Hala AZSu Poznań - konieczne zmiany
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:ginda pisze:Poznaniacy potrafia zrobic najlepsza oprawe w ORANGE "ekstra"klasie.
a zgadza sie![]()
a bylbym tez szczesliwy, gdyby choc 10% ludzi z Kolejorza przyszlo do Areny czasem......
10% ale gdy jest mecz P-Ń----LEGIA i 26tys. luda hehe czyli wiecej niz polkowice:P ja mialem okazje byc na meczu Kolejorza gdy bylo tylko 3tys.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
Jeżeli mogę coś powiedzieć. Takie ciągłe latanie po salach niczemu i nikomu nie służy. To wina działączy ,że AZS gra w Arenie. I pytanie co dalej? Suchy Las? Drużyna ,to nie tylko mecze ,ale też treningi więc można zapomnieć o tej opcji. Chwiałka? 250 osób. Przy dobrym meczu, przy lepszym sezonie ludzie zostają za drzwiami. Wiadomo ,że ok 50 miejsc zostaje dla znajomych, dziennikarzy itd. I co? Znowu szukanie sali na 1 mecz? Więc jaka odp? Nie wiem. Ale Olimpia ma swoją salę i niech tak zostanie. AZS też ją miał.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Piotro pisze:i tak macie szczescie z w Poznaniu jest kilka hal.... przynajmniej jest z vzego wybierac bo od przybytku glowa nie boli
duzo hal a nie ma gdzie grac bo wszystkie zajete:( z tego co wiem
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
Najpierw wypadałoby abys Ty poszedł wkońcu z Nami na Kolejorza....To może wtedy i inni z Kolejorza przyjdą do Nas.....PozdroMytek pisze:ginda pisze:Poznaniacy potrafia zrobic najlepsza oprawe w ORANGE "ekstra"klasie.
a zgadza sie![]()
a bylbym tez szczesliwy, gdyby choc 10% ludzi z Kolejorza przyszlo do Areny czasem......