BRZESCY KIBICE

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 28 grudnia 2005, 09:41

Heja tam Brzeg?? Bedziecie na meczu w P-ce??
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 28 grudnia 2005, 10:51

Jak na razie to nie wiadomo , ale wszystko sie wyjaśni po sylwestrze :( Pozdro i wszystkiego naj w nowym roku

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 28 grudnia 2005, 18:47

Trzeba czekać na powrót mlodego ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 28 grudnia 2005, 19:37

Czekamy-jestescie mile widziani :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Saphira
Nowy na forum

Postautor: Saphira » 02 stycznia 2006, 18:43

A ilu was bedzie??
Saphira-Legenda zyje!!

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 03 stycznia 2006, 15:56

Narazje nic niewiadomo co do wyjazdu jeszcze wszytko powinno zostać wyjasnione na dniach pozdrawiam ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 08 stycznia 2006, 11:10

Nie jesteśmy najlepszymi kibicami kobiecej koszykówki?
Obrazek

Człowiek widmo

Postautor: Człowiek widmo » 10 stycznia 2006, 17:55

Powiem wam tak Brzescy kibice nie są żli :o ale nie które osoby mnie denerwują bo ja nie chodze pierwszy ani drugi rok na mecze tylko już prawie 20 lat i nie pamietam takiego czegoś jak teraz żeby na wyjazdy jezdziły osoby które chodzą od nie dawna i żeby tak jak teraz rządził całym tym klubem koleś który chodzi od roku na kosza !!!On ma być oddany to co ja mam powiedzieć jak ja chodze od kolo 10 lat jeszcze nie było nawet Cukierków tylko jeszcze KAMA i STAL była 1 liga a nie ekstraklasa i opuściłem przez ten czas ja wiem kolo 10 meczyi zawsze dopingowałem swojej drużynie!! Teraz na trybunach nie widać żeby ludzie się bawili teraz tylko krzyczą wyzywaja i klaskają!!Niedawno jeszcze jak był Andrzej to było coś były ze dwa małe bębenki i było napewno głosniej niż teraz!!Wtedy ludzie na meczach się bawili Andrzej rozkręcał cała ekipe 8) !!Myśle że nie które osoby się zmienią bo widze że teraz na tym forum piszą osoby które nie chodzą od dawna na mecze i myślą że są zajebiści!! :P Jeszcze chciałem dodać zajebiście się zachowaliście w Brzegu jak było chyba 3 kibiców z Pabianic i nie wiem kto ale chyba ze 2 osoby sie z nimi przywitali Kaziu i jeszcze ktoś ale to nie ważne nawet nie krzykneliście Włokniarz!! POZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA był bedzie jest zawsze MRKS!! Teraz od nie dawna opuszczam mecze nie stety taka praca ale jak mam wolne zawsze jestem!! Weżcie sie za siebie jak wy to mówicie pretorianie!!

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 10 stycznia 2006, 18:01

no ja nie chodze na kosza od 10 lat bo jestem za mlody, ale nie zgodze sie z tym zebym sie nie bawil na meczu... moja ekipa zawsze jest glosna i obok klubu kibica zawsze jestesmy glosni momentami nawet glosniejsi ale nie o to chodzi kibiujemy razem :!: i nigdy nie slyszalem od moich kolegow czy kolezanek ktore byly ze nami na meczu zeby sie nudzily czy slabo bawily... POZDRO :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 10 stycznia 2006, 20:02

[quote=" Teraz na trybunach nie widać żeby ludzie się bawili teraz tylko krzyczą wyzywaja i klaskają!![/quote]

Bez sensu człowieku o co Ci chodzi :?: Za twoich czasów doping był tak genialny jak mówisz :?: Nie było wyzywania :?: Nie wierze :!: Działy sie rzeczy nawet gorsze ale takie były czasy :!: Wiem to z pierwszej reki :!: Nie było klaskania i krzyczenia :?: Współczuje braku zmysłów :!: Ja znam inne opowieści sam tego nie widziałem bo za młody byłem :!: A jeśli chodzi o zabawe to nie widziałes chyba nic :!: Każdy wyjazd jest jak święto każdy mecz jest dla nas radością :!: A czy to nasza wina że nie ma nikogo ze starej gwardi :?: Chętnie posłuchaliśmy kogoś doświadczonego który wniósłby coś od siebie :!: Następnym razem sie przedstaw tak wogóle :!: Jeśli ci chodzi o to aby w Brzegu nie było dopingu prosze bardzo :!: Zajmij nasze miejsce :!: Albo się przyłącz :!: Jak wolisz :!: Bo takie komentarze typu "Poprawcie sie..."są bez sensu :!: Ja wiem że to jest źle,że młodzi ludzie mówia że są oddani klubowi że woóle ośmielili sie kibicować :!: Przykro mi taka jest kolej rzeczy :!: Nic z tym nie zrobisz :!: Więc albo się przyłącz albo nie wyjeżdżaj z takimi postami :!: Bo to w niczym nie pomoże :!: Co do kibiców Włókniarza to my nie możemy ich znać :!: To byli ludzie których widzieliśmy po raz pierwszy i nikomu nie przyszło na mysl że sa z Pabianic :!: Mógł ktoś podejść i powiedziec nam kto to jest i wogóle a nie rzucac tylko kłody pod nogi :!: :!: Mimo twoich słów i tak Cie pozdrawiam :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 10 stycznia 2006, 21:08

