zapraszamy na strone NOva Tradnig
Moderator: Moderatorzy
Muszę przyznać ,ze bardzo ładnie zrobiona strona i do tego rzetelnie. Miła dla oka grafika, tajk trzymać. Oby wiecej było takich stronek. Wydaje mi się tylko ,że błąd jest w przypadku podania wieku Jolanty Broczek-Sowińskiej- podano 1975, a mi się wydaje że raczej coś około 1969-70, ale nie bedę wdawał się w te zawiłości dogłębniej, gdyz Panie nie przepadają za wypominaniem im wieku.
-
Gość
[quote="Saletra"] (...) Wydaje mi się tylko ,że błąd jest w przypadku podania wieku Jolanty Broczek-Sowińskiej- podano 1975, a mi się wydaje że raczej coś około 1969-70 (...) quote]
Jola urodziła się w 1975 i to jet niepodważalny fakt, a w ekstraklasie gra od sezonu 1992/93, więc moży wydawało się, że 17-latka niemogła grać i była starsz,a tu zonk...
Jola urodziła się w 1975 i to jet niepodważalny fakt, a w ekstraklasie gra od sezonu 1992/93, więc moży wydawało się, że 17-latka niemogła grać i była starsz,a tu zonk...