kibiców AZS Poznań
Odp
Raczej nie. Choć piwko wzajemnie moglibyśmy sobie postawić . Chodzi o to by się spotkać po raz ostatni pogadać, złożyć życzenia . Zaplanować gdzie jedziemy kibicować AZS w nowym roku itd.
Czekam na wpisy pozostałych . Czy miejsce i godz. odpowiadają ? . Jak tak to super. Jeśli nie proszę o własne wasze propozycje.
Czekam na wpisy pozostałych . Czy miejsce i godz. odpowiadają ? . Jak tak to super. Jeśli nie proszę o własne wasze propozycje.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Odp
Ustalamy ostatecznie.
Spotykamy się dziś tj. 23.12.2005 o godzinie 16.00. Przy Bamberce na Starym rynku, gdy się tam w komplecie spotkamy udamy się do wybranego przez wszystkich pabu. Na symboliczne piwko i świąteczne życzenia.
Pozdrawiam
PS: Czekam na wpisy osób które przyjdą na spotkanie. Ile to będzie sztuk ??
Spotykamy się dziś tj. 23.12.2005 o godzinie 16.00. Przy Bamberce na Starym rynku, gdy się tam w komplecie spotkamy udamy się do wybranego przez wszystkich pabu. Na symboliczne piwko i świąteczne życzenia.
Pozdrawiam
PS: Czekam na wpisy osób które przyjdą na spotkanie. Ile to będzie sztuk ??
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: