"Goeteborg 2006"

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Tom
Nowy na forum

"Goeteborg 2006"

Postautor: Tom » 05 stycznia 2006, 11:59

Serdecznie pozdrawiam forumowiczów. :) Chciałebym zainicjować za Wasza zgodą na forum akcję licytacji oryginalnego kalendarza Lotosu Gdynia na 2006 rok z autografami zawodniczek. Proszę Was o to, gdyż ewentualny zysk z tej mini licytacji zostanie przekazany na rzecz akcji "Goeteborg 2006". Ma ona na celu zbiórke funduszy na wyjazd koszykarek rocznika 1993 UKS "Dwunastka" Leszno, na prestiżowy międzynarodowy turniej koszykówki do Goeteborga w Szwecji.
Przepraszam z góry za to że informację o tym umieszczam na forum ale koszty wyjazdu na turniej są tak duże że staramy się szeregiem akcji zdobyć fundusze które pomogą naszym dziewczynom zrealizować swoje marzenie. :!:
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany nabyciem kalendarza, który zostanie przeznaczony przez Lotos Gdynia konkretnie na ten cel prosze o e-maila na jantom5@op.pl. Cena wyjściowa 40 zł... :)
Z góry dziękuję.....!

ani mru mru

Postautor: ani mru mru » 05 stycznia 2006, 12:44

Nie jest o n atki prestizowy, ale bardzo masowy i szybki

Gość

Postautor: Gość » 05 stycznia 2006, 20:36

Do ani mru mru: możesz coś więcej o nim napisać jeżeli tam byłeś. Tom

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 stycznia 2006, 20:43

Bardzo szczytny cel i właściwe miejsce na takie ogłoszenie!!! Mam nadzieję, że ta aukcja cieszyć się będzie powodzeniem! Zachęcam do licytacji!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Tom bis

Postautor: Tom bis » 15 stycznia 2006, 15:06

4 lutego- koszykarskie święto w „Trapezie”!

Serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców basketu i nie tylko, na bardzo ciekawie zapowiadającą się sportową imprezę koszykarską, w sobotę 4.02.2006r. na hali Trapez w Lesznie.

W ten dzień o godzinie 13.00 zostanie rozegrany charytatywny mecz zespołu młodziczek UKS „Dwunastka” Leszno z drużyną
TS Basket Gniezno, a po nim o 15.30 mecz seniorek Duda PWSZ Gąsior Leszno- MUKS Poznań (szlagier pierwszej części sezonu)

Część dochodu z biletów Duda Leszno- MUKS Poznań zostanie przeznaczona na akcję „Goeteborg 2006”. Ma ona na celu zebranie funduszy potrzebnych na wyjazd koszykarskiego zespołu młodziczek UKS „Dwunastka” Leszno, na międzynarodowy turniej do Szwecji. Nasz zespół ma tam reprezentować barwy Leszna i naszego kraju.

W trakcie meczu młodziczek i seniorek odbędzie się też loteria i kwesta, z której dochód będzie przeznaczony na ten sam cel. Głównymi nagrodami w loterii będą kalendarze zespołu Duda PWSZ Gąsior Leszno i Lotosu Gdynia z autografami zawodniczek, szaliki klubowe oraz oryginalna koszulka zespołu Mistrzyń Polski 2005, w której grała Doneeka Hodges, była zawodniczka WNBA (Los Angeles Sparks) Przewidywany jest też pokaz „cheerleaders” i parę innych niespodzianek.

Zapraszamy, więc wszystkich już od 13.00 w sobotę na „Trapez”
i prosimy o wsparcie naszych młodych koszykarek oraz ich starszych koleżanek, głośnym i kulturalnym dopingiem oraz masowym uczestnictwem w loterii, z której dochód idzie na szczytny cel! :)

Tom bis

4 luty

Postautor: Tom bis » 13 lutego 2006, 11:11

Wielkie dzięki dla wszystkich którzy wsparli nasza akcję zbierania funuszy na wyjazd. Mecz się udał wygralismy z zespołem z gniezna prawie 40 pkt i zebralismy kilkaset złotych na wyjazd. znaleźli się tez sponsorzy i wyjazd mamy prawie gotowy :D Trzymajcie za nas kciuki w maju, a jakby ktoś miał jakieś informacje na temat tego cyklicznego turnieju to prosze o wpisy... z góry dziękuję i pozdrawiam fanów żeńskiego basketu z całej Polski!

Balini
Nowy na forum

Postautor: Balini » 13 lutego 2006, 12:39

Jeśli chcesz to mogę Ci dać namiar na kumpli sędziów z okręgu Katowickiego-oni gwiżdżą na tym turnieju już od kilku lat,więc na pewno jeśli będziesz miał jakieś pytania to chętnie pomogą.Wiem że w tym roku też się wybierają.O ile sie nie mylę to również drużyna młodziczek z JAS FBG Sosnowiec wybiera sie na jakiś turniej na skandynawie-ale nie wiem dokładnie czy do Goeteborga-być może się spotkacie,na pewno jadą do Wiednia.Zyczę powodzenia :D
Obrazek

Tom bis

Postautor: Tom bis » 13 lutego 2006, 19:57

wielkie dzieki za odzew daj prosze ten namiar jeżeli możesz, bardzo by mi to pomogło pisz na jantom5@op.pl :D

Wróć do „I/II liga”