OLIMPIA POZNAŃ - MUKS Poznań (juniorki starsze) 88:61

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

lecia

Postautor: lecia » 12 stycznia 2006, 14:06

Anonymous pisze:Wielkie gratki za wygrany mecz dziewczyny !!! Oby tak dalej.Zycze powodzenia w Lesznie.Serdeczne pozdrowienia dla Trenerow,dziewczyn i kibicow z Poznania (tych z Olimpii hehe ) ;-)

yyyy sorki,zapomnialam sie podpisac ;-)heh jeszcze raz pozdr' :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 stycznia 2006, 14:13

lecia pisze:
Anonymous pisze:Wielkie gratki za wygrany mecz dziewczyny !!! Oby tak dalej.Zycze powodzenia w Lesznie.Serdeczne pozdrowienia dla Trenerow,dziewczyn i kibicow z Poznania (tych z Olimpii hehe ) ;-)

yyyy sorki,zapomnialam sie podpisac ;-)heh jeszcze raz pozdr' :)

:lol: I tak wiedziałem, że to Ty ;) Jednak mało osób nad morzem trzyma kciuki za dziewczyny z Olimpii... hihihi... Lecia wpadnij nam pomóc w Lesznie - strój zawsze czeka;) Pozdrowionka i POWODZENIA!!!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 12 stycznia 2006, 14:21

Seba pisze:...

I jeszcze kwestia formalna - od dziś dodany został trzeci "Modelarz" (hihi) do Podforum Olimpii... powodem jest zalatanie obu pełniących już te funkcję i koniecznością ściślejszego pilnowania porządku na KKForum! Bury wielkie GRATULACJE!!! :P

Pozdrowionka!!!

NA LESZNOOOOOOOOOOOOOO.... hihi

Wielkie dzieki, mam nadzieje, ze uda mi sie pelnic ta role z godnoscia!!

Wielkie dzieki Dziewczyny za mecz, był bardzo udany, mam nadzieje, ze uda mi sie dopingowac was w niedziele, bede sie ostro staral, bo jeszcze nie wiem jak to z tym wszystkim bedzie...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 stycznia 2006, 17:04

Pisząc o meczu trzeba jeszcze dodać, że wystąpiliśmy wczoraj w składzie z ubiegłego, tak udanego, sezonu... czyli skład juniorski + trzy koszykarki z rocznika 87, które w tym roku zakończyły wiek juniorki. Zabrakło najstarszych - chorej Ani Urban (szybkiego powrotu do zdrowia!!!) i ściemnionej przez MUKSa Alicji Szarowskiej... o której już wspomniał Zołnierz... ja też wykropkuję to, co sądzę o tej Pani... (.... .... ... ... ...)... Warta jest Jabłońskiego, Szwarca i ich metod! Działania zresztą te nie da się inaczej nazwać jak ŻENUJĄCE! Próby osłabiania kilka dni przed meczem zespołu rywala przez wciskanie kitów zawodniczce, która im jest potrzebna jak dziura w moście, a w obliczu planów ekstraklasowych za rok pograłaby sobie na flecie co najwyżej, kolejny raz dają dowód tych "starań o dobro poznańskiej koszkówki"... tylko, że tym razem panowie działacze MUKSA "zapomnieli" ponoć powiedzieć ściemniając zawodniczkę, że w tym sezonie już by sobie mogła pooglądać koszykówkę jedynie w telewizji, bo grać by nie mogła (swoją drogą dziwię się naiwnosci studentki bądz co bądz renomowanej poznańskiej uczelni :roll: ). Wczoraj więc Pani Szanowna Alicja Szarowska nie zagrała, a decyzja, czy dziewczyny ufają jeszcze komuś, kto ich tak wystawił w przeddzień super waznego meczu i czy chcą ponownie ją przyjąć do zespołu, spoczywa teraz w rękach Pani Kapitan Olimpii i pozostałych koszykarek. W meczu z MUKSem pokazały one raz jeszcze, że stanowią naprawdę bardzo silny zespół i tylko trzeba WIARY we własne siły!!!

Dodać też trzeba, że w przerwie wspaniały trener rywalek, szanowany powszechnie w całym kraju już prawie, oznajmił, że cytuję: "on dziś tę Olimpię rozjebie, a te flagi mistrzostw Polski ze ścian pozabiera ze sobą!"... no cóż... pogratulować tylko tego "rozjebania"... pewien okres meczu (środkowy) zakończył się wynikiem bodajże 42:6 dla Olimpii... pan trener gości był więc naprawdę bliskooooooo spełnienia grózb!;)

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 12 stycznia 2006, 20:47

Gratulacje dla Olimpii! Powodzenia w dalszych meczach. Mam nadzieje,ze spotkamy sie w MP juniorek starszych, oczywiscie w finale :), Pozdrowienia

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 12 stycznia 2006, 20:56

Ajjj przylaczam sie do gratulacji :D lalala no ale Moja 2-jko... na finale musimy przyjechac z naszym KK :D
Pozdrawiam ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Bartek Slominski

Postautor: Bartek Slominski » 12 stycznia 2006, 21:29

Gratulacje dla dziewczyn, trenera i kibicow. Mam nadzieje ze sie spotkamy w finalach.Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 stycznia 2006, 22:38

Seba pisze: ....Wczoraj więc Pani Szanowna Alicja Szarowska nie zagrała, a decyzja, czy dziewczyny ufają jeszcze komuś, kto ich tak wystawił w przeddzień super waznego meczu i czy chcą ponownie ją przyjąć do zespołu, spoczywa teraz w rękach Pani Kapitan Olimpii i pozostałych koszykarek. ....

