Unia Swarzędz - Olimpia Poznań (I liga)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 25 grudnia 2005, 13:25

Witam, nie czytam często tego forum bo ostatnio mam duzo zajęć, teraz dopiero odczytałem co tutaj sie działo kilka dni temu i prawde mówiąc jestem zażenowany tonem wypowiedzi niektórych osób. Od trzech lat zaangazowałem się mocniej w żeńską koszykówkę, w tym miejscu chce napisac, że kocham sport i kibicuje wszystkim podkreslam wszystkim zespołom z nazego regionu, głównie Poznania oxczywiście i nie ma dla mnie znaczenia, czy gra Lech, AZS AWF, Grunwald, Olimpia, Warta bo zawsze będę kibicował zespołowi ze swojego regionu, no moze wyjątkiem tutaj jest MUKS ale tutaj wiadomo, ze nie chodzi o zespół tylko o człowieka, który nim trenuje. Kilka razy bylem rowniez na meczu koszykarek Olimpii, którym również kibicowałem, nie miałem okazji za to jeszcze nigdy kibicować Unii Swarzedz poniewaz jakos tak sie układało że nigdy nie mogłem do Swarzedza dojechać, ale na naszych meczach kilkakrotnie wspomagali nas i za to wyrazy szacunku chłopaki. Skoro doszło do wspólnego meczu Unia-Olimpia i moi koledzy dopingowali koszykarki ze Swarzedza to przecież ich sprawa ich wybór, ale skąd od razu określenia, że my chcemy kosy z Olimpią itp. Jak mozna Seba obrażac od razu drugi poznański klub, choć w sumie tylko z tej strony Cię znam, jeszcze nigdy nie powiedziałeś niczego innego anizeli obrazać AZS itd. Choc wielokrotnie chciałem Ci napisać, ze nie zjadłeś wszystkich rozumów, prawda jest taka, że Twoja Olimpia nie istnieje i nigdy nie istniała!! to są urojenia w twojej głowie. Istniała i istnieje Olimpia zespół wszystkich poznaniaków, którzy mogą i mają prawo uważać ten klub za swój tak samo jak Ty. A Twojego zachowanie ukazuje, ze posiadasz w sobie ogromne kompleksy, które przez mkilkadziesiąt lat siedzą już w Tobie... ja nigdy w życiu ani nikt z kibiców AZS nie obraził nigdy Olimpii bo to nasz poznański zespół mimo, z\e to klub milicyjny przepraszam policyjny to mimo to i tak bym mu kibicował i będę kibicował i życzył mu jak najlepiej, a Ty te swoje kompleksy pozostaw w sobie i w koncu przestań wszystko krytykować, bo może te źródło krytyki ze twojej strony w strone AZS to po prostu nić zazdrości, szkoada, że na tym świecie są jeszcze tacy ludzie tacy kibice jak ty, którzy nie czują w ogóle klimatu kibicowania zespołom, nie ma to jak stare układy, chyba juz czas żebyś odszedł i zwolnił stolek mlodszym chcacym cos zmienic. Wielkiej Olimpii w tej chwili nie ma i dopoki nie zmienia sie rowniez u Was dzialacze to nie bedzie, wiec problem dzialaczy to nie tylko problem AZS ale całego poznanskiego srodowiska koszykarskiego. A mam nadzieje ze cos zrozumiales a ja nadal bede kibicem Olimpii Unii AZS Lecha Warty i jakiegokolwiek poznanskiego zespolu sportowego.
Pozdrawiam i zycze Wesołych Swiąt!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 grudnia 2005, 14:07

Również zyczę WESOŁYCH ŚWIĄT! Ustosunkowywać się do Twojego obrażania mojej osoby nie będę, bo nie warto moim zdaniem :) Strata czasu na Ciebie... ostatnie podrygi Waszego klubu, więc pisz co chcesz - ja zazdrościć raczej nie mam czego :lol: Wydawało mi się też, że rozmawiając z Tobą kilka razy nie obrażałem ani Ciebie, ani klubu... no cóż... a kibicować sobie możesz (i koledzy również) komu chcesz (podobnie jak kibice Olimpii myśleć co chcą)... nie rozumiem tylko czemu nie w takim razie MUKSowi? :shock: Przecież to klub wszystkich Poznaniaków też.. hihihihihihi... trochę się kłóci z tym, co napłodziłeś...

Temat zamykam - powinien już dawno zostać zamknięty... wszystko zostało powiedziane.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Inne kluby”