Jupa w kadrze młodzieżowej!

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 03 stycznia 2006, 21:48

No ja mysle Stefanku,że chcesz ty ty ty trzpiocie taki,lobuziaku jeden ty :D :D :D :D :D :D
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

ŻYCZLIWA OSOBA:))

Postautor: ŻYCZLIWA OSOBA:)) » 04 stycznia 2006, 22:30

OCZYWISCIE TAK NA POCZATEK WIELKIE GRATKI JUPKA ZA POWOLANIE DO KADRY MLODZIEZOWEJ.IERZE ZE SOBIE TAM PORADZISZ....WIEM ZE PEWNIE BRAKUJE CI PEWNOSCI NA BOISKU, ALE FAKT GDZIE JA MASZ ZBIERAC, SKORO TWOJ "SUPER" TRENER NIE DAJE CI GRAC.NAWET W MECZACH SPARINGOWYCH...A JESLI DAJE TO 5 MIN I ZARAZ CIE ZWALA NA LAWKE, BO NP.POPELNILAS JAKIS BLAD...TO GDZIE MASZ SIE TEGO UCZYC.UWAZAM ZE NAPRAWDE TRENER KUBIAK ROBI DUUUZY BLAD....NIE DAJAC CI GRAC.MINELO POL SEZONU,A TY NIE DOSTALAS SWOJEJ SZANSY....MAM NADZIEJE ZE Z TEGO POWODU SIE NIE ZNIECHECISZ...I DALEJ BEDZIESZ ROBIC TO CO ROBISZ!!!!PAMIETAJ ZE PRZED TOBA KADRA- A LUDZIE Z TAMTAD WIERZA W CIEBIE I ZAPEWNE DADZA CI SZANASE,W POROWNANIU Z TRENEREM KUBIAKIEM.JESZCZE IM POKARZESZ....3MAM MOCNO KCIUKI.POZDROWNIA DLA JUPKI I DLA KIBICOW Z BRZEGU...

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 04 stycznia 2006, 22:32

i BARDZO DOBRZE niech sie nam ogrywa Jupka w kadrze bedzie z niej jeszcze wiele radosci:)
Obrazek

Michał
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Michał » 05 stycznia 2006, 18:41

Gratulacje niech niesie sławe naszej drużynie...i niech zdobywa doświadczenie to jeszcze zaprocentuje....;)

FAN

Postautor: FAN » 07 stycznia 2006, 08:39

Na pocztek gratulacje dla Jupci za powolanie do Kadry.

Jetsem pewnien ze Kubiak tej dziewczynie nie da szansy - juz bylo w Brzegu wile na to przykladow jak mlode zdolen dziewczyny przesiedzialy na lawce - chocby M. Polan Inne uciekly od niego i bardzo dobrze. Pokazcie mi jedna wychowanke trenera Kubiaka - jedna zawodniczke ktora wyszla spod jego skrzydel ???? Nie ma takiej i nie bedzie !!!!
Czlowiek nie ma pojecia o koszykowce. Serdecznie zachecam do poczytania rozmowy z trenerem Maciejewskim z Gorzowa na e - basket.pl - ktory gra praktycznie smaymi wychowankami i mlodymi dziewczynami !!!! Zobaczcie roznice i porownajcie !!! Zawidniczki z talentem nie sa mile widziane u Kubiaka wiecie dlaczego bo lamia jego glupie schematyczne zagrywki przycmiewajac je swoimi indywidualnymi zagraniami.

Zycze Justynie duzo sukcesow w baskecie ale ciezko o nie bedzie w Brzegu a szkoda :((((

Gość

Postautor: Gość » 07 stycznia 2006, 20:41

hej czy moglabym dostac maila do jupy???????????che sie znia pilnie skontaktowac,bylabym wdzieczna,pozdrawiam

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 07 stycznia 2006, 21:31

Anonymous pisze:hej czy moglabym dostac maila do jupy???????????che sie znia pilnie skontaktowac,bylabym wdzieczna,pozdrawiam

oj bedzie trudno ale jak bede mial to z checia uzycze :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 08 stycznia 2006, 08:26

Między Świętami Bożego Narodzenia, a Nowym Rokiem w Łomiankach odbył się turniej, w którym uczestniczyły dwie młodzieżowe reprezentacje Polski (junorki - U-18 i młodzieżówka - U20) oraz juniorki Ukrainy i AZS UW Warszawa. W młodzieżowej reprezentacji Polski zagrała Justyna Daniel z Cukierków.

Zespół U-20, który w zastępstwie Remigiusza Kocia prowadził Roman Skrzecz w pierwszym meczu przegrał ze swoimi młodszymi koleżankami z U-18 60:80. Justyna Daniel w tym meczu zagrała jedynia kilka minut, nie zdobywając punktów. W kolejnym spotkaniu jej drużyna bez jej udziału uległa Ukrainkom 53:59. Zwycięstwo przyszło dopiero w ostatnim spotkaniu z pierwszoligową drużyną z Warszawy. Młodzieżówka wygrała 79:66 i był to najlepszy mecz popularnej "Jupy". Nasza zawodniczka zdobyła w tym meczu 12 punktów. "W naszym zespole zdecydowanie brakowało zgrania - tłumaczy Justyna; spotkałyśmy się dzień przed turniejem i brak zrozumienia szybko wyszedł na boisku. Poza tym nie było naszej podstawowej centerki Magdy Leciejewskiej, co było znacznym osłabieniem, na kolejnych zgrupowaniach na pewno będzie lepiej." Kolejna szansa dla Justyny na grę w kadrze będzie latem. Mamy nadzieję, że zawodniczka ta nie tylko grą w I lidze w MKS Strzelce Opolskie będzie mogła przekonac do siebie trenera reprezentacji.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Wróć do „KS Odra Brzeg”