no i widze ze pod impulsem czlowiek potrafi takze napisac madrze bez bluzgow :!: :wink: pozdro dla was obu
Obrazek

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 10 stycznia 2006, 22:09

SORKI ALE MUSZE CI POWIEDZOEĆ ZE TEZ JUZ CHODZE ŁADNYCH PARĘ LAT NA NASZE DZIEWCZYNY ZACZĄŁEM OD MOMENTU KIEDY TO CHYBA WALCZYLIŚMY Z WIDZEWEM O WEJSCIE DO EKSTRAKLASY I TEZ PAMIETAM KIEDY TO ANDRZEJ PROWADZIL DOPING I MASZ RACJE ZABAWA BYLA WTEDY ŚWIETNA ALE UWIERZ MI TERAZ TEŻ JEST SUPER A CO DO WYZYWANIA WTEDY TO TEZ BYŁO I NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ŻE OSOBA KTÓRA CHODZI OD ROKU NIE MOZE ZAJAĆ SIĘ DOPINGIEM BO TEN OSOBNIK DLA PRZYJACIÓŁ MŁODY WKŁADA NAPRAWDE WILE WYSIŁKU ZEBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I NASZ DOPING BYŁ TAK DOBRY JAKI TERAZ JEST. NA POTWIERDZENIE MOICH SŁÓW TO MY WYGRALISMY W ZESZŁYM SEZONIE KONKURS NA NAJLEPSZYCH KIBICÓW. WIĘC UWAZAM ŻE TROCHE POSPIESZYŁEŚ SIĘ ZE SWOIMI OPINIAMI I NIE DOKOŃCA JE PRZEMYŚLAŁEŚ ALE ROZUMIEM MASZ PRAWO DO WYPOWIEDZENIA SWOJEJ OPINI JAK KAŻDY A JA MAM PRAWO SIĘ Z NIĄ NIEZGODZIĆ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Adam
Żak

Postautor: Adam » 11 stycznia 2006, 00:02

Człowiek widmo pisze:Powiem wam tak Brzescy kibice nie są żli :o ale nie które osoby mnie denerwują bo ja nie chodze pierwszy ani drugi rok na mecze tylko już prawie 20 lat i nie pamietam takiego czegoś jak teraz żeby na wyjazdy jezdziły osoby które chodzą od nie dawna i żeby tak jak teraz rządził całym tym klubem koleś który chodzi od roku na kosza !!!On ma być oddany to co ja mam powiedzieć jak ja chodze od kolo 10 lat jeszcze nie było nawet Cukierków tylko jeszcze KAMA i STAL była 1 liga a nie ekstraklasa i opuściłem przez ten czas ja wiem kolo 10 meczyi zawsze dopingowałem swojej drużynie!! Teraz na trybunach nie widać żeby ludzie się bawili teraz tylko krzyczą wyzywaja i klaskają!!Niedawno jeszcze jak był Andrzej to było coś były ze dwa małe bębenki i było napewno głosniej niż teraz!!Wtedy ludzie na meczach się bawili Andrzej rozkręcał cała ekipe 8) !!Myśle że nie które osoby się zmienią bo widze że teraz na tym forum piszą osoby które nie chodzą od dawna na mecze i myślą że są zajebiści!! :P Jeszcze chciałem dodać zajebiście się zachowaliście w Brzegu jak było chyba 3 kibiców z Pabianic i nie wiem kto ale chyba ze 2 osoby sie z nimi przywitali Kaziu i jeszcze ktoś ale to nie ważne nawet nie krzykneliście Włokniarz!! POZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA był bedzie jest zawsze MRKS!! Teraz od nie dawna opuszczam mecze nie stety taka praca ale jak mam wolne zawsze jestem!! Weżcie sie za siebie jak wy to mówicie pretorianie!!

Hmm... Pewnie dostanę reprymendę, że jako spiknikowaciały kibic wypowiadam się w sprawach stricte kibicowskich, ale tak mnie naszło po przeczytaniu tego postu.

