Jakieś fotki zamieście jeśli macie!
I liga - Grupa Wielkopolska (terminarz)
Moderator: Moderatorzy
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
mati pisze:ostrovia przegrała z muksem 74-55 ale czy ktoś ma cos dokładniej?
byłem na meczu(II polowe tylko, bo trzeba było jakos ominac "wejsciowki"(czyt:nalepki po 5 zeta
co do meczu to troche nudawy szczerze mowiac jak dla mnie, ale muks odskoczył dopiero w ostatnich 2 minutach meczu, wczesniej wynik oscylował w granicach ok.10 pkt - niejednokrotnie zawodniczki z Ostrowa zmniejszały przewage przciwniczek do 6-8 punktow - naprawde duze brawa za walke dla Ostrowianek
pozdrawiam
PS: muks to klub bez przyszlosci
reloaded :]
-
Gość
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Pamela pisze:Mytek pisze:
PS: muks to klub bez przyszlosci
I z czego sie losiu brechtasz? Wielki znawca kosza
ani nie łoś, ani nie znawca, ani tez sie nie "brechtam"
taka moja opinia tylko - kazdy moze miec inną, a ja do tej doszedłem patrzac wczoraj na II polowe meczu, ktory jak juz napisalem troche nudawy był...
reloaded :]
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:A jesli do tego po sezonie odejda jakies zawodniczki, no to juz w ogole ten klub "usredni się"
No to odpowiednie osoby w klubie juz powinny sie zabrac za szukanie nowych zawodniczek..Zreszta.Nazwiska nie graja wiec niekoniecznie "usredni sie"..wiecej optymizmu
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Anonymous pisze:Duda Leszno- Olimpia Poznań 62-28. Słaby mecz leszczynianek, dużo błędów, mogłoby być lepiej. Cieszy wysokie zwycięstwo. Olimpia......szkoda mówić
No cóż... Leszno słabe... my ... TRAGEDIA... atak... szkoda słów... smutno i tyle... zmarnowana niedziela. Cały komentarz - dwie kwarty po 2 punkty...
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']