AZS Poznań - Meblotap Chełm 79:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 31 października 2004, 13:40

MARAS pisze:A ty Kuba co?
Jesteś w klubie kibica CCC Polkowice?
Bo śmiejesz się z poważnych rzeczy!

no to chyba ucieszy cie fakt, że nie jestem w klubie kibica. Jednak w przeciwieństwie od ciebie nie p... takich głupot. Tym bardziej dobija mnie fakt, ze tacy jak TY rodzą się praktycznie co minutę. naprawde wszystkie Twoje tekst na temat AZSu i innych klubów TBL zaczynają być powoli nudne. Ileż można się śmiać z Marasa i jego wypocin? Tydzień? Dwa? Miesiąc? Wszystko ma swoje granice. czas to zrozumiec, ze tym sposobem nie zaskarbisz sobie symaptii forumowiczów. Rób co uważasz za słuszne, ale nie ośmieszaj sie....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 października 2004, 13:48

Maras - zanim coś odpiszesz na to, co powyżej zostało do Ciebie skierowane proszę Cię zastanów się z dziesięć przynajmniej razy. Jeśli posiadasz mózg, to wyciągniesz wnioski z apelu Kuby, bo kto jak kto, ale akurat jego nadawca wie co mówi - początki działalności forumowej miał również trudne, ale teraz... aż miło czytać! (Pozdrawiam Kuba)... Maras jeśli nie potrafisz się powstrzymać od ośmieszania się tworzeniem debilnych klonów-wcieleń swojej osoby, głoszeniem bzdur o wyższości AZSu nad wszystkimi innymi klubami, wychwalaniem "klubu kibica", który jest taki wspaniały, chociaż NIGDY nie był i nie dopingował na żadnym meczu wyjazdowym w lidze, to... czasem na początek lepiej trochę posłuchać innych, wyciągnąć wnioski, a dopiero potem odezwać się...
Pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 października 2004, 14:02

natalia pisze:
MARAS pisze:Yo witam! I kto był lepszy! Oczywiście nasz AZSik!
(...)
Wynik nie swiadczy o wszyskim! Mecz byl wyrowany i o ile dobrze wiem wieksza jego czesc proawdzil Meblotap! No i nie wiem czy zwyciestwo Poznania bylo takie oczywiste jak twierdzisz!

Natalio to nie ma sensu - nie warto się denerwować. Wiadomo, że jeśli zespół prowadzi cały mecz, a przegrywa w ostatniej sekundzie, to jest to bardzo pechowa i trochę niezasłużona porażka. Wszyscy myślący, niezaślepieni to wiedzą, a z tymi pozostałymi wyjątkami dyskusja jest bezprzedmiotowa... tylko stracisz trochę zdrowia ;) GRATULACJE raz jeszcze z powodu bardzo walecznej postawu zespołu z Chełma!

Ps. A swoją drogą ciekawa sprawa, jak kibice działający na tym Forum i nie tylko mogą sprawić, że ich zespół jest odbierany w taki, czy inny sposób... z sympatią badz też nie... Maras i AZS - wiadomo... Natalia i Meblotap - też wiadomo, ale w drugą stronę :D ... jeszcze kilka przykładów ...

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 31 października 2004, 15:46

Byłem na meczu z Meblotapem i...widziałem klub kibica :D .Abstrachując od Marasa i jego ferajny muszę stwierdzić ,że zawodniczki uraczyły nas bardzo ciekawym meczem. Spodziewałem się zwycięstwa AZS-u powyżej 10 pkt , tymczasem AZS zagrał bezbarwnie a Meblotap ciekawie.Muszęrównież przyznać , że AZS nie zasłużył na zwycięstwo , chociaż jemu kibicuję.Nie licząc byłej Olimpijki -Natalii Mrozińskiej(za ,którą trzymam kciuki)oraz Asi Lorek(naprawdę podziwiam zwłaszcza , za rzuty sytuacyjne) Poznanianki grały słabo .Natomiast Meblotap fenomenalnie eghzekwował rzuty za trzy. Bardzo dobrze po kuntuzjui gra Agnieszka Pazur -którj zresztą w pierwszej chwili nie poznałem(zmaina fryzury).Dobre wrażenie zrobiły na mnie Murray i Sazonenko. Myślę Natalio , ze jeszcze będziesz miała uciechę z występów Chełmianek , gdyż z meczu na mecz ,drużyna gra coraz lepiej i myślę,że pod wodzą Todora Mołłowa notowany będzie stały progress.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 31 października 2004, 17:26