Po pierwsze - zdecyduj się czy chodzisz od 20 czy 10 lat :shock: Można mieć problemy z pamięcią, ale żeby nie być pewnym czy chodzi się na mecze od 1986 czy 1996 to lekka przesada :lol: Poza tym 10 lat temu nie było ani Stali, ani Kamy, ani 1. ligi.

widze że teraz na tym forum piszą osoby które nie chodzą od dawna na mecze i myślą że są zajebiści!

hehe... czyli jak ktoś chodzi dłużej niż Młody czy inni na mecze, to jest zajebisty? :lol: :lol: :lol: Normalnie to trzeba zapamiętać :lol: A tak na poważnie, to może Młody się wypowie i inni, którzy dopingują koszykarki od jednego, dwóch, trzech lat - jesteście zajebiści, panowie? :lol:

" nie pamietam takiego czegoś jak teraz żeby na wyjazdy jezdziły osoby które chodzą od nie dawna i żeby tak jak teraz rządził całym tym klubem koleś który chodzi od roku na kosza"

Masz wyraźny żal, że mimo twojego stażu kibice nie biorą cię na wyjazdy i "nie rządzisz klubem". Myślałem, że wiesz, ale kiedyś nie było czegoś takiego jak wyjazdy z koszykarkami, czy małe, kilkuosobowe busiki. Jeżeli był wyjazd, to jechali wszyscy autobusem albo pociągiem. Nie ważne było czy ktoś chodzi na mecze rok, dwa czy 10 (lub 20 :lol: ) Mimo wszystko nie dziwie ci się - masz prawo mieć żal, ale pomyśl, czy nie powinieneś mieć żalu do samego siebie? Może nie miałeś dostatecznie dużo charyzmy, albo chęci, żeby ktoś poszedł za tobą? Albo przespałeś trochę czasu, tego, w którym pojawili się właśnie ci "młodzi"?

Ja dopingowałem ten klub przez kilka lat, wspominam ten czas dobrze. Tak samo czas, w którym obsługiwałem jeden z tych małych bębenków przy Andrzeju (nawiasem mówiąc on w ciągu meczu więcej razy bluzgał niż teraz wszyscy Pretorianie przez cały sezon:)), i później starając się utrzymywać doping jak on sobie olał i zniknęli jego ludzie. Z tamtego okresu nauczyłem się, że nie ważny jest staż, wiek czy cokolwiek innego. Liczy się zaangażowanie. Jeżeli teraz na trybunach siedzi Młody i jego kumple, wsparty przez Andrew i innych, starszych stażem, jestem spokojny o doping.

A co ty robisz? Kreujesz się tutaj na frustrata skrzywdzonego przez Młodego i innych chłopaków, niewiele młodszych od siebie. Jeżeli faktycznie jest tak źle jak uważasz to podaj jakieś rozwiązania, propozycje, żeby było im lepiej. Może chciałbyś ich poprowadzić? Nie sądzę, żeby ktoś musiał ich prowadzić, albo oni chcieli być prowadzeni. To nie jest Green Street Hooligans (polecam :wink: ) Powinieneś to wiedzieć. Nie wiem, może chodzi ci o te wyjazdy? Niestety mam teraz małe pojęcie jak to się odbywa. Wiem, że jeszcze niedawno było tak, że wystarczyło po prostu dobrze dopingować, żeby jechać na wyjazd. Jeżeli chodzi ci o coś jeszcze innego - może weź dwa głębokie wdechy i nakreśl to tutaj, bez nerwów.

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 11 stycznia 2006, 12:07

Adam pisze:
Człowiek widmo pisze:Powiem wam tak Brzescy kibice nie są żli :o ale nie które osoby mnie denerwują bo ja nie chodze pierwszy ani drugi rok na mecze tylko już prawie 20 lat i nie pamietam takiego czegoś jak teraz żeby na wyjazdy jezdziły osoby które chodzą od nie dawna i żeby tak jak teraz rządził całym tym klubem koleś który chodzi od roku na kosza !!!On ma być oddany to co ja mam powiedzieć jak ja chodze od kolo 10 lat jeszcze nie było nawet Cukierków tylko jeszcze KAMA i STAL była 1 liga a nie ekstraklasa i opuściłem przez ten czas ja wiem kolo 10 meczyi zawsze dopingowałem swojej drużynie!! Teraz na trybunach nie widać żeby ludzie się bawili teraz tylko krzyczą wyzywaja i klaskają!!Niedawno jeszcze jak był Andrzej to było coś były ze dwa małe bębenki i było napewno głosniej niż teraz!!Wtedy ludzie na meczach się bawili Andrzej rozkręcał cała ekipe 8) !!Myśle że nie które osoby się zmienią bo widze że teraz na tym forum piszą osoby które nie chodzą od dawna na mecze i myślą że są zajebiści!! :P Jeszcze chciałem dodać zajebiście się zachowaliście w Brzegu jak było chyba 3 kibiców z Pabianic i nie wiem kto ale chyba ze 2 osoby sie z nimi przywitali Kaziu i jeszcze ktoś ale to nie ważne nawet nie krzykneliście Włokniarz!! POZDROWIENIA DLA WŁOKNIARZA był bedzie jest zawsze MRKS!! Teraz od nie dawna opuszczam mecze nie stety taka praca ale jak mam wolne zawsze jestem!! Weżcie sie za siebie jak wy to mówicie pretorianie!!