Dodać też trzeba, że w przerwie wspaniały trener rywalek, szanowany powszechnie w całym kraju już prawie, oznajmił, że cytuję: "on dziś tę Olimpię rozjebie, a te flagi mistrzostw Polski ze ścian pozabiera ze sobą!"... no cóż... pogratulować tylko tego "rozjebania"... pewien okres meczu (środkowy) zakończył się wynikiem bodajże 42:6 dla Olimpii... pan trener gości był więc naprawdę bliskooooooo spełnienia grózb!;)

więc tak:

1) GRATULUJE pokonania MUKSa(czy tam MUKSu - jeden pies :P )

2) kiedy był ten mecz :!: :?: :shock:

3) o co chodzi z Alicją Szarowską? pan J. probował lub probuje ja sciagnac do swojego klubu???? :shock:

4) krotki komentarz do podkeslonego: " :lol: :lol: :lol: :lol: "

zaskakujacy ten powrot po urlopie :lol: :wink:
reloaded :]

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 12 stycznia 2006, 23:23

Jak dla mnie ,to pani Sz. ma zamkniętą drogę i w AZSie i w Olimpii. Która następna? Tyle lat mija działalności tej tróki z MUKSa a jak naiwne sieją tak sieją. Czy któryś gracz przy panu J. zrobił karierę? Za to znam grajków którzy dziś w pewnym zespole który gra w eurolidze a jeszcze 2-3 sezony temu grały w Olimpii....... Nawine i głupiutkje są te panny. Oczywiście te które tam poszły. Nie wspominam o rodzicach, którzy podpisują kontrakty za dzieci( mniemam ,że tak jest) i tolerują ,że jakiś facet w szatni wyzywa je od najgorszych. Pozdro dla DRAXa.

mytek niezalog.

Postautor: mytek niezalog. » 13 stycznia 2006, 00:13

hmmm... w Olimpii to nie wiem, a w AZSie.....to tez nie wiem :shock: :? mi tam obojetnie :P a co zrobi Klepka tez nie wiem.... ale sam fakt mnie zdziwił, i to srogo :shock: No ale w sumie to po co panu J. pani Sz.? (oprocz oczywistego powodu - oslabic Olimpie) :?:

Gość

Postautor: Gość » 13 stycznia 2006, 00:47

Po nic! Chciał zrobićź ferment przed meczem i tyle. Czy panna Sz. to jest grajek na ekstraklase? Nie. A w I lidze i tak by nie mogła grać. I on o tym wiedział,ale dał ciała bo reszta się zmobilizowała i pokazała mu gdzie jest najlepsza szkoła gry w koszykówkę. W Olimpii! Przecież w lidze tez ledwo wygrał a miał jeszcze Dzidę (co to za radość grać w tej lidze mając za przeciwnika......) i ...... (wiemy kogo). Chciał zrobić smrodu i tyle. A Ona zamiast pogadać z kimś kto zna przepisy transferowe najpierw......... Mniejsza z nią. Niech dziewczyny decydują co z nią. Ja z nią szatni nie będę dzielił. Moja radość wynika z prostej sprawy. Wygrała Olimpia Poznań. Za przeciwnika miała zespół który tworzyły w jakieś części byłe Olimpijki,które zbłądziły w życiu. I może awansują do ekstraklasy? Ale dostały takiego kopa, że teraz w domu się zastanawiają czy dobrze zrobiły. Jedno jest pewne. Czy MUKS awansuje czy nie pan J. będzie miał zespół w ekstraklasie. najwyżej przejmie AZS. Zostawi część nazwy i będzie dumny ,że to że Poznań ma drużynę w ekstraklasie to jego zasługa. To on ją uratował. Ale będzie miał problem. Jaki? nadal kibicować mu będą kadetki (kara musi być). I......... Jak zobaczy w kalendarz,że ma mecz z Olimpią (Cudak>Idczak>Rafałowicz>Pacyńska>Kalka>Pacyńska>Iwanowska> Kalka>Najtkowska>Budeń>Nieć>Białasik>.......>kibice) to znowu będzie............. NIE!!!!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 stycznia 2006, 05:24

Myślę, że koniec tematu p. Sz. ... decyzja dziewczyn, czy będą jeszcze w stanie jej zaufać... nawet jeśli tak, to nieobecni nie mają racji i po znakomitym występie całego zespołu w środę p. Sz. będzie musiała tak na treningach z Olimpią, jak i podczas meczy, BAAAAARDZO MOCNO się starać, by pokazać, że zasługuję, by zabierać czas na boisku, choćby i marną minutę, którejś ze Zwycięższczyń!!!

