NAJWIERNIEJSI KIBICE

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 listopada 2004, 23:00

że znam osoby, które w danym sezonie "zaliczyły" wszystkie mecze wyjazdowe swojego zespołu w lidze

:D :D :D :D jakie to miłe :D

znam też osoby, które herb swojej koszykarskiej druzyny (aktualnie drugoligowej) mają wytatuowany na ramieniu
:shock: :shock: okazuje się, że ja też już znam - choć nie wiedziałem

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 listopada 2004, 23:02

seba! nie musisz mnie uswiadamiac bo ja takze znam takie osoby i jestem pelen podziwu dla nich. chcialem jedynie zaznaczyc ze wyjazdy to NIE JEDEYNY wyznacznik prawdziwego kibicowania! prosze Cie takze o to zebys nie nazywal naszego dopingu jako "bluzganie przyjzednych raz w tygodniu w Arenie". jestem tego samego zdania co maras: jestesmy na poczatku naszej "drogi", aale z pewnoscia nasz doping nie sprowadza sie do bluzgania przyjezdnych raz w tygodniu!sam powiedziales ze nie chodzisz do Areny wiec skad mozesz wiedziec jak wyglada nasz doping? kiedy Ty byles na poczatku swojej "drogi" to Twoj doping byl od razu idealny?od samego poczatku wyjezdzales na drugi kraniec polski?[nie sadze, chociaz moze sie myle]. my jestesmy na poczatku naszej drogi i chcemy sami sobie te droge torowac wiec nie piszcie mi co to jest prawdziwe kibicowanie[chyba ze sam o to poprosze] bo w pewnym momencie sam do tego dojde!
na dzis juz koncze wiec jesli przjdzie jakis post adresowany do mnie to ustosunkuje sie do niego w dniu jutrzejszym. pozdrawiam wszystkich!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 23:15

Tak na szybko:

- nikt Cię nie uczy kibicowania - zobacz sobie tytuł tego tematu, Maras pytał się jacy są najwierniejsi, więc ja i kilka osób napisało tylko co dla nas oznacza słowo "wierny", nic po za tym. Twoja sprawa jaką drogą pójdziesz - jak wykorzystasz to, co tu przeczytasz;

- wyjazdy chcesz czy nie chcesz są PODSTAWOWĄ częścią składniową kibicowania. Kibice, którzy nie jeżdzą za swoją drużyną NIGDY nie zasłużą na miano najwierniejszych - możesz sobie myśleć i pisać, co chcesz, tej zasady nie zmienisz. Co to za "najwierniejszy" kibic, który pomaga swojemu zespołowi jedynie w połowie meczy? Wierny znaczy na zawsze, na codzień i na KAŻDY mecz... no oczywiście prawie każdy ;)

- przeczytaj sobie relację Saletry z ostatniego meczu AZS - tam napisał dość dokładnie co myśli o Waszym dopingu, zwłaszcza o bluzganiu. Jeśli uda Wam się zniechęcić tak długotrwałego kibica poznańskiego basketu do chodzenia na mecze AZSu możecie być naprawdę z siebie dumni - niedługo przyda Wam się umiejetność klonowania, bo nawet tych 100 osób w Arenie nie będzie.
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2004, 23:26 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 23:15

sebol tam wie wszystko bo w końcu ma wszędzie swoich wysłanników :D

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 23:17

i znowu zaczynasz kolejne konflikty bo nigdy nie mozesz ustać i przyznać racji!! już było dobrze jak ładnie odpisałeś na pytanie marasa ale znowu zaczynasz?? :wink:
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2004, 23:19 przez MirU <poznań>, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 23:18

MirU <poznań> pisze:sebol tam wie wszystko bo w końcu ma wszędzie swoich wysłanników :D

Prosiłbym o nieprzekręcanie mojego nicku. Nie znamy się i odrobina wychowania, szacunku wymaga... eeeeee... dobra - do kogo ja próbuję mówić :( ... i tak nie zrozumie...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 listopada 2004, 23:19

MirU <poznań> pisze:i znowu zaczynasz drążenie kolejne konflikty bo nigdy nie mozesz ustać i przznać racji!! już było dobrze jak ładnie odpisałeś na pytanie marasa ale znowu zaczynasz?? :wink:

Odpisałem Ci jedynie na Twoje wątpliwego sensu poprzednie "dzieło". Zapytałeś się w nim między innymi skąd wiem o Waszym żałosnym "kibicowaniu" - odpisałem Ci :D Miłych prób zrozumienia tekstu :D "Przyznać racji" ... ??? Ty chyba coś piłeś - że "wierne" kibicowanie to bluzganie na obce zawodniczki, obrażanie internetowe innych kibiców i nie dopingowanie na żadnym wyjazdowym meczu?? Waszym racjom przyzna sens jedynie Wasz klon :D
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2004, 23:21 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 listopada 2004, 23:20

w takim razie musisz mnie pouczyć albo dac kurs dobrego wychowania "mistrzu"

uciekam i miłych snów życzę :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 23:21

Ty za to jesteś niereformowalny i tyle. Ludzie Ci tłumaczą, mówią a Ty swoje. Zacznij w końcu czytać posty innych forumowiczów i rozmawiać na argumenty, a nie ciągle to samo terefere. I myśl jak coś piszesz (oczywiście jeśli masz czym).
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 02 listopada 2004, 00:09

Czytam posty innych użytkowników (po to w końcu jes forum 8) ) i mam czym myśleć bo nie piszę jakiś długich litani jak ksiądz na kazaniu nad którymi pracuje sztab ludzi :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 02 listopada 2004, 00:18

Ogólnie to jest niezły ubaw z tych nagrań z panem kaziem :lol: niedługo będe musiał to zamieścić na stronce

kaziu : "owieczka"

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 02 listopada 2004, 19:27

Seba zamieść jakąś fotkę tego szalika!! ładnie cię prosze :D no chyba że nie masz ale ty jako ....... powinieneś mieć

p.s napisałem .......... bo jakbym napisał "stary" znowu by było... :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 03 listopada 2004, 13:30

haloo seba doczekam sie tego szalika, albo szalików (podobno masz ich 6) olimpii czy nie bardzo?? :)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 03 listopada 2004, 13:44

MirU <poznań> pisze:haloo seba doczekam sie tego szalika, albo szalików (podobno masz ich 6) olimpii czy nie bardzo?? :)

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 03 listopada 2004, 13:52

Co tak cieszysz bułe?? :?: :lol:

Wróć do „AZS Poznań”