Hmm... Pewnie dostanę reprymendę, że jako spiknikowaciały kibic wypowiadam się w sprawach stricte kibicowskich, ale tak mnie naszło po przeczytaniu tego postu.

Po pierwsze - zdecyduj się czy chodzisz od 20 czy 10 lat :shock: Można mieć problemy z pamięcią, ale żeby nie być pewnym czy chodzi się na mecze od 1986 czy 1996 to lekka przesada :lol: Poza tym 10 lat temu nie było ani Stali, ani Kamy, ani 1. ligi.

widze że teraz na tym forum piszą osoby które nie chodzą od dawna na mecze i myślą że są zajebiści!

hehe... czyli jak ktoś chodzi dłużej niż Młody czy inni na mecze, to jest zajebisty? :lol: :lol: :lol: Normalnie to trzeba zapamiętać :lol: A tak na poważnie, to może Młody się wypowie i inni, którzy dopingują koszykarki od jednego, dwóch, trzech lat - jesteście zajebiści, panowie? :lol:

" nie pamietam takiego czegoś jak teraz żeby na wyjazdy jezdziły osoby które chodzą od nie dawna i żeby tak jak teraz rządził całym tym klubem koleś który chodzi od roku na kosza"

Masz wyraźny żal, że mimo twojego stażu kibice nie biorą cię na wyjazdy i "nie rządzisz klubem". Myślałem, że wiesz, ale kiedyś nie było czegoś takiego jak wyjazdy z koszykarkami, czy małe, kilkuosobowe busiki. Jeżeli był wyjazd, to jechali wszyscy autobusem albo pociągiem. Nie ważne było czy ktoś chodzi na mecze rok, dwa czy 10 (lub 20 :lol: ) Mimo wszystko nie dziwie ci się - masz prawo mieć żal, ale pomyśl, czy nie powinieneś mieć żalu do samego siebie? Może nie miałeś dostatecznie dużo charyzmy, albo chęci, żeby ktoś poszedł za tobą? Albo przespałeś trochę czasu, tego, w którym pojawili się właśnie ci "młodzi"?

Ja dopingowałem ten klub przez kilka lat, wspominam ten czas dobrze. Tak samo czas, w którym obsługiwałem jeden z tych małych bębenków przy Andrzeju (nawiasem mówiąc on w ciągu meczu więcej razy bluzgał niż teraz wszyscy Pretorianie przez cały sezon:)), i później starając się utrzymywać doping jak on sobie olał i zniknęli jego ludzie. Z tamtego okresu nauczyłem się, że nie ważny jest staż, wiek czy cokolwiek innego. Liczy się zaangażowanie. Jeżeli teraz na trybunach siedzi Młody i jego kumple, wsparty przez Andrew i innych, starszych stażem, jestem spokojny o doping.

A co ty robisz? Kreujesz się tutaj na frustrata skrzywdzonego przez Młodego i innych chłopaków, niewiele młodszych od siebie. Jeżeli faktycznie jest tak źle jak uważasz to podaj jakieś rozwiązania, propozycje, żeby było im lepiej. Może chciałbyś ich poprowadzić? Nie sądzę, żeby ktoś musiał ich prowadzić, albo oni chcieli być prowadzeni. To nie jest Green Street Hooligans (polecam :wink: ) Powinieneś to wiedzieć. Nie wiem, może chodzi ci o te wyjazdy? Niestety mam teraz małe pojęcie jak to się odbywa. Wiem, że jeszcze niedawno było tak, że wystarczyło po prostu dobrze dopingować, żeby jechać na wyjazd. Jeżeli chodzi ci o coś jeszcze innego - może weź dwa głębokie wdechy i nakreśl to tutaj, bez nerwów.

Adam mądre słowa popieram ;)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 11 stycznia 2006, 14:05

a teraz ja mam pytanie do Młodego: Jak to sie stało, że to ty akurat prowadzisz doping :?: Dla wyjasnienia doping mi sie podoba i sam was wspomagam :D
Obrazek

Wróć do „KS Odra Brzeg”