Co do MUKSa i trenera J. ...prawda jest taka, że w żaden sposób nie potrafi przeskoczyć poziomu sportowego grupy wyuczonej przez trenera Cudaka - od rocznika 86 w dół... nie pomaga podbieranie zawodniczek (w ostatnim czasie m.in. Nawrotek, Durak, Ignasiak), nie pomaga robienie zamieszania, ściemnianie i zabiegi podobne do tych w przypadku p. Sz... przy każdym spotkaniu tych grup (bez grającej 35 minut mistrzyni Europy) MUKS dostaje w d... Słyszałem już wiele teorii o wieeeelkich postępach tej czy tamtej, wyniki i postawa na boisku świadczą jednak wyraznie moim zdaniem, kto rozwija się lepiej! A zwłaszcza kto tworzy o wiele lepszy zespół!!! Choć czasem przychodzą chwilę zwątpienia, czasem to wszystko wygląda na troszeczkę bezsensu, czasem jest ciężko... ale taki mecz, jak środowy pokazuje najdobitniej, że trzeba WIERZYĆ!!! ... pokazuje, że WARTO pracować na treningach i ufać trenerowi, choć czasem może się wydawać, że nasze własne pomysły muszą przecież być mądrzejsze;) Warto też, by w końcu ktoś pomógł temu zespołowi się rozwijać jeszcze pełniej... aż do ekstraklasy! Bo te dziewczyny stać, by własnymi siłami za kilka lat powalczyć najpierw o awans, a potem z najlepszymi o najwyższe cele! I prawda jest też taka, że to ICH zespół... tych wszystkich dziewczyn, które od kilku lat go tworzą, budują, wspólnie pracują... W przypadku rywala środowego, gdy przejmie on miejsce w ekstraklasie, ile tych zawodniczek, które obecnie grają, będzie grała nadal? Jedna, może dwie... reszta...no cóż... murzyn zrobił swoje...

POWODZENIA w Lesznie!!!!:))))

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 16 stycznia 2006, 08:32

Dzisiaj rewanż na chwiałce o 14, z tego co udało mi sie ustalic :D to powinienem pomimo poczatkowych trudnosci dotrzec na ten mecz. Pozdrowionka i do boju dziewczyny!
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Gość

Postautor: Gość » 19 stycznia 2006, 23:45

Tak naprawde zupełnie jest mi to obojętne co tutaj wypisujecie bo wiem ze te oceny i komentarze w stosunku do mojej osoby są nieobiektywne a co wiecej zupełnie niezgodne z prawdą. A jedyną rzeczą ktora jest zenująca i dziecinna jest wasze zachowanie czyli obrazanie kogos kogo wogole nie znacie. Czy kiedykolwiek zamieniliscie ze mna choćby słowo?chyba odpowiedź jest jasna. Ja nie mam w zwyczaju oceniania osób ktorych nie znam a zwłaszcza w tak negatywny sposób. Znam swoją wartosc a Wy probujecie ją umniejszac bo tak wam jest wygodnie. Obrazac w taki sposób mozecie ludzi ktorzy rzeczywiscie na to zasłużyli a ja sobie tego nie zycze i tyle. Ja was nie obrazam mimo ze moglabym po tym jak niesprawiedliwie i chamsko sie wypowiedzieliscie na moj temat. Przyjeliscie tylko swoj punkt widzenia a tak naprawde nie macie zielonego pojecia jak wyglądała cała sytuacja. W tej sytuacji rzeczą głupiutką i naiwną jest widzenie tylko jednej strony medalu. Tak naprawde nie chcecie zobaczyc drugiej bo pewnie troche byscie sie przestraszyli ze wiele rzeczy wygląda zupełnie inaczej niz je sobie wyobrażacie. Alicja

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 stycznia 2006, 10:08

Droga Alicjo! To prawda,że Cię nie znam. Ale to nie ja zawitałem do Olimpii. To Twoja osoba tu się pojawiła, więc mniemam ,że to Ty powinnaś przyjść i przywitać się. Po drugie. Jest środek sezonu. Zespół przed bardzo ważnym meczem, a to Ty dajesz ciała. Bo chyba nie ja? Zastanawiam się czym się kierowałaś? Przez myśl Tobie nie przeszło,że J. zrobił to specjalnie? Dlaczego nie dostałaś tej propozycji wcześniej? Jak budował zespół. Okazałaś się kolejną naiwną. Nie mówiąc już o tym,że gdybyś przyszła do mnie ,to bym Tobie opowiedział kilka ciekawych historii.A przecież wystarczyło się spytać kogoś kto zna się na przepisach. Zauważ ,że dopiero teraz powiem co myślę o tej sprawie od strony etyczno-moralnej. Jak dla mnie............ Nigdy już nie powinnaś zagrać na Promienistej! Ale, to nie ja tu decyduje. I szanując zdanie zespołu ( w przeciwieństwie do Ciebie) jeżeli On Ci wybaczy,to dla mnie koniec tematu.
Żołnierz - kibic Olimpii od 1986 roku.

Wróć do „Inne kluby”