Seba pisze:Maras - zanim coś odpiszesz na to, co powyżej zostało do Ciebie skierowane proszę Cię zastanów się z dziesięć przynajmniej razy. Jeśli posiadasz mózg, to wyciągniesz wnioski z apelu Kuby, bo kto jak kto, ale akurat jego nadawca wie co mówi - początki działalności forumowej miał również trudne, ale teraz... aż miło czytać! (Pozdrawiam Kuba)...

:oops: Dzieki Seba ;-)
Równiez Pozdrawiam

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 października 2004, 23:51

Saletra jak ci się podobał doping? I powiedz gdzie zasiadłeś w Arenie?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 00:39

Saletra pisze: AZS zagrał bezbarwnie a Meblotap ciekawie.Muszęrównież przyznać , że AZS nie zasłużył na zwycięstwo , chociaż jemu kibicuję..

Maras, a może napisałbys coś o meczu? Spójrz, Saletra wydał swoją opinię, chciałbym poznać również Twoją.
A gdzie te wywiady które miałeś robić? Podziel się z forumowiczami swoją pracą.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 listopada 2004, 12:38

Seba! wypraszam sobie! nie jestem zadnym klonem marasa! spojrz dokladnie na adres IP:roznia sie dwoma ostatnimi czlonami!na drugi raz sam sie zastanow co w[piszesz!!
co do meczu to macie racje ze chelm zaprezentowal sie nadwyraz dobrze, jednakze najwazniejsze ze 2 pkt zostaja w poznaiu! co do innych rzeczy to prosze "nie jechac" na azs poznan ze slabo sie prezentuje:stracil w ciagu wakacji kluczowe zawodniczniki[ i trenera] a mimo to bardzo dobrze sie prezentuje! wywiady sa mojego autorstwa[oraz mojego kumpla ktory prowadzi oficjalna stronke:jest to MirU, nie jest on tez zadnym klonem Marasa![spojrz na IP] NIECH SIE PRZYZNA TEN KTO GO WYRZUCIL Z TEGO FORUM!
mimo ze jestem tu od kilku dni to nie mam pozytywnych wrazen:jest tu pelno zaklamanych postowm, oraz wiery ktora w ogole nie zna sie na koszu[pabianice, lodz]
pozdrawiam, prosze o INTELIGENTNE odpowiedzi-mytek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 12:49

Mytek pisze:mimo ze jestem tu od kilku dni to nie mam pozytywnych wrazen:jest tu pelno zaklamanych postowm, oraz wiery ktora w ogole nie zna sie na koszu[pabianice, lodz]pozdrawiam, prosze o INTELIGENTNE odpowiedzi-mytek

Jasne, Pabianice i Łódź nie znają się na koszykówce tak jak AZS i jego "kibice the best" :lol: Wy jesteście największymi koszykarskimi ekspertami w Polsce :lol: i reszta powinna się od Was uczyć.
No, ale to tylko Twoja subiektywna opinia i masz do niej prawo.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 12:53

:D :D :D .... człowieku (Marasie) - nie ośmieszaj się - masz to samo IP co "Maras" i ta jego poprzednia wersja :D :D :D "To" MirU zostało zbanowane za chamskie, powtarzające się łamanie zasad rządzących tym Forum, nie zaś za to, że to był Maras czy inny kibic AZSu. Nie myślałem jednak, że posuniesz się do tak ... hmmm... już nawet nie mam słów na to, co wyprawiasz :(

Seba! wypraszam sobie! nie jestem zadnym klonem marasa!

