PZU Polfa Pabianice - Cukierki Odra Brzeg 77:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 09 stycznia 2006, 20:52

Anonymous pisze:Brzeżanie,przepraszam jak źle odmieniłem,ale o co się spierać ???.
Kibice ŁKS-u zawsze przyjeżdżają kibicować swojej drużynie od paru lat do Chełma, i przyjeżdzali też do Lublina. Ale waszych kibiców jakoś nigdy nie widziałem. :P

A to ciekawe, bo parę lat temu, byłem w Chełmie wraz z dwoma kompanami i we trójkę dopingowaliśmy Cukiereczki!

A jeśli nigdy nie widziałeś kibiców brzeskich to zapraszam już w sobotę do Brzegu na mecz Cukierki-Meblotap..
..you got to lose, to know how to win..

Gość

Postautor: Gość » 09 stycznia 2006, 20:57

A to ci dopiro dwoch kibiców ha,ha,ha,ha,ha,ha.Trener i kierownik drużyny.ha,ha,ha. :P :P :P

Gość

Postautor: Gość » 09 stycznia 2006, 20:57

A to ci dopiro dwoch kibiców ha,ha,ha,ha,ha,ha.Trener i kierownik drużyny.ha,ha,ha. :P :P :P

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 09 stycznia 2006, 21:08

to mialo byc smieszne :?:
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 09 stycznia 2006, 21:10

Sory :D :D :D

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 09 stycznia 2006, 22:31

kibice brzegu o jakiegos czasu jezdza do polkowic raz chyba w ok 30os. -podobal mi sie doping:)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 09 stycznia 2006, 22:42

Anonymous pisze:A to ci dopiro dwoch kibiców ha,ha,ha,ha,ha,ha.Trener i kierownik drużyny.ha,ha,ha. :P :P :P

Cieszę się, że się cieszysz :lol: jak to niewiele brakuje by rozbawić dziecko :wink:

ps. pewnie z zaproszenia do Brzegu nie skorzystasz.. :cry: :? :lol:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 stycznia 2006, 23:44

19andrew81 pisze:Dodam tylko dla kibiców ŁKS-u że z tych samych piłkarskich powodów nie zjawiamy się licznie,prawie w ogóle u was na meczach.Niestety jest to przykre ale cóż zrobić może powoli będzie się to zmieniać.Życze tego Wam i nam.

i nawzajem.
Mecze, choćby z nawet garstką (ale nie cichociemną) kibiców gości zyskują wprost nieproporcjonalnie na atrakcyjności - to jak nakręcanie spirali (jeszcze nigdy tak wielu nie zostało zagłuszonych przez tak nielicznych... :wink: ), z nudnego meczyska wychodzi czasem super widowisko.
Brzeg jest jedyną halą PLKK na której nie byłem (aż dziwne) i mam nadzieję być tym razem - czego i "pretorianom" w odniesieniu do ŁKS życzę.

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 10 stycznia 2006, 10:27

MARIO pisze:
Anonymous pisze:A to ci dopiro dwoch kibiców ha,ha,ha,ha,ha,ha.Trener i kierownik drużyny.ha,ha,ha. :P :P :P

Cieszę się, że się cieszysz :lol: jak to niewiele brakuje by rozbawić dziecko :wink:

ja bym sie cieszyl jakby przyjechali do nas kibice ccc lubie takie sytuacje :twisted:
Obrazek

klm

Postautor: klm » 10 stycznia 2006, 14:22

witam
czy moge prosić o linka do pełnych statystyk z meczu odra - polfa? lub info gdzie znajde? ojciec nie daje mi spokoju, poratujcie :)
z góry dzieki
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 10 stycznia 2006, 15:25

klm pisze:witam
czy moge prosić o linka do pełnych statystyk z meczu odra - polfa? lub info gdzie znajde? ojciec nie daje mi spokoju, poratujcie :)
z góry dzieki
pozdrawiam

Prosze bardzo :wink:

http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK5&m=60
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 stycznia 2006, 16:09

Piotro pisze:
MARIO pisze:

ja bym sie cieszyl jakby przyjechali do nas kibice ccc lubie takie sytuacje :twisted:

juz bylismy u was okolo 50os z tego 50% piknik party;] i moze was zaskoczymy w tym sezonie w brzegu ale to nic pewnego:P
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 10 stycznia 2006, 16:18

ginda pisze:
Piotro pisze:
MARIO pisze:

juz bylismy u was okolo 50os z tego 50% piknik party;] i moze was zaskoczymy w tym sezonie w brzegu ale to nic pewnego:P

Gorąco i serdecznie zapraszamy ;) Tylko przyjedżcie jakąs fajna ekipa bo ostanio średnia wieku 70 lat
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 stycznia 2006, 16:28

70lat srednia ?ja mialem wtedy 15lat+2 czy trzech kolegow z klasy, z pietnastu 14latkow, okolo 2, 17latkow i jeszcze kilku mlodych-reszta pruchniaki od 40 do 65 lat.
oczywiscie dobrze nie pamietam
Ps wiem ze miales na mysli ze bylo duzo starszych osob ale bez przesady.
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 stycznia 2006, 17:22

kłopotem w tym roku moze byc jedynie termin. mimo iz sobota, to nie za abrdzo moze on pasowac. otoz w ową sobotrę są ferie i zapewne wiele osób gdzies wyjedzie .. zanosi się, ze w tym i ja :? Mam andzieje, ze zawitamy w sporej ekipie do Brzegu. Jak juz wspomniał Ginda - fajnie sie zapowiada, ale zobaczymy.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”