Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja mysle ze bylo bardzo fajnie,choc w pierwszej polowie serca podchodzily nam do gardeł,to w 2 polowie bylo cos wspaniałego.Kasiu piekne przechwyty
coraz lepiej,mam nadzieje ze juz niedlugo zobaczymy CIe na meczach seniorek nie jako widza lecz jako zawodniczke na parkiecie
Ogolnie caly skład pokazał co potrafi,z reszta wiedza to CI ktorzy byli na meczu i widac to po wyniku

-
lansior
byłem na meczyku...myślę że dziewczyny na początku wyszły zbyt pewne siebie i to je zgubiło ale co kawrta to lepiej garły i pokazały że Pabianice MUSZĄ wygrywać
kto waszym zdaniem dobrze grał a kto "nie błyszczał"??
-moim zdaniem zagrała dobrze dzisiaj Karolina Przybylska ostatnio siedząca na ławce
-a słabo według mnie zagrała Małgosia Kudłak bo wydaje mi się że tą dziewczynę stać na wiele więcej...
pozdrawiam
-moim zdaniem zagrała dobrze dzisiaj Karolina Przybylska ostatnio siedząca na ławce
-a słabo według mnie zagrała Małgosia Kudłak bo wydaje mi się że tą dziewczynę stać na wiele więcej...
pozdrawiam
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
lansior pisze:byłem na meczyku...myślę że dziewczyny na początku wyszły zbyt pewne siebie i to je zgubiło ale co kawrta to lepiej garły i pokazały że Pabianice MUSZĄ wygrywać![]()
pozdrawiam
Dobrze:Kasia,Marta,Anita
Słado:-------trudno to okreslic
Ja Nie Jestem Od Oceniania
Ale Mi Podobało Się Zagranie Irminy Mazurek W Połowie Czwartej Kwarty Kiedy To Irmina Będąc Pod Koszem Podała Piłkę Za Plecami Nabiegającej Na Kosz Anicie Szemraj A Anita Godnie Zakończyła Akcje Zdobywając Punkty 
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2006, 22:35 przez Ziomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Aż 53 pkt Gali
Poniedziałek, 9 stycznia 2006r.
Niecodziennym wyczynem w meczu juniorek MTK Pabianice popisała się niespełna 16-letnia Ewelina Gala.
Mierząca 189 cm wzrostu zawodniczka zdobyła bowiem aż 53 punkty w meczu pabianiczanek z Jordanem Kraków (wygranym 88:74).
Gala to wicemistrzyni Polski seniorek oraz mistrzyni Europy juniorek w karate. Bez problemu dosięga obręczy kosza. Mamy nadzieję, że młoda zawodniczka będzie się dalej rozwijać i za jakiś czas będzie podporą pabianickiego zespołu.
(bart) - Express Ilustrowany
Niecodziennym wyczynem w meczu juniorek MTK Pabianice popisała się niespełna 16-letnia Ewelina Gala.
Mierząca 189 cm wzrostu zawodniczka zdobyła bowiem aż 53 punkty w meczu pabianiczanek z Jordanem Kraków (wygranym 88:74).
Gala to wicemistrzyni Polski seniorek oraz mistrzyni Europy juniorek w karate. Bez problemu dosięga obręczy kosza. Mamy nadzieję, że młoda zawodniczka będzie się dalej rozwijać i za jakiś czas będzie podporą pabianickiego zespołu.
Wojteg pisze:Aż 53 pkt Gali
Nieźle, nieźle
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
Gość