Uderz w stół, a nożyce ... hehehe... a gdzie ja pisałem, że niby Ty - Mytek, jesteś klonem Marasa??? Napisałem ogólnie, na przyszłość, ale jak widać sam się przyznałeś :D Mozesz sobie wypraszać, ale jednak mógłbyś zadać sobie trochę trudu, żeby zmienić IP (chociaż to czasem o niczym nie świadczy)... ehhh... ręce opadają.

Co do reszty Twojego wpisu - nie wiem, co to są "postowm" i "wiera", więc nie będę Ci INTELIGENTNIE odpowiadał ;) Wogóle nie będę - ktoś mądry kiedyś powiedział, że z .... sie nie dyskutuje ;) Zwłaszcza takimi z objawami "roztrojenia" jazni.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 13:21

Maras - zanim zrobisz coś, czy do reszty się skompromitujesz OSTATNI APEL! Zapoznaj się z tym wątkiem - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=716 ... Miru(Poznan) niech się też zapozna :D I ten trzeci klon... i następne setki osób siedzących przy tym samym komputerze w domu Marasa... SERIO mówię! Żebyś nie żałowal potem...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 13:25

Witam! To ponownie ja! To ty seba mnie wywaliłes z tego forum czy kto??Powiadasz że mnie wywalono za chamskie łamanie zasad rządzących na tym forum a zgadnij dlaczego tak niby łamałem te reguły bo z Tobą i niektórymi urzytkownikami nie da się normalnie podyskutować jak się już k...a na coś uprzesz (uprzecie to nie da się czegoś powiedzieć) zrozum to i zmień trochę swoje postępowanie!

MAM NADZIEJĘ ŻE TERAZ NIE ZOSTANĘ WYRZUCONY Z TEGO FORUM

P.S
BO JEŻELI TAK TO JESTEM PEWNY ŻE RZĄDZI TYM ODGÓRNIE KTOŚ

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 13:30

NO COMMENT

IP - Maras, MirU, Miru(Poznan), Mytek

Nie podejmujcie dyskusji - proszę ogół Forumowiczów o podjęcie decyzji o losie powyższego wpisu.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 01 listopada 2004, 13:32

Ja cię zablokowałem na jakiś tydzień - ale widze że sie sklonowałeś więc nie ma potrzeby cię odblokowywać.

Ale może w końcu któryś z poznaniaków - wiernych kibiców AZS napisałby coś o meczu. Bo narazie tylko Saletra był tak wdzięczny - natomiast ja z niecierpliwością czekam na opinie Marasa, Miru, Mytka i jeszcze innych wiernych AZSu - Bóg jeden wie ilu!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 listopada 2004, 13:48

Maras, co ty odpierdzielasz? Myślisz, ze jesteś niewiadomo jaki inteligentny itd, ze potrafisz zmienić sobie końcówkę IP? kogo to obchodzi. Tak się jakoś dziwnie składa, że te klony zawsze pojawiają się, jak powie sie coś nie tak o tobie, czy o którymś z "nich". Robisz z siebie pośmiewisko i psujesz opinie kibicom z Poznania. Jak tak czytam te twoje wypociny, wymyślane zapewne przed snem, zeby wyszły ładnie i wiarygodnie, to słabo mi jest. Poziom twoich wpisów jest podłogowy, żeby nie powiedzieć depresyjny. Opanuj się i przestań zgrywać kogoś, kim napewno nie jestes - kibicem "the best".
Moim zdaniem jesteś zwykłym rozkapryszonym gówniarzem. Do dnia dzisiejszego uśmiech na mojej twarzy powoduje czytanie twoich wpisów i tych wszystkich "!!!!!!!!!!!!!!!!" na końcu prawie kazdej wypowiedzi. Nie wiem ile masz lat i szczerze ci powiem, że mnei to nie obchodzi. NIC mnie nie obchodzisz, ale zaśmiecasz swoją osobą i swoimi wpisami to magiczne miejsce. Koszykóka ma łączyć, a nie dzielić, ale przez takich jak TY zaczynam w to wątpić. Przestałeś już być śmieszny....
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że znikniesz równie nagle, jak sie pojawiłes...
pozdrawiam

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”